kasia14 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Co do słabej jakości zdjęć w MP - jest to trochę wkurzające... i zdjęcie na okładce bardzo słabe w tym numerze, że nie wspomnę już o zdjęciu Janowskiego w artykule o nim:shake: Ogólnie są słąbe zdjęcia, szczególnie te, które robi p.Celestyna Król, jakoś reszta wydaje mi sie dużo lepsza:eviltong: ps. do kogo powinnam napisać emaia, jeżeli nie dostałam (czekam 3 miesiace...) prezentu do prenumeraty? Quote
grrrond Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 oj tam i tak najgorsze zdjecia ma PIES wydawany przez zkwp :eviltong: Quote
Cyraneczka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='grrrond']oj tam i tak najgorsze zdjecia ma PIES wydawany przez zkwp :eviltong:[/quote] Hi, hi, to fakt :) Ale to troszkę inny target i inna półka. Ja tam uwielbiam ich okładki, szczególnie, jak trzeba psa szukać gdzieś w wysokiej trawie :) Quote
waljum Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Polecam artykuł o mopsach. Brawo dla Kasi z hodowli Eternal :happy1: Quote
kamilka91 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ja zdecydowanie wolę MP. Nie wiem nawet dlaczego, po prostu lepiej mi się go czyta i już ;) A nowy numer będę mieć dopiero w poniedziałek-wtorek, bo zawsze mama mi z pracy przynosi, a teraz ma urlop... I już nie mogę się doczekać, ale nie wiem nawet czy warto Quote
grrrond Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Cyraneczka']Hi, hi, to fakt :) Ale to troszkę inny target i inna półka. Ja tam uwielbiam ich okładki, szczególnie, jak trzeba psa szukać gdzieś w wysokiej trawie :)[/quote] haha rzeczywiście! albo w kwiatkach ;) Quote
marti91 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Mnie muszę przyznać już trochę nudzi MP. Jakoś coraz mniej czytania (a może to ja coraz szybciej czytam??) I wydaje mi się że kiedyś nie było tylu reklam w tej gazecie, a za to jest mniej ogłoszeń hodowli. Ale jest fajne o sportach i rasach:) Na zdjęciach sięnie znam, ale jak dla mnie to przynajmniej wiekszość jest całkiem dobra Quote
kamilka91 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [QUOTE]P R E Z E N T ! Co miesiąc dziesięciu czytelników newslettera dostaje od nas prezenty. Niestety, tym razem nie miałe(a)ś szczęścia. Sprawdź za miesiąc. Do zobaczenia![/QUOTE] ojj, znowu mi się nie udało... :roll: A przecież miałam duże szanse :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 czy w ogóle jest ktoś, komu się udało? :roll: (chyba po raz setny poruszam ten temat... :evil_lol:) Quote
Bewarka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Aarionne']Hmm... Jak strona MP zacznie NAPRAWDĘ prężnie działać to dajcie mi znać. Na [URL="http://www.pies.pl"]www.pies.pl[/URL] jest ciągle mnóstwo nowości, niedługo będą większe zmiany (z pewnością na dobre), zmieni się także grafika, ale na 100% nie jest to "inspirowane" działalnością MP![/quote] A ja uważam, że jest. A wchodzę tam już od długiego czasu (jakieś 3 lata). Kamilka: Ja chyba nie, ale nie wiem zresztą - jakiś czas temu przysłali koszulkę na mój adres i moje nazwisko i nadal nie wiem za co...:lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='kamilka91']ojj, znowu mi się nie udało... :roll: A przecież miałam duże szanse :evil_lol:[/quote] Ha, też co miesiąc tak myślę :evil_lol::evil_lol: nas znowu nie ma w konkursie foto.......:mad: chyba w końcu wyślę do PP....Może tam będą większe szanse :eviltong: szkoda tylko, że nie można emailem przesłać zdjęcia, tylko wywolane pocztą.. Quote
grrrond Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 a my teraz spróbowaliśmy ;) zobaczymy jak to będzie, chociaż z moim szczęściem .... tylko kiedyś plecak super krowy wygrałam w cartoon network sto lat temu :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='grrrond']a my teraz spróbowaliśmy ;) zobaczymy jak to będzie, chociaż z moim szczęściem .... tylko kiedyś plecak super krowy wygrałam w cartoon network sto lat temu :eviltong:[/quote]Super nagroda :cool3: Quote
kamilka91 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 zawsze coś... ja nigdy nic nie wygrałam... :roll: a zdjęcia wysyłam co jakiś czas, ale nie jestem zbyt dobrą "fotografką", więc nie liczę na pokazanie w gazecie czy na stronce... Tylko chwalę się moim psiakiem przed redakcją MP :evil_lol: Quote
grrrond Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Super nagroda :cool3:[/quote] no ja się cieszyłam jak głupia :cool3: jeszcze gdzieś go mam.... Quote
Viris Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A ja zaczynam się zastanawiać czy kupować jeszcze MP. W lutym myślałam jeszcze o prenumeracie a w tym momencie gazetę " czytam " 5 minut. Bo same reklamy, wszystko na maxa porozciągane. Zapomnieli chyba że gazeta dla wielu czytelników to przede wszystkim teksty - wartościowe na dodatek. Prenumeruję PP i kiedyś był słabszym pismem niż MP, a teraz przynajmniej dla mnie jest o niebo lepszy i ciekawszy. Quote
Daga&Maks Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Niby MP ma coraz więcej stron tyle że też ma coraz mniej treści :shake: Jeszcze artykuły co chwila przerywane reklamami :angryy: Quote
Coffee&Nera Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jedyne co mi sie w MP spodobalo to artykul o Malamutach... Czy ma ktos numer i moglby mi to o malamutach zeskanowac i wyslac na e-mail realny format :) bylabym strasznie wdzieczna... [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] moj mail Jest tam dosc dla mnie wazna informacja dotyczaca najlepszej hodowczyni na swiecie i no chcialabym sie co nieco dowiedziec moim marzeniem jest miec z jej hodowli w przyszlosci psa Quote
Rinuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [B][I]ej moje kioski są chyba zacofane o jeden numer :evil_lol:[/I][/B] [B][I]ja mam okładkę z Beaglami...sierpień 2008...a na stronie jest inna okładka...[/I][/B] [B][I]nie kumam...to w kioskach są które w końcu ?[/I][/B] Quote
Rinuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [B][I]haha jaki ze mnie daun!!![/I][/B] [B][I]zamiat Mojego psa kupiłam przyjaciela psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Rinuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Nera-']brawo rinus :)[/quote] [B][I]czyli porzednią gazetę też kupiłam PP...to muszę iśc do kiosku znowu :evil_lol:[/I][/B] Quote
Coffee&Nera Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 jakby w mp bylo cos inteligentnego to bym kupila caly numer ale jak przejzalam to tylko ten malamuci artykul mnie zaciekawil Quote
Recommended Posts