Cekinka13* Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 I zamówcie na dane osobowe np. taty, z kim tam mieszkacie... Quote
Coffee&Nera Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Niezdziwie sie jak to nic nieda bo przeciez maja twoje dane stare z poprzedniej prenumeraty Quote
ewelinka_m Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='grrrond']A, to znaczy, że jak wykupię prenumeratę - przedłużę o rok, to dostanę tylko to łosioreniferowe zwierzę, a książki już nie? Myślałam, że normalnie prezent, a zabawka tak gratis ... :roll:[/quote] dostaniesz obie rzeczy, poza tym nie wiem czy ten gratis z zabawką jeszcze funkcjonuje bo nic o nim nie wspominają. ja wielokrotnie prenumerowałam na rok, potem po skończeniu ponownie zamawiam i zawsze dostaje książkę czy co tam akurat dają do prenumeraty. :roll: w razie wątpliwości można zawsze do nich napisać czy zadzwonić. Quote
Lolan Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 ooo jaka fajna ksiazka xD a sobie zaprenumeruje:diabloti: hehe ;D hej Nera a jakby ci sie powiedzmy skonczyla prenumerata i odrazu byś nie zaprenumerowala tylko kupila sobie 1 numer w kosku, a potem dopiero dalabys ta prenumerate, to dostaniesz prezent, tak jak kazdy ? :cool3: Quote
JustynaJK Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Nera-']Co ciekawego dokladniej w samej gazecie ;)[/quote] fajny artykuł o podhalanach pracujących w Stanach Quote
DuDziaczek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Aarionne']Właśnie, to jakies dziwne. Przedłużając prenumeratę w PP dostaje się normalny prezent dla prenumeratorów, który był w ostatnim numerze, a w MP takim szajsem się wyręczają...[/quote] Tj. ten los jest takim dodatkiem :cool3: Oprocz tego ja dostalam np. Gammolen, ktory byl "normalnym" prezentem.:lol: Quote
Rottie Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Nera-']Co ciekawego dokladniej w samej gazecie ;)[/quote] Podoba mi się nowy dział "Wybitni hodowcy o...", z niecierpliwością czekam na artykuł o ONKach. Zastanawia mnie jak hodowcy ocenią polskie owczarki. Artykuł o podhalanach, asystentach osób niepełnosprawnych też niczego sobie :p Wielkie poszanowanie dla redakcji za "Życie na trzech łapach". Quote
kasia14 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 mam pytanie. Zaprenumerowałam ( po raz pierwszy) MP, miał być prezent ( bodajże film, nie jest pewna co było w 200 wydaniu) a przysłali tylko gazete, bez prezentu, jedynie z dodatkiem do wielkiej ksiegi psów, która była w tym numerze... do kogo musze sie zgłosić z tym problemem? redakcji? czy sobie darować...? Quote
ewelinka_m Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='kasia14']mam pytanie. Zaprenumerowałam ( po raz pierwszy) MP, miał być prezent ( bodajże film, nie jest pewna co było w 200 wydaniu) a przysłali tylko gazete, bez prezentu, jedynie z dodatkiem do wielkiej ksiegi psów, która była w tym numerze... do kogo musze sie zgłosić z tym problemem? redakcji? czy sobie darować...?[/quote] Prezent do prenumeraty nie wysyłają razem z gazetą tylko w osobnej przesyłce ;) poczekaj jeszcze nie długo powinien dojść. Quote
kasia14 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Bardzo dziękuje, w takim razie czekam cierpliwie :) Quote
kamilka91 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Dzisiaj mama mi przywiezie MP, bo się zgapiłam i nie kupiłam w piątek, i już nigdzie nie było... gorzej jak w Tajnym Źródle MP też nie będzie :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Jak chodze po kioskach to po 10 MP lezy i nikt niekupuje :P Quote
Aarionne Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Nera-']Jak chodze po kioskach to po 10 MP lezy i nikt niekupuje :P[/quote] Fakt, też to zauważyłam, a PP znika w oka mgnieniu :lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 No to rowniez mnie zdziwilo. Chyba te Megaplakaty daja swoje ;) Pozatym Tollery no to napewno wiecej osob zakupi ;) Quote
Rottie Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Nera-']No to rowniez mnie zdziwilo. Chyba te Megaplakaty daja swoje ;) Pozatym Tollery no to napewno wiecej osob zakupi ;)[/quote] Czy ja wiem? Jeszcze mało tolleromaniaków w Polsce, ale szybko przybywają nowi. Myślę, że to kwestia okładki, a wiele osób właśnie przez nią ocenia zawartość gazetki :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 U mnie na osiedlu jest Toller nawet xD musze sie dowiedziec jaki przydomek :P Quote
DuDziaczek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Hehe u mnie to nawet jamnika z rod. nie ma.... :roll: Quote
Bewarka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 U mnie nie wiem czy jest nawet jeden pies z rod....a no jest! Mojego sąsiada :eviltong: Wczoraj rano przyszedł mi SMS, że wygrałam coś z konkursu MP! :multi: Tyle, że nie mam jak im podesłać adresu, bo na koncie 0 zł. :roll: Jak myślicie - ile mogą czekać na adres? Bo na pewno nie wieczność... Quote
Cambel&Megi Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Justys95']U mnie nie wiem czy jest nawet jeden pies z rod....a no jest! Mojego sąsiada :eviltong: Wczoraj rano przyszedł mi SMS, że wygrałam coś z konkursu MP! :multi: Tyle, że nie mam jak im podesłać adresu, bo na koncie 0 zł. :roll: Jak myślicie - ile mogą czekać na adres? Bo na pewno nie wieczność...[/quote] Wrrr ja wyslałam 2 sms-y i nic! :eviltong: Quote
Kinia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ja też wygrałam:) Ale nie wiem co...ciekawe kiedy przyjdzie;) Quote
Bewarka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Wrrr ja wyslałam 2 sms-y i nic! :eviltong:[/quote] A widzisz :diabloti: [quote name='DuDziaczek']Hm... ja bym biegla po karte![/quote] A ja nie biegnę, bo daleko...zresztą wpierw to ja muszę od taty kase wydoić, bo w tej chwili mam 3 zł...:roll: Quote
Aarionne Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 W PP jest teraz duzy konkurs sms-owy, z supernagrodami [url]http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=368&od=&id_a=947[/url] Tutaj każdy ma szanse na wygraną przez cały miesiąc :) Quote
Cambel&Megi Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 W MP też tak pisali! Ja już więcej nie wysyłam. :eviltong: Quote
Recommended Posts