bernena Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ja też nie i coś mi się nie zdaje żeby się śpieszyli.. Quote
Bewarka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 A mi się tam nie śpieszy...dopiero 4 czerwca a u nas poczta i tak długo trzyma ;) Quote
Cockermaniaczka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 poczta teraz strajkuje wiec mozemy sobie poczekac...:roll: Quote
Coffee&Nera Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Co? Poczta strajkuje? No nie no to na moja przesylke poczekam sobie z miesiac Quote
Coffee&Nera Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 No to dobrze... myslalam ze kolejne strajki (jak za czasow lat 80 kurcze) Quote
McDzik Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Kinia']Tylko wczoraj strajkowali.[/quote] U mnie na osiedlu kartka wywieszona "Urząd pocztowy zamknięty z powodu strajków do odwołania" Quote
Cockermaniaczka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 U mnie chyba tez poczta strajkuje bo ludzie przychodza i sie zala(pracuje w konkurencji poczty:diabloti: ) Ale listonosz chodzil normalnie :p Quote
kamilka91 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 strajkują tylko rozdzielnie, czyli listy i te inne nie przychodzą. tzn już przychodzą... "zwykłe" urzędy pocztowe z tego co wiem są w większości czynne, listonosze także pracują, ale nie mają nic do roboty, bo nikt nie dzieli poczty... :roll: (moja mama pracuje na poczcie, ale nie strajkuje) Quote
Coffee&Nera Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 No wlasnie dzisiaj PUSTKI w skrzynce pocztowej a czekam na przesyłke Quote
McDzik Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Jak dobrze, że dzien przed strajkami przyszło mi pocztą potwierdzenie na Lublin :O bo dużej liczbie osób nic nie doszlo .. i pewnie nie dojdzie ;/ Quote
agaciaaa Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 też wygrałam 2 nagrody :multi: o wygranej poinformowali miesiąc po konkursie, więc na nagrody pewnie poczekamy kolejny miesiąc ;) Quote
Martyna&Zara Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 A ktoś z was jest zalogowany na [url]www.psy.pl??[/url] Tam przysyłają ci na meila co jest w numerze, na samym dole jest do wygrania jakiś prezent. Ktoś kiedyś wygrał coś?? Quote
Aarionne Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ja jestem zalogowana na [url]www.pies.pl[/url] i stamtąd tez co miesiąc dostaję newsletter. A nagrody, które sa w obecnym konkursie w PP sa super! [url]http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=368&od=&id_a=947[/url] Quote
Cockermaniaczka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 tez na te nagrody powysylalam smsy:eviltong: Zbankrutuje kiedys ale co tam,a nuz cos wygram:eviltong: A wlasnie,jak przyslali 2 smsy z MP to znaczy ze wygralam 2 nagrody?:cool3: Quote
Tilia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Toffuś, gdzie na samym dole? w mailu z newsletterem? Aarionne, przejrzałam wątki o czasopismach i zaczynam być zniesmaczona agresywnością reklamy PP jaką stosujesz. Jeśli to ma być marketing szeptany to zdecydowanie odnosi skutek odwrotny od zamierzonego. Chyba, że to ukryta reklama MP ;) no to gratuluję- sprytnie :) Quote
kamilka91 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 tak... na samym dole w mailu z newsletterem... ja nigdy nic nie wygrałam :mad: Quote
Bewarka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Cockermaniaczka']tez na te nagrody powysylalam smsy:eviltong: Zbankrutuje kiedys ale co tam,a nuz cos wygram:eviltong: A wlasnie,jak przyslali 2 smsy z MP to znaczy ze wygralam 2 nagrody?:cool3:[/QUOTE] Mi też wysłali 2 SMS, więc im z danymi odpisałam też 2...ale potem podziękowali tylko za jeden, więc chyba jeden ;) Quote
Cockermaniaczka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Hmm mi wyslali dwa i na dwa bylo podziekowanie..Zobaczymy co przyjdzie:eviltong: Quote
Daga&Maks Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='kamilka91']tak... na samym dole w mailu z newsletterem... ja nigdy nic nie wygrałam :mad:[/QUOTE] ja też nie.Pamiętam że kiedyś był na tamtym forum temat o tej nagrodzie i wyszło że nikt nigdy niczego nie wygrał :mad: Quote
kamilka91 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 a ile osób wygrywa? 10? trzeba by mieć naprawdę szczęście, aby wygrać... ;) jeżeli w ogóle da się wygrać... :roll: Quote
Martyna&Zara Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Chodzi ci o ten z maliem?? jeśli tak to wygrywa JEDNA osoba ! Więc trzeba mień jeszcze większe szczęście:PP:) Quote
kamilka91 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 wow, no to nieźle. może wygram w lipcu? :eviltong: mam duże szanse... a co tam się w ogóle wygrywa? ;) Quote
Martyna&Zara Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Niespodziankę:) Nikt chyba jeszcze nie wygrał.Dlatego nikt nie wiem :) Quote
akodirka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Toffuś']Niespodziankę:) Nikt chyba jeszcze nie wygrał.Dlatego nikt nie wiem :)[/QUOTE] pewnie jakis gadzet z MP, jakas chustke, czy czapke Quote
Recommended Posts