Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinia']Tylko wczoraj strajkowali.[/quote]

U mnie na osiedlu kartka wywieszona "Urząd pocztowy zamknięty z powodu strajków do odwołania"

Posted

strajkują tylko rozdzielnie, czyli listy i te inne nie przychodzą. tzn już przychodzą... "zwykłe" urzędy pocztowe z tego co wiem są w większości czynne, listonosze także pracują, ale nie mają nic do roboty, bo nikt nie dzieli poczty... :roll: (moja mama pracuje na poczcie, ale nie strajkuje)

Posted

Jak dobrze, że dzien przed strajkami przyszło mi pocztą potwierdzenie na Lublin :O bo dużej liczbie osób nic nie doszlo .. i pewnie nie dojdzie ;/

Posted

Ja jestem zalogowana na [url]www.pies.pl[/url] i stamtąd tez co miesiąc dostaję newsletter. A nagrody, które sa w obecnym konkursie w PP sa super! [url]http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=368&od=&id_a=947[/url]

Posted

Toffuś, gdzie na samym dole? w mailu z newsletterem?

Aarionne, przejrzałam wątki o czasopismach i zaczynam być zniesmaczona agresywnością reklamy PP jaką stosujesz. Jeśli to ma być marketing szeptany to zdecydowanie odnosi skutek odwrotny od zamierzonego. Chyba, że to ukryta reklama MP ;) no to gratuluję- sprytnie :)

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']tez na te nagrody powysylalam smsy:eviltong:
Zbankrutuje kiedys ale co tam,a nuz cos wygram:eviltong:
A wlasnie,jak przyslali 2 smsy z MP to znaczy ze wygralam 2 nagrody?:cool3:[/QUOTE]
Mi też wysłali 2 SMS, więc im z danymi odpisałam też 2...ale potem podziękowali tylko za jeden, więc chyba jeden ;)

Posted

[quote name='kamilka91']tak... na samym dole w mailu z newsletterem... ja nigdy nic nie wygrałam :mad:[/QUOTE]

ja też nie.Pamiętam że kiedyś był na tamtym forum temat o tej nagrodzie i wyszło że nikt nigdy niczego nie wygrał :mad: