betka-sp Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 ...ejj..moze nie będzie az tak źle...choć prezent z psa...nie wróży dobrze......:angryy: Quote
funia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 takie typy co tam przychodzą niektóre ,że gnałabym aby dalej od schronu.Niestety ,ale normalni adoptujący to rzadkość a skutki ich adpocji odczuwa się za rok jak sunia się pogoniła jak to mówią ,sterylki i leczenie wogóle ich śmieszą ,więc jak tu się cieszyć. Quote
Tola Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jogi napisał(a):czy macie szczeniaka chłopaka, takiego co wyrośnie mały, kudłatego. Byłby jak podrośnie na podwórzu, ale z możliwością wejscia do domu, ale i tak długa sierśc konieczna i najlepiej taki co dziamoli w kółko. Dużo wymagań, ale dom u szefa kolegi;) więc trzeba się postarać zarazzuce szczeniaki z interwencji:placz: Jest ich 5 i mama:placz: Quote
jogi Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 czy macie szczeniaka chłopaka, takiego co wyrośnie mały, kudłatego. Byłby jak podrośnie na podwórzu, ale z możliwością wejscia do domu, ale i tak długa sierśc konieczna i najlepiej taki co dziamoli w kółko. Dużo wymagań, ale dom u szefa kolegi;) więc trzeba się postarać Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 musi być szczeniak? :-( ja mam słodkiego młodego chłopaka, z wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwa-sliczne-pieski-koczuja-pod-blokami-rozwalona-nozka-u-jednego-99846/ Quote
Tola Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jogi napisał(a):czy macie szczeniaka chłopaka, takiego co wyrośnie mały, kudłatego. Byłby jak podrośnie na podwórzu, ale z możliwością wejscia do domu, ale i tak długa sierśc konieczna i najlepiej taki co dziamoli w kółko. Dużo wymagań, ale dom u szefa kolegi;) więc trzeba się postarać Mamuska jest malutka Quote
Tola Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Maluchy to 3 pieski i 2 suczki. Co robic:roll: A przed chwila zadzwonił facet, ze bezdomna suka, ktora przybłakała sie do niego ma 9 szczeniąt:roll: :flaming: Quote
Tola Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jogi napisał(a):a małe się dopiero urodziły?? Tola ta mamusia to taka malutka?? Tak, to takie maleństwo. Quote
jogi Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 a małe się dopiero urodziły?? Tola ta mamusia to taka malutka?? Quote
Tola Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jogi napisał(a):a małe się dopiero urodziły?? Tola ta mamusia to taka malutka?? Jogi - ten facet pisze, ze ta suka z 9 małymi oszczeniła sie 2 miesiące temu!!! I teraz pisze, bo nie ma co z nimi zrobic. Załamka:placz: Quote
Tola Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jogi napisał(a):a małe się dopiero urodziły?? Tola ta mamusia to taka malutka?? Tak takie maleństwo Quote
Tola Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jogi napisał(a):co się dzieje z tymi postami:mad: Te małe od gościa jesli się dopiero urodziły to trzeba uśpić. Przykre to, ale urobicie się, a nic się nie poprawi, jesli na miejsce jednego będzie kolejnych 10:shake: Zróbcie mi więcej zdjęć mamusi, koło nóg najlepiej. Dość pilne, bo jesli by się udało, to przed wyjazdem chciałabym sprawe zakończyć. A i charakter? Odpisałam wyzej o tych 9 szczeniakach:roll: Quote
jogi Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 co się dzieje z tymi postami:mad: Te małe od gościa jesli się dopiero urodziły to trzeba uśpić. Przykre to, ale urobicie się, a nic się nie poprawi, jesli na miejsce jednego będzie kolejnych 10:shake: Zróbcie mi więcej zdjęć mamusi, koło nóg najlepiej. Dość pilne, bo jesli by się udało, to przed wyjazdem chciałabym sprawe zakończyć. A i charakter? Quote
jogi Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Tola napisał(a):Jogi - ten facet pisze, ze ta suka z 9 małymi oszczeniła sie 2 miesiące temu!!! I teraz pisze, bo nie ma co z nimi zrobic. Załamka:placz: no to się chłop w porę zebrał. Aż się ciśnie na usta "jak żeś czekał to sie teraz sam martw":angryy::mad: Quote
Tola Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Moze jeszcze dzis poznym wieczorem wrzuce zdjecie maluskiej mamuski. Na razie jeszxcze takie Quote
beka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 A to "moja" malutka :) Ze starszą koleżanką I starszym kolegą :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ależ to tłusta dziewczynia :loveu: czy dalej mruczy jak kociuś? :loveu: Quote
beka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a):ależ to tłusta dziewczynia :loveu: czy dalej mruczy jak kociuś? :loveu: Nie mruczy ale nauczyła się szczekać :) A tłusta nie jest - tylko puchata a kosteczki czuć pod skórką :( Quote
betka-sp Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 kurna..te maluchy mnożą sie szybciej niż myśli :shake::shake::shake::shake: beka sliczna mała...rośnie pieknie i widać, że jej dobrze pod opieką wielkiego psiura i twojego synusia.... hihihihiihii:multi::multi::multi: Quote
funia Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Beka ale sunia pieknie wygląda,jest szczesliwa:lol:i Boze co my zrobimy z taką iloscia szczeniąt Quote
idusiek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='beka']A to "moja" malutka :) Ze starszą koleżanką I starszym kolegą :) fajna i puchata ta mała ;) Czy juz je normalnie, czy nadal łyżeczką i w oknie, żeby jej ptaszki pokazywać ( ponoc moja mama mnie tak karmiła )? Quote
betka-sp Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 hihihihi...az tak źle było ???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
idusiek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 betka-sp napisał(a):hihihihi...az tak źle było ???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba tak, ale na dobre mi to dokarmianie nie wyszło- w biodra poszło ...:shake: Quote
Recommended Posts