Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='akodirka']Albo sie szpilkami wbija po ukosie :razz:[/quote]
Do ściany? Nie mam takich mocnych palców ;)

McDzik:No tak, ale czym bym nie przykleiła to rodzice i tak będą kręcić nosem :] Mam kalendarze z psami i plakat na tablicy korkowej i jak na razie mi wystarczy. :)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justys95']Aaa...no pomysł świetny, tyle, że ja nie mam tapety tylko farbę :)[/QUOTE]

No to pinezką taką do tablicy korkowej z plastykiwym i kolorowym zakonczeniem :razz:

Posted

W czerwcowym numerze rozpoczął się cykl "Wybitni hodowcy o ..."
Z niecierpliwością czekałam na kolejną rasę, a tu w lipcowym numerze brak. :crazyeye: Mam tylko nadzieję, że cykl nie składał sie z jednego tylko artykułu o goldenach i powróci już w przyszłym miesiącu. :mad:

Posted

Czy ktoś z Was ma aktualny przewodnik Miejsca przyjazne psom 2008? Niestety ja przegapiłam i mam tylko zeszłoroczny, a potrzebuję spis restauracji w Kaliszu, gdzie można pójść z psem. Nie ma tego pewnie dużo, więc jak ktoś będzie mógł mi przepisać będę bardzo wdzięczna!

Posted

[quote name='Bonsai']Czy ktoś z Was ma aktualny przewodnik Miejsca przyjazne psom 2008? Niestety ja przegapiłam i mam tylko zeszłoroczny, a potrzebuję spis restauracji w Kaliszu, gdzie można pójść z psem. Nie ma tego pewnie dużo, więc jak ktoś będzie mógł mi przepisać będę bardzo wdzięczna![/quote]

zresztą już nie trzeba, bo zajrzałam i widze, że tylko jedna pozycja:
HOTEL
CALISIA ( TRZY GWIAZDKI )
ul. Nowy świat 1/3
tel: 062 767 91 00
[URL="http://www.hotel-calisia.pl"]www.hotel-calisia.pl[/URL]
bezpłatnie chyba psiaki

RESTAURACJE:
1) Kalmar
ul Śródmiejska 26
tel. 062 757 39 68
kuchnia polska

2)Pięterko
ul Zamkowa 12
tel 062 757 53 02
kuchnia polska

3) Roma
ul. chopina 9
tel 062 766 43 74
kuchnia włoska

Posted

[quote name='Justys95']Mam kalendarze z psami i [B]plakat na tablicy korkowej[/B] i [B]jak na razie mi wystarczy[/B]. :)[/quote]
Nie lubię mieć za bardzo oblepiony pokój plakatami...znajomi i tak już zdążyli zauważyć, że się interesuję kynologią. :evil_lol: Ale dzięki za pomysły :p

Posted

[quote name='moth']W czerwcowym numerze rozpoczął się cykl "Wybitni hodowcy o ..."
Z niecierpliwością czekałam na kolejną rasę, a tu w lipcowym numerze brak. :crazyeye: Mam tylko nadzieję, że cykl nie składał sie z jednego tylko artykułu o goldenach i powróci już w przyszłym miesiącu. :mad:[/QUOTE]
zaskoczona jestem szczerze mówiąc. Pierwszy artykuł (i, mam nadzieję, nieostatni :roll:) bardzo mnie zaciekawił, przeglądnęłam MP chyba z 10 razy żeby znaleźć, a tu ni ma... :mad:
A ogólnie numer bardzo ciekawy ;)

Posted

[quote name='Rottie']Przecież teraz był artykuł o rottkach z tej serii :roll:[/quote]

:shock:
Wstyd.:mdleje: Pocieszam się, że nie tylko ja go przegapiłam. :wallbash:
Już wiem dlaczego. Artykuł jest w części "Zwierzęta i Ludzie", ale w spisie treści figuruje w części "Psy Świata". Bardzo się cieszę, że nie zaginął całkiem.

Posted

[B][I]Skopiowane ze strony psy.pl[/I][/B]

"[B]Labradoodle w schronisku[/B]

[B]Brytyjska organizacja ochrony zwierząt Dog Trust alarmuje – coraz więc modnych ras hybrydowych trafia do schronisk.[/B]

Labradoodle (krzyżówka labradora z pudlem) stają się coraz bardziej popularne wśród celebrities – ma je np. Jennifer Aniston czy Tiger Woods. Ich wielbiciele chcą się do nich upodobnić choćby przez posiadanie podobnego psa. Niestety szybko się nudzą opieką nad nim i oddają go do schroniska. Dog Trust informuje, że coraz więcej psów w rodzaju labradoodli, schnoodli (krzyżówka sznaucera z pudlem) i puggli (krzyżówka mopsa z beagle’em) jest oddawanych do 17 monitorowanych przez nich brytyjskich schronisk. MC "

[B][I]wiedziałam , że to tak się skończy :shake::shake:[/I][/B]

Posted

[quote name='asiunia'][IMG]http://www.psy.pl/okladka.php[/IMG]tylko taką malutką znalazłam...w każdym bądz razie biały pudel;)

z góry bardzo dziękuje[/quote]
[B][I]okk, to jak będzie jakiś kiosk otwarty to kupię i Ci wyślę :) napisz mi jeszcze pw tak po 15 ok ? :)[/I][/B]