amberline Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 witam :lol: jak sie dzis dowiedzialam maly przespal druga noc w calosci bez piszczenia:lol:, rodzina mi opowiada ze jak wchodza do domu to tak sie cieszy ze jak merda tym maciupcim ogonkiem to chodzi mu cala pupcia :lol:, przyzwyczail sie juz do nowych wlascicieli, biega po podworku po trawce ale co chwila patrzy czy oni sa w poblizu, jego starszy "brat" :cool3: chodzi i go pilnuje zeby mu sie cos przypadkiem nie stalo :lol:, ale obydwaj na siebie warcza jak ktorys podchodzi nie do swojej miseczki :razz:, mowia mi ze jest bardzo madrym pieskiem, duzo rozumie i slucha jak sie do niego mowi, jutro ma wizyte u weta, zobaczymy co powie pozdrawiam wszystkich ;) Quote
sleepingbyday Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 byczo, nie? namów ich na jakies fotki... Quote
amberline Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 mozliwe ze bede u nich w ten week dlugi to pozycze od kol aparat i pocykam pare fotek :razz:, bo moj niestety zostal pod kielcami, tak to wlasnie jest jak sie na szybko trzeba spakowc z dwojka dzieci i piesiem :-o, ale postaram sie jak tylko bede mogla:p pozdro Quote
Jo37 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Może tylko zmienić tytuł ? Co wchodzę na dogo to myślę ,że psiaczek jest w tarapatach . Quote
Estowa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 To super! Czekamy tylko na fotki i nadal trzymamy kciuki :) Quote
andzia69 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='mru']a podobno czekamy do wizyty :)[/quote] tak - dokładnie!;) myślę, że w przyszłym tygodniu można zrobić małe te ta te z nowymi właścicielami - kto chętny????:p tylko sie nie bić - najwyżej tłumem pójdziecie, a nowa pani się zabarykaduje, bo się przestraszy:diabloti: Amberline - zapytaj czy przyszły tydzień może być? Quote
amberline Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 no wlasnie rozmawialam z rodzinka, i pytaja czy w przyszlym tygodniu moze byc np. poniedziala\ek kolo 17-18??? Quote
andzia69 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 No to kto będzie mógł podjechać w poniedziałek do Wesołej na wizytację?:p Stasiu prosi;) no i chciałabym zmienić tytuł...i odzyskać kontenerek:lol: Quote
majqa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Prosimy Anioła Dobrych Wieści o takie właśnie i przystąpienie do działania. Quote
Erazm Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 W poniedziałek się nie piszę, bo jak sie uda to pojadę z moją niunią do domku, wtorek poświęcę na wdzięczenie się tz;), potem zjawia się grupa dzieciaków z fundacji, gdzie obiecałam, też pomoc, potem weekend na wizytację z tz jego biznesiku, ale jeśli następny ponedziałek to służę pomocą... Quote
andzia69 Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 no to szukamy dalej wśród fanek Stasia - kto moze odwiedzic Stasia w nowym domku???? Quote
sleepingbyday Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 w ten poniedziałek bym mogła pojechać. ale może ktos by się ze mną przejechał? nei mam wiele doświadczenia w takich wizytach, a dokładnie malutkie... EDIT: czekajcie czekjacie, on jest w wesołej pod wawą? bo jak to jakaś inna wesoła, to raczej nie ja...:p Quote
amberline Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 a moze latwiej i wygodniej bedzie pojechac na te wizyte w week przyszly??? to jest wesola pod warszawa:lol: dzis maly byl u weta, powiedzial ze jest zdrowy, dostal szczepionki, zostal odrobaczony i za 4 tygodnie bedzie mial zabieg pod narkoza:roll:, ale ogolnie wszystko jest oki :multi: Quote
andzia69 Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='sleepingbyday']w ten poniedziałek bym mogła pojechać. ale może ktos by się ze mną przejechał? nei mam wiele doświadczenia w takich wizytach, a dokładnie malutkie... EDIT: czekajcie czekjacie, on jest w wesołej pod wawą? bo jak to jakaś inna wesoła, to raczej nie ja...:p[/quote] to jest Wesoła pod Warszawą ;) no - to kto moze pojechać do towarzystwa????? i przy okazji zabrac mój transporterek - jeszcze nie wiem jak on ma dotrzeć do Kielc....ale cos się wymysli;) Amberline - bardzo się cieszę, ze wszystko u maluszka ok:loveu: Quote
sleepingbyday Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 jak tam chetny do wycieczki do wesołej? najlepiej ktoś doświadczony, bo ja jestem [U]zielona[/U]. i kiedy mam jechać. mogę w nastepny weekend też, dajcie mi znać, co i jak. tylko - jesli jutro, to musze wiedziec wczesnie, bo rodzina mi się rano zwala, a potem musze polatac porozwieszac ogłoszneia o znalezieniu spaniela - błąkał się po parku wczoraj, nie mam co z nim zrobic, na razie siedzi u mnie, ale duzo czasu nie ma... więc djacie znać, kiedy mam jechac, gdzie no i - czy mam z kim... Quote
majqa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Nie zostawiajcie SBD bez odpowiedzi, plizzz... Quote
andzia69 Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 ni ma chętnych jechać z Sleep????:-( a tyle było kochających Stasia.... Quote
Erazm Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Andzia, przyszły tydzień.... A tak, offując kto zna kogos kto za zwrotem kosztów pojechałby na wizytę przedadopcyjną do Nowe Chechło koło Tarnowskich Gór? Quote
NaamahsChild Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Erazm']Andzia, przyszły tydzień.... A tak, offując kto zna kogos kto za zwrotem kosztów pojechałby na wizytę przedadopcyjną do Nowe Chechło koło Tarnowskich Gór?[/quote] Erazm, ja mogę jechać. Jestem w Tarnowskich do środy wieczora, co Ty na to? Quote
Erazm Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Jessuuuuuuu, bosko zadzwonię tylko do ludków jutro( bo późno więc ...) i piszę do Ciebie na priwa adres, numer, z nieba mi spadłaś:loveu:Dzięki wielkie, szukałam, pukałam, ale wiadomo nie wszędzie tłumy co mogą, dzięki jeszcze raz A co z wizytą dla Stasia? Ja sie piszę Quote
Recommended Posts