Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co do słabej jakości zdjęć w MP - jest to trochę wkurzające... i zdjęcie na okładce bardzo słabe w tym numerze, że nie wspomnę już o zdjęciu Janowskiego w artykule o nim:shake: Ogólnie są słąbe zdjęcia, szczególnie te, które robi p.Celestyna Król, jakoś reszta wydaje mi sie dużo lepsza:eviltong:

ps. do kogo powinnam napisać emaia, jeżeli nie dostałam (czekam 3 miesiace...) prezentu do prenumeraty?

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='grrrond']oj tam i tak najgorsze zdjecia ma PIES wydawany przez zkwp :eviltong:[/quote]

Hi, hi, to fakt :)
Ale to troszkę inny target i inna półka. Ja tam uwielbiam ich okładki, szczególnie, jak trzeba psa szukać gdzieś w wysokiej trawie :)

Posted

Ja zdecydowanie wolę MP. Nie wiem nawet dlaczego, po prostu lepiej mi się go czyta i już ;)

A nowy numer będę mieć dopiero w poniedziałek-wtorek, bo zawsze mama mi z pracy przynosi, a teraz ma urlop... I już nie mogę się doczekać, ale nie wiem nawet czy warto

Posted

[quote name='Cyraneczka']Hi, hi, to fakt :)
Ale to troszkę inny target i inna półka. Ja tam uwielbiam ich okładki, szczególnie, jak trzeba psa szukać gdzieś w wysokiej trawie :)[/quote]

haha rzeczywiście! albo w kwiatkach ;)

Posted

Mnie muszę przyznać już trochę nudzi MP. Jakoś coraz mniej czytania (a może to ja coraz szybciej czytam??) I wydaje mi się że kiedyś nie było tylu reklam w tej gazecie, a za to jest mniej ogłoszeń hodowli. Ale jest fajne o sportach i rasach:) Na zdjęciach sięnie znam, ale jak dla mnie to przynajmniej wiekszość jest całkiem dobra

Posted

[QUOTE]P R E Z E N T !

Co miesiąc dziesięciu czytelników newslettera dostaje od nas prezenty.

Niestety, tym razem nie miałe(a)ś szczęścia. Sprawdź za miesiąc. Do zobaczenia![/QUOTE]
ojj, znowu mi się nie udało... :roll: A przecież miałam duże szanse :evil_lol:

Posted

[quote name='Aarionne']Hmm... Jak strona MP zacznie NAPRAWDĘ prężnie działać to dajcie mi znać. Na [URL="http://www.pies.pl"]www.pies.pl[/URL] jest ciągle mnóstwo nowości, niedługo będą większe zmiany (z pewnością na dobre), zmieni się także grafika, ale na 100% nie jest to "inspirowane" działalnością MP![/quote]
A ja uważam, że jest. A wchodzę tam już od długiego czasu (jakieś 3 lata).

Kamilka: Ja chyba nie, ale nie wiem zresztą - jakiś czas temu przysłali koszulkę na mój adres i moje nazwisko i nadal nie wiem za co...:lol:

Posted

[quote name='kamilka91']ojj, znowu mi się nie udało... :roll: A przecież miałam duże szanse :evil_lol:[/quote]
Ha, też co miesiąc tak myślę :evil_lol::evil_lol:

nas znowu nie ma w konkursie foto.......:mad: chyba w końcu wyślę do PP....Może tam będą większe szanse :eviltong: szkoda tylko, że nie można emailem przesłać zdjęcia, tylko wywolane pocztą..

Posted

a my teraz spróbowaliśmy ;) zobaczymy jak to będzie, chociaż z moim szczęściem .... tylko kiedyś plecak super krowy wygrałam w cartoon network sto lat temu :eviltong:

Posted

[quote name='grrrond']a my teraz spróbowaliśmy ;) zobaczymy jak to będzie, chociaż z moim szczęściem .... tylko kiedyś plecak super krowy wygrałam w cartoon network sto lat temu :eviltong:[/quote]Super nagroda :cool3:

Posted

zawsze coś... ja nigdy nic nie wygrałam... :roll:

a zdjęcia wysyłam co jakiś czas, ale nie jestem zbyt dobrą "fotografką", więc nie liczę na pokazanie w gazecie czy na stronce... Tylko chwalę się moim psiakiem przed redakcją MP :evil_lol:

Posted

A ja zaczynam się zastanawiać czy kupować jeszcze MP. W lutym myślałam jeszcze o prenumeracie a w tym momencie gazetę " czytam " 5 minut. Bo same reklamy, wszystko na maxa porozciągane. Zapomnieli chyba że gazeta dla wielu czytelników to przede wszystkim teksty - wartościowe na dodatek.

Prenumeruję PP i kiedyś był słabszym pismem niż MP, a teraz przynajmniej dla mnie jest o niebo lepszy i ciekawszy.

Posted

Jedyne co mi sie w MP spodobalo to artykul o Malamutach... Czy ma ktos numer i moglby mi to o malamutach zeskanowac i wyslac na e-mail realny format :) bylabym strasznie wdzieczna... [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] moj mail

Jest tam dosc dla mnie wazna informacja dotyczaca najlepszej hodowczyni na swiecie i no chcialabym sie co nieco dowiedziec moim marzeniem jest miec z jej hodowli w przyszlosci psa

Posted

[B][I]ej moje kioski są chyba zacofane o jeden numer :evil_lol:[/I][/B]
[B][I]ja mam okładkę z Beaglami...sierpień 2008...a na stronie jest inna okładka...[/I][/B]
[B][I]nie kumam...to w kioskach są które w końcu ?[/I][/B]