Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

o jedzenie jest:diabloti:
to dlatego ze wolontariusze patrzą, czy Pan kierowniki sam z siebie zaczął karmić psy? Sorki za sarkazm, ale bezsilość mnie przybija.

Nie moge ich wziąć, nie moge im pomóc:-(
A ile ich jest?

Posted

Od ubiegłego czwartku chodzimy codziennie na zastrzyki.
Mała dostaje antybiotyk, a jutro mam dostarczyc próbke kału do badania pod kątem koksydii i lambri..

Poza tym niuńka jest wesoła i stanowcza. Wie ze spi sie w łóżku i nie odpuszcza :diabloti:.

Posted

Tri vel Inka jest juz całkiem zdrowa. Ma już swoje allegro i intensywnie szuka domku.

Beka u nas okazało się, że są pierwotniaki. zrobiłam kurację tetracyklinami (ronaxan) i biegunka ustapiła całkowicie.

Posted

A ja dostałam dzisiaj zgloszenie o szczeniaku wyrzuconym pod szkołą:roll:. Malec był zziębnięty, głodny.
Na razie jest bezpieczny u jednej z uczennic, ale tylko do 20 grudnia; nie moze zostac tam dłuzej.
Nie wiem czy zostawic go na tym wątku czy zalozyc nowy...
Malca nazwałam Baks; na razie jest w szoku, boi poruszac, wychodzic z pomieszczenia.

Posted

Jaki sliczny maluszek, jak można byc takim bezdusznym człowiekiem żeby na taka pogode takie maleństwo wyrzucić :(

A malutka też ma pierwotniaki....jutro zaczynamy sie leczyc: mala i 3 moje psy...

Posted

funia napisał(a):
tych małych czarnych już dawno nie ma ,ale zostały kupione w schronie więc los ich jest nie znany.......:-(

Dzięki Funiu za info - miejmy nadzieję, że dobrze trafiły.. :kciuki::kciuki: , bałam się, że się pochorowały..

Posted

Pilnie odpłatny transport dla Carego, Szczecin - Marki
Transport na cito, z pokryciem kosztów. Błagamy!!!
Wątek Carego:
Cary w potrzebie maltretowany przez potwory ON-NIE CHODZI, KONIECZNY DT/DS!!!!!!!!!

Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!!

Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388,w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935