funia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 mam 8 zdjęc szczeniaków i tylko jedno mi wskoczyło ,próbuje od 30 minut i nic ,spróbuje jutro Quote
jogi Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 o jedzenie jest:diabloti: to dlatego ze wolontariusze patrzą, czy Pan kierowniki sam z siebie zaczął karmić psy? Sorki za sarkazm, ale bezsilość mnie przybija. Nie moge ich wziąć, nie moge im pomóc:-( A ile ich jest? Quote
funia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 nie wiem dokładnie bo wczoraj była zadyma w schronie i zamiast zająć się psami żarłam się a KIerowniczkiem ale myśle ze ok 20 Quote
betka-sp Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 masakra jakaś...........i taka bezsilność........ w górę maleństwa:-( Quote
betka-sp Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 maluszki...hopamy na pierwszą.............:lol: Quote
funia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 dzisiaj jest około 6 nowych jutro wrzuce resztę zdjęc z piątku Quote
funia Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 są nastepne ,Wybaczcie ale padam nie mam siły na zdjęcia .Obiecuję wkrótce ...:oops: Quote
beka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Od ubiegłego czwartku chodzimy codziennie na zastrzyki. Mała dostaje antybiotyk, a jutro mam dostarczyc próbke kału do badania pod kątem koksydii i lambri.. Poza tym niuńka jest wesoła i stanowcza. Wie ze spi sie w łóżku i nie odpuszcza :diabloti:. Quote
betka-sp Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 to dobrze, że małutka beki czuje sie troszku lepiej........ a jak Tri??? w górę malce........ Quote
bonika Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 A co z tymi kruszynkami ? :-( One są PRZEŚLICZNE.. Co się z nimi stało ?? Quote
halka7 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 A co u małej trikolorki? Jest prześliczna ale czy już zdrowa? Quote
jogi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Tri vel Inka jest juz całkiem zdrowa. Ma już swoje allegro i intensywnie szuka domku. Beka u nas okazało się, że są pierwotniaki. zrobiłam kurację tetracyklinami (ronaxan) i biegunka ustapiła całkowicie. Quote
Tola Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 A ja dostałam dzisiaj zgloszenie o szczeniaku wyrzuconym pod szkołą:roll:. Malec był zziębnięty, głodny. Na razie jest bezpieczny u jednej z uczennic, ale tylko do 20 grudnia; nie moze zostac tam dłuzej. Nie wiem czy zostawic go na tym wątku czy zalozyc nowy... Malca nazwałam Baks; na razie jest w szoku, boi poruszac, wychodzic z pomieszczenia. Quote
beka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Jaki sliczny maluszek, jak można byc takim bezdusznym człowiekiem żeby na taka pogode takie maleństwo wyrzucić :( A malutka też ma pierwotniaki....jutro zaczynamy sie leczyc: mala i 3 moje psy... Quote
betka-sp Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 śliczność.............moze by jednak trzeba bylo pozakładac im osobne wątki? łatwiej będzie szukac domków :razz: Quote
funia Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 tych małych czarnych już dawno nie ma ,ale zostały kupione w schronie więc los ich jest nie znany.......:-( Quote
funia Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Baks ,jakie to śliczne imię .SZukaj chłopaczku domku!!!! Quote
betka-sp Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 to hop maluchy w górę...na spacerek i siku :lol::lol::lol: Quote
bonika Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 funia napisał(a):tych małych czarnych już dawno nie ma ,ale zostały kupione w schronie więc los ich jest nie znany.......:-( Dzięki Funiu za info - miejmy nadzieję, że dobrze trafiły.. :kciuki::kciuki: , bałam się, że się pochorowały.. Quote
tyciaNi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Pilnie odpłatny transport dla Carego, Szczecin - Marki Transport na cito, z pokryciem kosztów. Błagamy!!! Wątek Carego: Cary w potrzebie maltretowany przez potwory ON-NIE CHODZI, KONIECZNY DT/DS!!!!!!!!! Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!! Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388,w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935 Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 dziewczynki, czy nie potrzebne wam allegro?? Mój tymczas jedzie do DS, więc mam jeszcze 7 dni wyróżnionego allegro wykupionego, mogę podmienić na kogoś od was - dajcie znać na pw jak naszybciej, bo szkoda kązdej minuty Quote
Recommended Posts