Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='grrrond']A, to znaczy, że jak wykupię prenumeratę - przedłużę o rok, to dostanę tylko to łosioreniferowe zwierzę, a książki już nie? Myślałam, że normalnie prezent, a zabawka tak gratis ... :roll:[/quote]
dostaniesz obie rzeczy, poza tym nie wiem czy ten gratis z zabawką jeszcze funkcjonuje bo nic o nim nie wspominają.

ja wielokrotnie prenumerowałam na rok, potem po skończeniu ponownie zamawiam i zawsze dostaje książkę czy co tam akurat dają do prenumeraty. :roll:
w razie wątpliwości można zawsze do nich napisać czy zadzwonić.

Posted

ooo jaka fajna ksiazka xD a sobie zaprenumeruje:diabloti:

hehe ;D

hej Nera a jakby ci sie powiedzmy skonczyla prenumerata i odrazu byś nie zaprenumerowala tylko kupila sobie 1 numer w kosku, a potem dopiero dalabys ta prenumerate, to dostaniesz prezent, tak jak kazdy ? :cool3:

Posted

[quote name='Aarionne']Właśnie, to jakies dziwne. Przedłużając prenumeratę w PP dostaje się normalny prezent dla prenumeratorów, który był w ostatnim numerze, a w MP takim szajsem się wyręczają...[/quote]

Tj. ten los jest takim dodatkiem :cool3:
Oprocz tego ja dostalam np. Gammolen, ktory byl "normalnym" prezentem.:lol:

Posted

[quote name='Nera-']Co ciekawego dokladniej w samej gazecie ;)[/quote]
Podoba mi się nowy dział "Wybitni hodowcy o...", z niecierpliwością czekam na artykuł o ONKach. Zastanawia mnie jak hodowcy ocenią polskie owczarki. Artykuł o podhalanach, asystentach osób niepełnosprawnych też niczego sobie :p Wielkie poszanowanie dla redakcji za "Życie na trzech łapach".

Posted

mam pytanie. Zaprenumerowałam ( po raz pierwszy) MP, miał być prezent ( bodajże film, nie jest pewna co było w 200 wydaniu) a przysłali tylko gazete, bez prezentu, jedynie z dodatkiem do wielkiej ksiegi psów, która była w tym numerze... do kogo musze sie zgłosić z tym problemem? redakcji? czy sobie darować...?

Posted

[quote name='kasia14']mam pytanie. Zaprenumerowałam ( po raz pierwszy) MP, miał być prezent ( bodajże film, nie jest pewna co było w 200 wydaniu) a przysłali tylko gazete, bez prezentu, jedynie z dodatkiem do wielkiej ksiegi psów, która była w tym numerze... do kogo musze sie zgłosić z tym problemem? redakcji? czy sobie darować...?[/quote]
Prezent do prenumeraty nie wysyłają razem z gazetą tylko w osobnej przesyłce ;) poczekaj jeszcze nie długo powinien dojść.

Posted

[quote name='Nera-']No to rowniez mnie zdziwilo. Chyba te Megaplakaty daja swoje ;) Pozatym Tollery no to napewno wiecej osob zakupi ;)[/quote]
Czy ja wiem? Jeszcze mało tolleromaniaków w Polsce, ale szybko przybywają nowi. Myślę, że to kwestia okładki, a wiele osób właśnie przez nią ocenia zawartość gazetki :eviltong:

Posted

U mnie nie wiem czy jest nawet jeden pies z rod....a no jest! Mojego sąsiada :eviltong:

Wczoraj rano przyszedł mi SMS, że wygrałam coś z konkursu MP! :multi: Tyle, że nie mam jak im podesłać adresu, bo na koncie 0 zł. :roll: Jak myślicie - ile mogą czekać na adres? Bo na pewno nie wieczność...

Posted

[quote name='Justys95']U mnie nie wiem czy jest nawet jeden pies z rod....a no jest! Mojego sąsiada :eviltong:

Wczoraj rano przyszedł mi SMS, że wygrałam coś z konkursu MP! :multi: Tyle, że nie mam jak im podesłać adresu, bo na koncie 0 zł. :roll: Jak myślicie - ile mogą czekać na adres? Bo na pewno nie wieczność...[/quote]
Wrrr ja wyslałam 2 sms-y i nic! :eviltong:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Wrrr ja wyslałam 2 sms-y i nic! :eviltong:[/quote]
A widzisz :diabloti:
[quote name='DuDziaczek']Hm... ja bym biegla po karte![/quote]
A ja nie biegnę, bo daleko...zresztą wpierw to ja muszę od taty kase wydoić, bo w tej chwili mam 3 zł...:roll:

Posted

W PP jest teraz duzy konkurs sms-owy, z supernagrodami [url]http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=368&od=&id_a=947[/url]

Tutaj każdy ma szanse na wygraną przez cały miesiąc :)