Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nera-']Jedyne co mi sie w MP spodobalo to artykul o Malamutach... Czy ma ktos numer i moglby mi to o malamutach zeskanowac i wyslac na e-mail realny format :) bylabym strasznie wdzieczna... [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] moj mail

Jest tam dosc dla mnie wazna informacja dotyczaca najlepszej hodowczyni na swiecie i no chcialabym sie co nieco dowiedziec moim marzeniem jest miec z jej hodowli w przyszlosci psa[/quote]
mogę wysłać skanik ale wieczorem ;)

Posted

A o nagusach to już co najmniej drugi raz jest.
Jedne co dobre to to 'zanim kupisz...' i rubruka sportowa a tak to w większości artykuły się powtarzają. O jamnikach też nie tak dawno było... Nie mają już co piusać i się powtarzaja.

Myślałam o prenumeracie, bo możliwe że nie będę miała jak kupywać teraz MP i prenumerata 4zł za nr, ale chyba odpuszczę, i zamówię PP...:/

Posted

[quote name='Viris']Będzie ;)

Poszło.[/quote]

Viris boze tak ci strasznie dziekuje :loveu::loveu::loveu: Az sobie te stronki wydrukuje ! Jestes boska :loveu::loveu::loveu: Niewiem naprawde jak dziekowac za przeslanie artykulu

Posted

Przeczytane, wydrukowane, w segregatorze :) Niewiem czy to jest nowy dzial MP czy cos ale poprostu mnie zachwycil,miejmy nadzieje ze to nie wyjatek z powodu przyjazdu tej sedziny juz teraz na pierwsza malamucia wystawe w polsce :)

Viris mam pytanie - na koncu artykulu pisze cos o hodowli na stronie 81 czy moglabys mi to zeskanowac/zrobic zdjecie jezeli niebedzie to dla ciebie klopot

Posted

A nie wiecie, gdzie można zaprenumerować gazetkę? W kiosku, w zoologu, w empiku? Bo w moim pobliski kiosku to obawiam się, ze nie będzie.....:shake:

Posted

[quote name='Nera-']Viris mam pytanie - na koncu artykulu pisze cos o hodowli na stronie 81 czy moglabys mi to zeskanowac/zrobic zdjecie jezeli niebedzie to dla ciebie klopot[/quote]Za chwilkę się postaram, ale może być kiepsko, bo nie ma już dziennego światła dobrego. Postaram się.

[quote name='Patisa']A nie wiecie, gdzie można zaprenumerować gazetkę? W kiosku, w zoologu, w empiku? Bo w moim pobliski kiosku to obawiam się, ze nie będzie.....:shake:[/quote]Opłacasz prenumeratę przelewem na konto i przynosi Ci listonosz do domku. Szczegóły są na stronie internetowej.

Posted

Ja dlatego mam zamiar poprostu prosic kogos z dogomani o zeskanowanie jakiejs czesci tekstu na ktorej mi zalezy. Niedlugo MP jeszcze podrozeje jak co roku po wrzesniu po jakis dodatkach do szkoly...

Posted

No mnie w sumie rzadko jakiś artykuł interesuje na tyle żeby tylko dla niego kupić gazetę. Ale kupuję. Nie mam co "na kibelku" czytać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Jest ksiega spow. Tym razem o Spanielach.

Podoba mi sie artykuł " Dlaczego przygarnia bezdomne psiaki" -Opowiada aktorka Ewa Szykulska.
:loveu: Fajny..
Na razie tylko ten artykuł przeczytałam, ale zamierzam przeczytac wszystko.
Podobaja mi sie jeszcze te naklejki na zeszyty. Mi sie akurat przydadza:loveu::loveu: