Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tola napisał(a):
Ten stworek to chyba Klusia:loveu::cool3:

Tola zgadłaś to Klusia, o której trudno powiedzieć że jest malutka;)
Uszy ma przebojowe:)

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
Ale Klucha :crazyeye: ale uszy :lol:
no to możecie się rozglądnąć, jak się nie uda to tu bliżej będę patrzeć za szczeniorem. :oops:

Byłam dzisiaj w schronie; malutka jest z mamcią i powinna byc jeszcze oki 2 tyg.
Jeden z pracowników oddał podobno drugie szczenię tydzien temu, nie wiem co z malutką:roll:
Jesli teraz maluszka miałaby jechac to z mamcią, a takiej opcji nie bierzesz chyba pod uwagę:oops:

Posted

[quote name='Tola']Byłam dzisiaj w schronie; malutka jest z mamcią i powinna byc jeszcze oki 2 tyg.
Jeden z pracowników oddał podobno drugie szczenię tydzien temu, nie wiem co z malutką:roll:
Jesli teraz maluszka miałaby jechac to z mamcią, a takiej opcji nie bierzesz chyba pod uwagę:oops:
Tola nie mogę.. :-( choćbym chciała.. No to ja od marca mogę jakieś szczeniaki brać na DT, jak będziecie chcieli. Ehh.. niesprawiedliwe to wszystko..:roll:

Posted

beka napisał(a):
To prawda :)

A tak się pieknie uśmiecha

Cudna:loveu:
Śmieje sie całą mordką:loveu:
Piękna szczęsliwa sunia:lol:
Miała dziewczyna szczęście:lol:

Posted

[quote name='betka-sp']beka....nie pali się??? hihihi...ktos tu się zakochał ..........:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie dziwię się:evil_lol:

Posted

Wczoraj stanęło drugie uszko.....
Ja ja chetnie wyadoptyje ale pod warunkiem ze bedzie miała takie warunki jak u nas: łózko do spania , psy do zabawy. i ludzi do kochania..:evil_lol: