Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w MP nie zaciekawiły mnie tym razem artykuły.:shake:
O rozwodzie, o dostaniu psa pod choinke. ;3 E tam.
Było pare ciekawych, ale niektóre to dla innych osób, a nie dla mnie.;)
Moim zdaniem beznadziejne jest zdjęcie roku... Co o tym sądzicie.?:mad:
Bo ja uważam, że to zdjęcie jest zwykłe, przez cały rok przewinęło się o wiele lepszych zdjęć. Ładnie, nie powiem... ale takie zwykłe... :roll: Może to tylko moja opinia, a może wy też tak uważacie.? :cool3:
Najbardziej mnie poruszył temat na str. 11 - [B][I]` 200 psów zabitych na ulicach Bagdadu. `[/I][/B] To zdjęcie jest straszne. Biedne psy. ,_, :-(
i na str. 68 - [B][I]` Witajcie w psim piekle. `[/I][/B] Jak ludzie mogą być tacy okrutni.?:angryy::-(
Czekam na wasze opinie do tego wszystkiego...;)

Posted

Mnie w najbliższych latach rozwód nie czeka( bo nie mam z kim sie rozwodzić:diabloti:) więc ten temat tez mi nie przypadł do gustu. W kiosku przekopywałam sterty gazet i nic, nie ma tego białego paska z czerwonymi literami ,,Mój pies" a tu już mam zrezygnować, gdy w końcu sprzedawczyni podaje mi MP:loveu: Ta strona tytułowa bardziej mi się podoba od pozostałych..No i nareszcie napisali coś o Rumunii :angryy: A w środku..... Nie wiem sama tak pomiędzy tymi beznadziejnymi numerami poprzednimi, a tym z grudnia... A jak wam sie podobał??
P.S. Uważam że powinni dodać jakąś książeczkę coś w stylu ,,Aby mój pies...", ale to raczej graniczy z cudem :)

Posted

Ja kupiłam MP, przejrzałam, ale jak dla mnie nic ciekawego ;|.... Nie podoba mi się ten numer...
Też uważam, że mogliby dodać jakąś książeczkę, gazeta byłaby bardziej atrakcyjna :)

Posted

A mnie bardzo ,bo w księdze psów jest moja rasa psa.West Hihgland Whie Terrier:loveu::loveu::loveu:.A może wiecie,ile kosztuja numery archiwlane,bo niestety na stronie nic a nic nie ma na ten temat.Z góry dzięki.

Posted

Pomimo tego, co pisze większość z Was, mi sie podoba ten numer ;)
Podobają mi się artykuły dotyczące Rumunii, schroniska na Paluchu i inne takie na temat pomagania psom... Przeczytałam już prawie wszystko, została mi jeszcze tylko "szczekająca chryzamtemka" :evil_lol:

Posted

[quote name='kamilka91']rzeczytałam już prawie wszystko, została mi jeszcze tylko "szczekająca chryzamtemka" :evil_lol:[/quote]

Dużo się o rasie nie dowiesz z tego opisu ;):eviltong: no oprócz historii, która rzeczywiście jest obszerniejsza niż w innych artykułach , które do tej pory ukazały się w gazetach

Posted

Ja jeszcze nie przeczytałam wszystkich artykułów, ale jak na razie ok. No i przynajmniej nie ma tych zadań dla dzieci! ;) I też uważam, że zdjęcie roku takie sobie...

Posted

A ja nie zdążyłam kupić wcześniejszego nr. ;/
Tego z grudnia. i nie mogę znaleźć.;/
A ten nr. jest fajny, bo jest w nim Westik :P
Poza tym jest temat "Pies pod choinkę"

Posted

Haha, tak gadacie o kładce, a ja nie zauważyłam zmiany, dopiero po przeczytaniu Waszych postów przyjrzałam się okładce :evil_lol: Zdjęcie roku również mi się nie spodobało. Ej, a jak teraz z prenumeratą? w tym numerze nie am o tym żadnej wzmianki? Są jakieś prezenty do prenumeraty?

Posted

[quote name='Juszes']Haha, tak gadacie o kładce, a ja nie zauważyłam zmiany, dopiero po przeczytaniu Waszych postów przyjrzałam się okładce :evil_lol: Zdjęcie roku również mi się nie spodobało. Ej, a jak teraz z prenumeratą? w tym numerze nie am o tym żadnej wzmianki? Są jakieś prezenty do prenumeraty?[/quote]

Jest wzmianka o prenumeracie. ;p Na takim różowym tlee. :cool3:

Posted

[quote name='Kibaa']Jest wzmianka o prenumeracie. ;p Na takim różowym tlee. :cool3:[/quote]
Serio? nie zauważyłam, idę poszukać

[quote name='AngelikaXD']Do prenumeraty jest autobiografia Doroty Sumińskiej ;) Chciałam w tym miesiącu zamówić ale czekam na jakiś inny dodatek ;)[/quote]

Ja właśnie tez od kilku miesięcy czekam na coś fajnego w prezencie ;p

Posted

Dla mnie to zdjecie, ktore zostalo wybrane na zdjecie roku jest slabe.
Dzisiaj dokladniej przeczytalam gazetę i spodobał mi się atrykuł o tym co zrobic z psem po rozwodzie oraz tn "Znaleziony pies potrzebuje pomocy" ;)
Fajne w tym nr. jest tez to, ze napisali o tym psie z "mam talent".
Narazie nie znalazlam zadnego artykulu, który by mi się nie podobał,ale nie przeczytałam jeszcze wszystkich, bo niekotre mnie po prostu nie interesują.

Posted

Zdjęcie roku jest ładne. Ale nic poza tym. W ciągu roku przewinęło się wiele lepszych zdjęć, na których były fajnie uchwycone niecodzienne momenty. A pies w trawie? Nic szczególnego. jednak nie zaprzeczam temu, że ktoś, kto to zdjęcie zrobił postarał się. Ale pop rpostu w tym zdjęciu nie ma nic oryginalnego ;)

Posted

[quote name='Marysia B.']Zdjęcie roku jest ładne. Ale nic poza tym. W ciągu roku przewinęło się wiele lepszych zdjęć, na których były fajnie uchwycone niecodzienne momenty. A pies w trawie? Nic szczególnego. jednak nie zaprzeczam temu, że ktoś, kto to zdjęcie zrobił postarał się. Ale pop rpostu w tym zdjęciu nie ma nic oryginalnego ;)[/quote]
Tez tak uważam. :roll:

[B]Juszes - [/B]znalazłaś.? xd:cool3:

Ja będę prenumerować. :razz: