Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tola napisał(a):
Kluseczka cudna:loveu::loveu::loveu:
A u nas zima juz od świąt; za pare dni ma być ponad -20:roll:
A w schronisku tyle szczeniaków:-(

Dziewczyny ile teraz szczeniąt jest u Was w schronie? Jakie to psiaki?
Biję się z myślami czy nie wziąć drugiego psiaka na DT, takie mrozy idą..:-(
no i jeszcze jest kwestia transportu do Krk. :roll: jeśli nie ma szans to będę rozmawiała z dziewczynami z innych miast.

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej strasznie dużo i różne,małe i już trochę podrośnięte,jest jedna sunia-szczenie bardzo długo jej koleżanki się zmieniają a jej nikt nie chce,smutne.Zawsze jak jestem w schronisku to idę najpierw do szczeniaków, bardzo się cieszy jak mnie widzi i ja się cieszę,że chociaż tę odrobinkę miłości mogę jej dać.Jest naprawdę ładna,pyszczek ma długi jak u colli, nie wiem czemu jej nikt nie chce może dlatego,że jak widzi człowieka to bardzo skacze w chodzi nawet na głowę,ale przecież to normalne,siedzi ta bidulka już chyba czwarty miesiąc.Jest jeszcze druga podobna jakby mieszaniec colli z wilkiem,ale jest niedługo i na kwarantannie są dwie siostry,bardzo wychudzone,białe z czarnymi mordkami,chyba z większych psów.Ale ogólnie to ciągle coś przybywa,niestety:shake:.

Posted

Dzisiaj bylismy w odwiedzinach u naszej suni w klinice w Lublinie ( ta od kosci), trzeba było zabrac dokumentację no i te kosci, które miała w sobie malutka.
Mała ma sie dobrze i co najwazniejsze - w piątek jedzie do swojego nowego domciu.
Pani wet, opiekujaca się sunią znalazła jej dom.
Dostalismy tez odpowiedz na nasze pismo w sprawie zatrucia małej; to zwykły "przypadek" :mad:

Posted

funia napisał(a):
Jest ich zdrowo ponad 20 ,SĄ MALEŃSTWA NIEDAWNO PRZYWIEZIONE I SĄ PODROŚNIĘTE ,

Funia, a takie maleństwa naprawdę malutkie są u Was? To na razie pytanie teoretyczne, bo jeśli okażę się, że suni z innego wątku będzie coś groziło to ją w pierwszej kolejności wezmę..:roll:

Posted

Soema napisał(a):
Funia, a takie maleństwa naprawdę malutkie są u Was? To na razie pytanie teoretyczne, bo jeśli okażę się, że suni z innego wątku będzie coś groziło to ją w pierwszej kolejności wezmę..:roll:

Oj ,są maciupy takie 7 sztuk i podobno wczoraj przywiózł 9 kolejnych

Posted

Ja czekam na zdjęcia Toli z dzisiejszej wizyty.. :roll: bo transport do Krk jest.
Chyba w żadnym schronie nie ma takiego "wysypu" szczeniąt co u Was..:-(

Posted

Przed momentem wróciłam z wieczornego spaceru z mym drogim Hamasiem. Mniemam, iż to był najdotkliwszy chłód w jego życiu.
Za wyjątkiem schroniskowego rzecz jasna.
Brr...
Chciałabym przytulić teraz te wszystkie maleństwa :nerwy:

Posted

funia napisał(a):
Jest już wszystkich ponad 30 , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Właśnie TZ Toli mi mówił dziś..:-( tragedia.. W piątek na pewno jedna bida do mnie przyjedzie, jak nie dwie.

Tymczasy potrzebne!!!!

Posted

jogi napisał(a):
przecież to nie możliwe, zeby ich tyle się co chwilę brało.
No ręce opadają po prostu:shake:

Wg kierownika to wszystko wina Fundacji Emir

Posted

Śmiem twierdzić, że przybywało ich tyle samo, ale selekcja naturalna była ostra więc nie było problemu. Większość nie przezywała braku jedzenia, schronienia i chorób, a teraz zmuszono "dziada" do poprawy warunków i nagle się tych maluchów tyle pojawiło.
To kogo ma obwiniać, przecież nie siebie. On by je szybciutko z tej ziemi wysłał za TM i sprawy by nie było, a tak trzeba się tłumaczyć dlaczego tak duzo, trzeba dbać, bo chodzą i sprawdzają.

No to ewidentnie jest wina Emira:diabloti:

Betka moja Tri już dawno dupkę grzeje w nowym domku. Post Ci umknął;)

Mieszka w Kentach u siostry opiekunki Ajszy (białej boksi z banerka zamojskiego)

Posted

jogi napisał(a):

Betka moja Tri już dawno dupkę grzeje w nowym domku. Post Ci umknął;)

Mieszka w Kentach u siostry opiekunki Ajszy (białej boksi z banerka zamojskiego)

hihihih...no wiedziałam ,ze cos mi umknęło :cool3::cool3: choć ta biała boksia coś mi mówi.... hihihihi........... najważniejsze, że Tri ma domeczek......:multi:

Wysyp tych mauchów jest faktycznie katastrofalny..jakby sie wszyscy zmówili :mad::mad::mad: