Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

takie typy co tam przychodzą niektóre ,że gnałabym aby dalej od schronu.Niestety ,ale normalni adoptujący to rzadkość a skutki ich adpocji odczuwa się za rok jak sunia się pogoniła jak to mówią ,sterylki i leczenie wogóle ich śmieszą ,więc jak tu się cieszyć.

Posted

jogi napisał(a):
czy macie szczeniaka chłopaka, takiego co wyrośnie mały, kudłatego. Byłby jak podrośnie na podwórzu, ale z możliwością wejscia do domu, ale i tak długa sierśc konieczna i najlepiej taki co dziamoli w kółko.
Dużo wymagań, ale dom u szefa kolegi;) więc trzeba się postarać

zarazzuce szczeniaki z interwencji:placz:
Jest ich 5 i mama:placz:

Posted

czy macie szczeniaka chłopaka, takiego co wyrośnie mały, kudłatego. Byłby jak podrośnie na podwórzu, ale z możliwością wejscia do domu, ale i tak długa sierśc konieczna i najlepiej taki co dziamoli w kółko.

Posted

jogi napisał(a):

Mamuska jest malutka

Posted

Maluchy to 3 pieski i 2 suczki.
Co robic:roll:
A przed chwila zadzwonił facet, ze bezdomna suka, ktora przybłakała sie do niego ma 9 szczeniąt:roll:
:flaming:

Posted

jogi napisał(a):
a małe się dopiero urodziły??

Tola ta mamusia to taka malutka??

Jogi - ten facet pisze, ze ta suka z 9 małymi oszczeniła sie 2 miesiące temu!!!
I teraz pisze, bo nie ma co z nimi zrobic.
Załamka:placz:

Posted

jogi napisał(a):
co się dzieje z tymi postami:mad:

Te małe od gościa jesli się dopiero urodziły to trzeba uśpić. Przykre to, ale urobicie się, a nic się nie poprawi, jesli na miejsce jednego będzie kolejnych 10:shake:

Zróbcie mi więcej zdjęć mamusi, koło nóg najlepiej. Dość pilne, bo jesli by się udało, to przed wyjazdem chciałabym sprawe zakończyć. A i charakter?

Odpisałam wyzej o tych 9 szczeniakach:roll:

Posted

co się dzieje z tymi postami:mad:

Te małe od gościa jesli się dopiero urodziły to trzeba uśpić. Przykre to, ale urobicie się, a nic się nie poprawi, jesli na miejsce jednego będzie kolejnych 10:shake:

Zróbcie mi więcej zdjęć mamusi, koło nóg najlepiej. Dość pilne, bo jesli by się udało, to przed wyjazdem chciałabym sprawe zakończyć. A i charakter?

Posted

Tola napisał(a):
Jogi - ten facet pisze, ze ta suka z 9 małymi oszczeniła sie 2 miesiące temu!!!
I teraz pisze, bo nie ma co z nimi zrobic.
Załamka:placz:

no to się chłop w porę zebrał. Aż się ciśnie na usta "jak żeś czekał to sie teraz sam martw":angryy::mad:

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
ależ to tłusta dziewczynia :loveu: czy dalej mruczy jak kociuś? :loveu:

Nie mruczy ale nauczyła się szczekać :)
A tłusta nie jest - tylko puchata a kosteczki czuć pod skórką :(

Posted

kurna..te maluchy mnożą sie szybciej niż myśli :shake::shake::shake::shake:

beka sliczna mała...rośnie pieknie i widać, że jej dobrze pod opieką wielkiego psiura i twojego synusia.... hihihihiihii:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='beka']A to "moja" malutka :)

Ze starszą koleżanką

I starszym kolegą :)

fajna i puchata ta mała ;) Czy juz je normalnie, czy nadal łyżeczką i w oknie, żeby jej ptaszki pokazywać ( ponoc moja mama mnie tak karmiła )?

Posted

betka-sp napisał(a):
hihihihi...az tak źle było ???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chyba tak, ale na dobre mi to dokarmianie nie wyszło- w biodra poszło ...:shake: