kamilka91 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='kasia14']a mi ten numer sie wyjątkowo podobał;)[/QUOTE] Może jednak przeczytam :evil_lol: jak tylko znajdę chwilkę czasu... Quote
ewelinka_m Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 i jakoś wydaje mi się, że mała ilość reklam jest :razz: Quote
Cockermaniaczka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 :cool1:malo?Ostatnie strony to same reklamy:cool1: Quote
Juszes Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Mi nie podoba się ten cykl dla dzieci. Lepiej daliby drugą krzyżówkę! :evil_lol: Quote
Colie Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Juszes']Mi nie podoba się ten cykl dla dzieci.[/quote] Właśnie. W końcu ile dzieci czyta gazety? Wysyłaliście swoje ankiety na temat tego co Wam się w MP podoba a co nie? Quote
Juszes Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Colie']Właśnie. W końcu ile dzieci czyta gazety? Wysyłaliście swoje ankiety na temat tego co Wam się w MP podoba a co nie?[/quote] Ja nie :< Ale Mp to chyba zbyt inteligentna gazeta dla dzieci w takim wielu, jaki 5-latek interesuje się kynologią czy poradami weterynaryjnymi :shake: Quote
ewelinka_m Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Cockermaniaczka']:cool1:malo?Ostatnie strony to same reklamy:cool1:[/quote] w przeciwieństwie do poprzednich numerów jest ich zdecydowanie mniej, wcześniej reklamy pojawiały się po każdym artykule :eviltong: Quote
bartek1208 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ja wysyłałem ankietę :D musze sie pochalić ze ja każdy numer czytam w ciągu dwóch dni. artykuł po artykule. Quote
Coffee&Nera Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Juszes']Ja nie :< Ale Mp to chyba zbyt inteligentna gazeta dla dzieci w takim wielu, jaki 5-latek interesuje się kynologią czy poradami weterynaryjnymi :shake:[/quote] Zacznijmy od tego ze przecietny 5 latek w polsce czytac niepotrafi :roll: niemowiac juz o czytaniu o PSACH bo moim zdaniem tej gazetki nieda sie nazwac KYNOLOGICZNA... ogolem mozna ja poczytac jak sie gdzies jedzie np.w pociagu :evil_lol: Quote
grrrond Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ja czytałam pamiętam zakochanego kundla dukając przed całą rodziną :eviltong: oj no jakaś to kynologiczna gazetka jest bo kynologia to 'wiedza o psie' a czytając każda gazetke o psiej tematyce niejako taką wiedze się zdobywa ;) dla dzieci te broszury Psy górą (wszystko z podkladką pedigree...) a dla reszty MP,PP,Pies,Kynologia,Psy myśliwskie... Quote
Coffee&Nera Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='grrrond'][B]ja czytałam pamiętam zakochanego kundla dukając przed całą rodziną :eviltong:[/B] oj no jakaś to kynologiczna gazetka jest bo kynologia to [B]'wiedza o psie'[/B] a czytając każda gazetke o psiej tematyce niejako taką wiedze się zdobywa ;) dla dzieci te broszury Psy górą (wszystko z podkladką pedigree...) a dla reszty MP,PP,Pies,Kynologia,Psy myśliwskie...[/quote] No to widze bylas rozwinietym 5-latkiem bo z reguly dzieci w tym wieku nieczytaja :evil_lol: Co do tej wiedzy niejestem przekonana jednak no zalezy jak kto odbiera slowo kynologia ;) Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Nera-'] Co do tej wiedzy niejestem przekonana jednak no zalezy jak kto odbiera slowo kynologia ;)[/QUOTE] wg wikipedii: 'kynologia - nauka o psie, jego hodowli i tresurze' :lol: Quote
kamilka91 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Przeczytałam dzisiaj wreszcie MP ;)(bo już dosyć na półce leżał...) I doszłam do wniosku, że ten numer nie był ani "superwciągający", ani też wyjątkowo nudny... Taki normalny powiedziałabym ;) A co do tej rozrywki dla dzieci, to moim zdaniem także niepotrzebne to... :shake: i ja także zdecydowanie wolałabym drugą krzyżówkę :evil_lol: Quote
Martyna&Zara Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 No, bo, które małe dzieci czytają pisma kynologiczne?? a ta gra planszowa?? Tez nie wiem po co:roll: Quote
Juszes Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 A na następny numer, to czekam tylko z powodu kalendarza :razz: Quote
Marysia B. Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 O tak, kalendarze to ich wielki plus :razz: Chyba największy :cool1: Quote
kamilka91 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Toffuś']No, bo, które małe dzieci czytają pisma kynologiczne?? a ta gra planszowa?? Tez nie wiem po co:roll:[/QUOTE] Mój brat grał w tą grę planszową dzisiaj :evil_lol: I ja też na kalendarz czekam... (a najpierw czekam na grudzień, bo jest dalmatyńczyk w tegorocznym kalendarzu :evil_lol:) Quote
Shetanka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Nera-']No to widze bylas rozwinietym 5-latkiem bo z reguly dzieci w tym wieku nieczytaja :evil_lol:[/quote] To ja jestem jakaś dziwna... ja się nauczyłam czytać w wieku 3 lat a przedszkolu to już książki pochłaniałam... Co do tematu, to ja już MP praktycznie nie czytam, chyba że jest o jakiejś fajnej rasie :lol: Quote
Bewarka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A ja w wieku 5 lat byłam taka sprytna, że prosiłam tatę, żeby mi przeczytał jakiś tekst, a potem udawałam, że umiem czytać, a tak na prawdę to mówiłam to, co zapamiętałam...:evil_lol: A żeby nie było offu, to też czekam na kalendarz...:cool3: Quote
Rahl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 O tak, kalendarz to chyba ich najlepsza strona ;). Ja w wieku 6 lat tak... prowizorycznie potrafiłam czytać :evil_lol:. Quote
Juszes Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A ja już umiałam :D W przedszkolu zawsze tylko 2 osoby umiały czytać, ja i moja koleżanka i czułyśmy się takie ważne, kiedy pani prosiła, żebyśmy przeczytały dzieciom czytankę. :lol: Quote
Shetanka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ja na kalendarz też czekam z utęsknieniem :loveu: Bo na 2008r. miałam 3 - tradycyjny z psami, z bullami i z AST'ami - w styczniu cały pokój w bullowatych będę miała :loveu::loveu::loveu: Quote
Martyna&Zara Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Nowy MP już w środę!! Ciekawe, czy mnie zaciekawi?? Tak czy siak czekam na kalendarz. Mam nadzieję, że będę fajne foty :P A ile będzie kosztował MP z kalendarzem ktoś się może orientuje?? Quote
Coffee&Nera Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Bodajże kilka złoty więcej- co do kalendarze pewnie będzie takiego samego typu co w tym roku i w poprzednim wiec ja już nieczekam na jakas zmiane aczkolwiek kupie go ponieważ w kuchni kalendarz sie zawsze przyda :p Quote
Recommended Posts