Martyna&Zara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 czyli znowu muszę siedzieć na szpilkach,a już myślałam, że sobie odsapnę :) Quote
Talia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ja również zakupiłam ten numer i bardzo mi się podoba. Gratki dla Bbety i Czarnej Owieczki. Czekoladka rozpoznałam od razu, ale co do czarnuszka to miałam wątpliwości:eviltong: Quote
Rottie Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Dynamique']Gratulacje :cool3: My musimy się wybrać po nowy numer :cool3:[/quote] Ja też, ale ostatni numer był nudny, nie podobał mi się i zaczęłam się zastanawiać czy warto to jeszcze kupować :eviltong: Chyba redakcji wypaliły się już pomysły. Quote
Martyna&Zara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Rottie']Ja też, ale ostatni numer był nudny, nie podobał mi się i zaczęłam się zastanawiać czy warto to jeszcze kupować :eviltong: Chyba redakcji wypaliły się już pomysły.[/quote] Nudny?? ty nie czytałaś wcześniejszych.... Ten to REWELACJA jak dla mnie :P Quote
Koma Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Toffuś']A jak wygrywasz to Ci piszą już w tym esemesie zwrotnym?? |Bo ja zawsze po wysłaniu jak na kolcach siedzę :P[/QUOTE] Ja zawsze wysyłam tradycyjnie- pocztą. Więc nie wiem jak jest z smsami ;) Quote
kamilka91 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 A ja wysyłam zawsze, nigdy nic nie wygrywam - więc też nie wiem :evil_lol: Quote
Rottie Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Toffuś']Nudny?? ty nie czytałaś wcześniejszych.... Ten to REWELACJA jak dla mnie :P[/quote] Czytałam, czytałam ;) W 1/09 nic ciekawego nie znalazłam. Quote
Coffee&Nera Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='kamilka91']A ja wysyłam zawsze, nigdy nic nie wygrywam - więc też nie wiem :evil_lol:[/quote] Ja tez wysylam i niewygrywam :evil_lol: ale wysylam dalej Quote
kamilka91 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Nera-']Ja tez wysylam i niewygrywam :evil_lol: ale wysylam dalej[/QUOTE] Ja też... :evil_lol: Liczę na to, że kiedyś może jednak mi się uda :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='kamilka91']Ja też... :evil_lol: Liczę na to, że kiedyś może jednak mi się uda :evil_lol:[/quote] Moja mama tak samo mysli jak puszcza totka :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Nera-']Moja mama tak samo mysli jak puszcza totka :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: To akurat też znam :evil_lol: [SIZE="1"]Mój tysięczny post! :evil_lol:[/SIZE] Quote
kamila_92 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 w pażdzierniku od "mojego psa" dostałam email w którym jest prośba o podanie adresu ponieważ coś wygrałam w konkursie produkt roku 2007.Wysłałam i do tej pory nic nie przyszło :angryy: Quote
Daga&Maks Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='kamila_92']w pażdzierniku od "mojego psa" dostałam email w którym jest prośba o podanie adresu ponieważ coś wygrałam w konkursie produkt roku 2007.Wysłałam i do tej pory nic nie przyszło :angryy:[/QUOTE] ostatnio jakoś często się zdarza że nagrody nie dochodzą :shake: spróbuj wysłać do nich maila żeby się upomnieć Quote
Cambel&Megi Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='kamila_92']w pażdzierniku od "mojego psa" dostałam email w którym jest prośba o podanie adresu ponieważ coś wygrałam w konkursie produkt roku 2007.Wysłałam i do tej pory nic nie przyszło :angryy:[/quote] Oooo, w takim razie nie jesteś sama...do mnie też miało coś przyjść.:cool1: Quote
Kibaa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Mam pytanie? Mam prenumerate pierwszy raz, roczną. Gazeta doszła po 5 dniach, ale podobno do prenumeraty są przenty. Dojdą do mnie za tydzień np. czy jak to jest? Quote
Daga&Maks Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 prezenty różnie dochodzą.Pamiętam że mi doszedł gdzieś po dwóch miesiącach Quote
witam Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Moj Pies w sklepie cyfrowym kosztował 4zł teraz jest w cenie 3 zł ...Data wydania: [B]01.02.2009[/B] i plus !Jeśli podzielisz się swoją opinią z innymi Czytelnikami, w podziękowaniu otrzymasz 100 punktów na swoje konto w Klubie Nexpresso. Punkty będą dostępne na zakupy kolejnych publikacji. Dodatkowo, co tydzień Autor/ka najlepszej recenzji otrzyma dostęp Nexpresso Premium o wartości 25 zł! Co o tym sądziecie ? Quote
kasia14 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Kibaa']Mam pytanie? Mam prenumerate pierwszy raz, roczną. Gazeta doszła po 5 dniach, ale podobno do prenumeraty są przenty. Dojdą do mnie za tydzień np. czy jak to jest?[/quote] Prezenty w MP nieraz przychodzą z wielkim opóźnieniem - ale zawsze do mnie doszyły (klika razy udało mi sie cos wygrać)... do mnie prezent z prenumeraty 'szedł' ponad 2 miesiące:cool1: Quote
ewelinka_m Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 widzieliście nową szatę graficzną na ich stronie :razz: [url=http://www.psy.pl/]Psy.pl - strony miesięcznika "Mój pies"[/url] Quote
Daga&Maks Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ta nowa szata graficzna bardziej mi się podoba.Tylko znowu zrobili to co PP.Profile,grupy,przesyłanie wiadomości między sobą :roll: Quote
Bewarka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja się w ogóle nie moge połapać :eviltong: Ale najgorsze, że do prenumeraty jest jakaś głupia ekotorba z psem, a ja chce kurna książke albo jakąś zabawke dla psa! Póki mam kase...:cool1: Quote
Daga&Maks Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ja już od paru miesięcy chce zaprenumerować ale narazie czekam na jakiś normalny prezent.Bo z tą torbą to przesada :roll: Quote
Coffee&Nera Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Szata graficzna strony super tylko sama sie niemogę połapać gdzie co jest ale za jakis czas napewno bede po stronce śmigać :evil_lol: Quote
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Witam. Ja staram sie kupowac ten miesiecznik jak najczesciej tylko spotkam, ale w tym miesiacu - styczen - niestety nie bylo u mnie miesiecznika. Y Was rowniez ? czy to ja cos przegapilam ? Powiedzcie mi dokladnie jakiego dnia miesiecznik ukazyje sie w sklepach. Quote
Bewarka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 W przedostatnią środę mies., W styczniu było to chyba 21, a najnowszy ukaże się 18 lutego ;) Quote
Recommended Posts