Bewarka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='akodirka']Albo sie szpilkami wbija po ukosie :razz:[/quote] Do ściany? Nie mam takich mocnych palców ;) McDzik:No tak, ale czym bym nie przykleiła to rodzice i tak będą kręcić nosem :] Mam kalendarze z psami i plakat na tablicy korkowej i jak na razie mi wystarczy. :) Quote
akodirka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Justys95']Do ściany? Nie mam takich mocnych palców ;) [/QUOTE] nie w sciane, tylko po ukosie by sie wbilo miedzy tapete a sciane Quote
Shadow Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 A wygrał może ktoś z was w konkursie o 101 dalmaty[B]ńczykach?[/B] Quote
Bewarka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Aaa...no pomysł świetny, tyle, że ja nie mam tapety tylko farbę :) Quote
akodirka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Justys95']Aaa...no pomysł świetny, tyle, że ja nie mam tapety tylko farbę :)[/QUOTE] No to pinezką taką do tablicy korkowej z plastykiwym i kolorowym zakonczeniem :razz: Quote
DuDziaczek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 akodika ja wlasnie tak robie :razz::razz: Sladow na sscianie nie ma zadnych :razz: A mialam juz hoho plakatow Justys sprobuj :cool3: Quote
moth Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 W czerwcowym numerze rozpoczął się cykl "Wybitni hodowcy o ..." Z niecierpliwością czekałam na kolejną rasę, a tu w lipcowym numerze brak. :crazyeye: Mam tylko nadzieję, że cykl nie składał sie z jednego tylko artykułu o goldenach i powróci już w przyszłym miesiącu. :mad: Quote
Bonsai Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Czy ktoś z Was ma aktualny przewodnik Miejsca przyjazne psom 2008? Niestety ja przegapiłam i mam tylko zeszłoroczny, a potrzebuję spis restauracji w Kaliszu, gdzie można pójść z psem. Nie ma tego pewnie dużo, więc jak ktoś będzie mógł mi przepisać będę bardzo wdzięczna! Quote
grrrond Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Bonsai']Czy ktoś z Was ma aktualny przewodnik Miejsca przyjazne psom 2008? Niestety ja przegapiłam i mam tylko zeszłoroczny, a potrzebuję spis restauracji w Kaliszu, gdzie można pójść z psem. Nie ma tego pewnie dużo, więc jak ktoś będzie mógł mi przepisać będę bardzo wdzięczna![/quote] zresztą już nie trzeba, bo zajrzałam i widze, że tylko jedna pozycja: HOTEL CALISIA ( TRZY GWIAZDKI ) ul. Nowy świat 1/3 tel: 062 767 91 00 [URL="http://www.hotel-calisia.pl"]www.hotel-calisia.pl[/URL] bezpłatnie chyba psiaki RESTAURACJE: 1) Kalmar ul Śródmiejska 26 tel. 062 757 39 68 kuchnia polska 2)Pięterko ul Zamkowa 12 tel 062 757 53 02 kuchnia polska 3) Roma ul. chopina 9 tel 062 766 43 74 kuchnia włoska Quote
Bewarka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Justys95']Mam kalendarze z psami i [B]plakat na tablicy korkowej[/B] i [B]jak na razie mi wystarczy[/B]. :)[/quote] Nie lubię mieć za bardzo oblepiony pokój plakatami...znajomi i tak już zdążyli zauważyć, że się interesuję kynologią. :evil_lol: Ale dzięki za pomysły :p Quote
grrrond Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Bonsai']Dzięki grrrond! :loveu:[/quote] nie ma problemu ;) Quote
kamilka91 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='moth']W czerwcowym numerze rozpoczął się cykl "Wybitni hodowcy o ..." Z niecierpliwością czekałam na kolejną rasę, a tu w lipcowym numerze brak. :crazyeye: Mam tylko nadzieję, że cykl nie składał sie z jednego tylko artykułu o goldenach i powróci już w przyszłym miesiącu. :mad:[/QUOTE] zaskoczona jestem szczerze mówiąc. Pierwszy artykuł (i, mam nadzieję, nieostatni :roll:) bardzo mnie zaciekawił, przeglądnęłam MP chyba z 10 razy żeby znaleźć, a tu ni ma... :mad: A ogólnie numer bardzo ciekawy ;) Quote
Daga&Maks Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 czasem mnie to denerwuje że dają nową rubrykę która jest w jednym numerze albo dwóch a potem znika Quote
Rottie Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Przecież teraz był artykuł o rottkach z tej serii :roll: Quote
moth Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Rottie']Przecież teraz był artykuł o rottkach z tej serii :roll:[/quote] :shock: Wstyd.:mdleje: Pocieszam się, że nie tylko ja go przegapiłam. :wallbash: Już wiem dlaczego. Artykuł jest w części "Zwierzęta i Ludzie", ale w spisie treści figuruje w części "Psy Świata". Bardzo się cieszę, że nie zaginął całkiem. Quote
Daga&Maks Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 dzisiaj mi doszła gazeta.Ten numer jest dość ciekawy Quote
asiunia Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Hej! Mam wielka prosbe do osob posiadających nowy numer i skaner;)czy ktoś mógłby mi przesłać artykuł o rottkach na maila?będe bardzo wdzieczna:multi: [email][email protected][/email] Quote
Rinuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='asiunia']Hej! Mam wielka prosbe do osob posiadających nowy numer i skaner;)czy ktoś mógłby mi przesłać artykuł o rottkach na maila?będe bardzo wdzieczna:multi: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] [B][I]Pokaż okładkę nowego numeru to kupię dzisiaj i Ci wyślę :)[/I][/B] Quote
Rinuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [B][I]Skopiowane ze strony psy.pl[/I][/B] "[B]Labradoodle w schronisku[/B] [B]Brytyjska organizacja ochrony zwierząt Dog Trust alarmuje – coraz więc modnych ras hybrydowych trafia do schronisk.[/B] Labradoodle (krzyżówka labradora z pudlem) stają się coraz bardziej popularne wśród celebrities – ma je np. Jennifer Aniston czy Tiger Woods. Ich wielbiciele chcą się do nich upodobnić choćby przez posiadanie podobnego psa. Niestety szybko się nudzą opieką nad nim i oddają go do schroniska. Dog Trust informuje, że coraz więcej psów w rodzaju labradoodli, schnoodli (krzyżówka sznaucera z pudlem) i puggli (krzyżówka mopsa z beagle’em) jest oddawanych do 17 monitorowanych przez nich brytyjskich schronisk. MC " [B][I]wiedziałam , że to tak się skończy :shake::shake:[/I][/B] Quote
asiunia Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [IMG]http://www.psy.pl/okladka.php[/IMG]tylko taką malutką znalazłam...w każdym bądz razie biały pudel;) z góry bardzo dziękuje Quote
Rinuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='asiunia'][IMG]http://www.psy.pl/okladka.php[/IMG]tylko taką malutką znalazłam...w każdym bądz razie biały pudel;) z góry bardzo dziękuje[/quote] [B][I]okk, to jak będzie jakiś kiosk otwarty to kupię i Ci wyślę :) napisz mi jeszcze pw tak po 15 ok ? :)[/I][/B] Quote
Cockermaniaczka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Przyszly do mnie dwie nagrody:multi::multi: Gammolen i flexi:multi: Szkoda ze flexi jest tylko do 12 kg bo przydala by sie taa do 25:roll: Ale co tam,na spacery sie nada:loveu: Quote
agaciaaa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 A do mnie doszła tylko jedna nagroda, flexi do 12 kg (moje bydle waży ok. 30 :evil_lol:) Ciekawe co z drugą :razz: Quote
Marta_Ares Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 oo ja tez o flexi wysłałam:evil_lol: i o perfumy i chyba o zabawke dla psa Quote
Recommended Posts