Viris Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ja chyba dzisiaj kupię MP to mogę zaproponować zrobienie zdjęć i przesłanie, skaner niestety na razie odmawia posłuszeństwa. Quote
Coffee&Nera Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Viris jezeli bedzie widac tekst to ja bede wdzieczna :) Quote
ewelinka_m Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Nera-']Jedyne co mi sie w MP spodobalo to artykul o Malamutach... Czy ma ktos numer i moglby mi to o malamutach zeskanowac i wyslac na e-mail realny format :) bylabym strasznie wdzieczna... [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] moj mail Jest tam dosc dla mnie wazna informacja dotyczaca najlepszej hodowczyni na swiecie i no chcialabym sie co nieco dowiedziec moim marzeniem jest miec z jej hodowli w przyszlosci psa[/quote] mogę wysłać skanik ale wieczorem ;) Quote
Viris Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Nera-']Viris jezeli bedzie widac tekst to ja bede wdzieczna :)[/quote]Będzie ;) Poszło. Quote
marti91 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A o nagusach to już co najmniej drugi raz jest. Jedne co dobre to to 'zanim kupisz...' i rubruka sportowa a tak to w większości artykuły się powtarzają. O jamnikach też nie tak dawno było... Nie mają już co piusać i się powtarzaja. Myślałam o prenumeracie, bo możliwe że nie będę miała jak kupywać teraz MP i prenumerata 4zł za nr, ale chyba odpuszczę, i zamówię PP...:/ Quote
Coffee&Nera Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Viris']Będzie ;) Poszło.[/quote] Viris boze tak ci strasznie dziekuje :loveu::loveu::loveu: Az sobie te stronki wydrukuje ! Jestes boska :loveu::loveu::loveu: Niewiem naprawde jak dziekowac za przeslanie artykulu Quote
Coffee&Nera Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Przeczytane, wydrukowane, w segregatorze :) Niewiem czy to jest nowy dzial MP czy cos ale poprostu mnie zachwycil,miejmy nadzieje ze to nie wyjatek z powodu przyjazdu tej sedziny juz teraz na pierwsza malamucia wystawe w polsce :) Viris mam pytanie - na koncu artykulu pisze cos o hodowli na stronie 81 czy moglabys mi to zeskanowac/zrobic zdjecie jezeli niebedzie to dla ciebie klopot Quote
Patisa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A nie wiecie, gdzie można zaprenumerować gazetkę? W kiosku, w zoologu, w empiku? Bo w moim pobliski kiosku to obawiam się, ze nie będzie.....:shake: Quote
Viris Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Nera-']Viris mam pytanie - na koncu artykulu pisze cos o hodowli na stronie 81 czy moglabys mi to zeskanowac/zrobic zdjecie jezeli niebedzie to dla ciebie klopot[/quote]Za chwilkę się postaram, ale może być kiepsko, bo nie ma już dziennego światła dobrego. Postaram się. [quote name='Patisa']A nie wiecie, gdzie można zaprenumerować gazetkę? W kiosku, w zoologu, w empiku? Bo w moim pobliski kiosku to obawiam się, ze nie będzie.....:shake:[/quote]Opłacasz prenumeratę przelewem na konto i przynosi Ci listonosz do domku. Szczegóły są na stronie internetowej. Quote
Coffee&Nera Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Dziekuje Viris :) Jak sie nieuda no to trudno :) Quote
Viris Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Poszło. Zdjęcie całej strony - raczej nie wyraźne, ale potem zrobiłam tylko tej reklamie Hodowli AM i to jest czytelne. Quote
kamilka91 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Mam nowy numer :cool3: faktycznie średnio ciekawy... mówiąc delikatnie :roll: Quote
Coffee&Nera Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ja dlatego mam zamiar poprostu prosic kogos z dogomani o zeskanowanie jakiejs czesci tekstu na ktorej mi zalezy. Niedlugo MP jeszcze podrozeje jak co roku po wrzesniu po jakis dodatkach do szkoly... Quote
Viris Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No mnie w sumie rzadko jakiś artykuł interesuje na tyle żeby tylko dla niego kupić gazetę. Ale kupuję. Nie mam co "na kibelku" czytać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaskaSz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Też kupuje, przeczytam i zapominam co tam było :evil_lol: W ogóle to ja majątek na gazety wydaję, bo nie tylko MP i PP zbieram... Quote
Waxy Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Nowy Mój pies już jest! Kto ma i powie czy numer fajny? :cool3: Quote
DG32 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Waxy']Nowy Mój pies już jest! Kto ma i powie czy numer fajny? :cool3:[/quote] Ja mam. A co do treści to taki sobie. Quote
ewelinka_m Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 również mam ale narazie tylko przekartkowałam :cool1: na czytanie zabrakło czasu Quote
Dinka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Jest ksiega spow. Tym razem o Spanielach. Podoba mi sie artykuł " Dlaczego przygarnia bezdomne psiaki" -Opowiada aktorka Ewa Szykulska. :loveu: Fajny.. Na razie tylko ten artykuł przeczytałam, ale zamierzam przeczytac wszystko. Podobaja mi sie jeszcze te naklejki na zeszyty. Mi sie akurat przydadza:loveu::loveu: Quote
mucha__ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Hej Moze mi ktos zrobić zdjęcie zdjęc ktore wygraly w tym miesiącu ?? Quote
ewelinka_m Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 mucha chyba wygrałaś ;) jets b.podobny psiak z avatarka, nawet chyba to samo zdjęcie Quote
Recommended Posts