Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja również zakupiłam ten numer i bardzo mi się podoba.
Gratki dla Bbety i Czarnej Owieczki. Czekoladka rozpoznałam od razu, ale co do czarnuszka to miałam wątpliwości:eviltong:

Posted

[quote name='Dynamique']Gratulacje :cool3: My musimy się wybrać po nowy numer :cool3:[/quote]
Ja też, ale ostatni numer był nudny, nie podobał mi się i zaczęłam się zastanawiać czy warto to jeszcze kupować :eviltong: Chyba redakcji wypaliły się już pomysły.

Posted

[quote name='Rottie']Ja też, ale ostatni numer był nudny, nie podobał mi się i zaczęłam się zastanawiać czy warto to jeszcze kupować :eviltong: Chyba redakcji wypaliły się już pomysły.[/quote]

Nudny?? ty nie czytałaś wcześniejszych.... Ten to REWELACJA jak dla mnie :P

Posted

[quote name='Toffuś']A jak wygrywasz to Ci piszą już w tym esemesie zwrotnym?? |Bo ja zawsze po wysłaniu jak na kolcach siedzę :P[/QUOTE]
Ja zawsze wysyłam tradycyjnie- pocztą. Więc nie wiem jak jest z smsami ;)

Posted

[quote name='Toffuś']Nudny?? ty nie czytałaś wcześniejszych.... Ten to REWELACJA jak dla mnie :P[/quote]
Czytałam, czytałam ;) W 1/09 nic ciekawego nie znalazłam.

Posted

w pażdzierniku od "mojego psa" dostałam email w którym jest prośba o podanie adresu ponieważ coś wygrałam w konkursie produkt roku 2007.Wysłałam i do tej pory nic nie przyszło :angryy:

Posted

[quote name='kamila_92']w pażdzierniku od "mojego psa" dostałam email w którym jest prośba o podanie adresu ponieważ coś wygrałam w konkursie produkt roku 2007.Wysłałam i do tej pory nic nie przyszło :angryy:[/QUOTE]

ostatnio jakoś często się zdarza że nagrody nie dochodzą :shake: spróbuj wysłać do nich maila żeby się upomnieć

Posted

[quote name='kamila_92']w pażdzierniku od "mojego psa" dostałam email w którym jest prośba o podanie adresu ponieważ coś wygrałam w konkursie produkt roku 2007.Wysłałam i do tej pory nic nie przyszło :angryy:[/quote]
Oooo, w takim razie nie jesteś sama...do mnie też miało coś przyjść.:cool1:

Posted

Mam pytanie?
Mam prenumerate pierwszy raz, roczną. Gazeta doszła po 5 dniach, ale podobno do prenumeraty są przenty. Dojdą do mnie za tydzień np. czy jak to jest?

Posted

Moj Pies w sklepie cyfrowym kosztował 4zł teraz jest w cenie 3 zł ...Data wydania: [B]01.02.2009[/B] i plus !Jeśli podzielisz się swoją opinią z innymi Czytelnikami, w podziękowaniu otrzymasz 100 punktów na swoje konto w Klubie Nexpresso. Punkty będą dostępne na zakupy kolejnych publikacji. Dodatkowo, co tydzień Autor/ka najlepszej recenzji otrzyma dostęp Nexpresso Premium o wartości 25 zł! Co o tym sądziecie ?

Posted

[quote name='Kibaa']Mam pytanie?
Mam prenumerate pierwszy raz, roczną. Gazeta doszła po 5 dniach, ale podobno do prenumeraty są przenty. Dojdą do mnie za tydzień np. czy jak to jest?[/quote]

Prezenty w MP nieraz przychodzą z wielkim opóźnieniem - ale zawsze do mnie doszyły (klika razy udało mi sie cos wygrać)...

do mnie prezent z prenumeraty 'szedł' ponad 2 miesiące:cool1:

Posted

Ja się w ogóle nie moge połapać :eviltong: Ale najgorsze, że do prenumeraty jest jakaś głupia ekotorba z psem, a ja chce kurna książke albo jakąś zabawke dla psa! Póki mam kase...:cool1:

Posted

Witam.
Ja staram sie kupowac ten miesiecznik jak najczesciej tylko spotkam, ale w tym miesiacu - styczen - niestety nie bylo u mnie miesiecznika.
Y Was rowniez ? czy to ja cos przegapilam ?
Powiedzcie mi dokladnie jakiego dnia miesiecznik ukazyje sie w sklepach.