Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Waxy:Gryfonik brukselski i belgijski.

Fajnie, że gazeta była w tej samej cenie (z filmem) co bez :D I podobał mi się artykuł o owczarku pirenejskim :)

PS:A u mnie plakat jest w miare ładny. Lepszy zresztą niż normalnie dają w MP :cool3:

Posted

[quote name='eska87']Bellatrix, po jakim czasie dostałaś prezent za prenumeratę?[/quote]
Przyznam, że teraz to już nie pamiętam, ale chyba z miesiąc, może dwa miesiące po pierwszym numerze..? Z tym, że i tak nie był mi do niczego potrzebny (bo to był jakiś preparat dla psów). ;)

Może napisz do nich maila z zapytaniem co z tym prezentem? :cool3:

Posted

ech, ostatnio do nich 4 razy pisałam, bo nie wiedziałam, czy przyślą mi styczniowy numer, gdyż zamówiłam prenumeratę tuż przed tym jak miał się ukazać w kioskach. Oczywiście nie odpisali, a gazeta po 2 tygodniach przyszła :roll:
Dlatego poczekam jeszcze trochę i jak coś to dopiero tedy napiszę.

Posted

[quote name='bellatriks']Przyznam, że teraz to już nie pamiętam, ale chyba z miesiąc, może dwa miesiące po pierwszym numerze..? Z tym, że i tak nie był mi do niczego potrzebny (bo to był jakiś preparat dla psów). ;)[/quote]
ja dostałam jakeś półtora miesiąca po pierwszym numerze;)

Posted

nie straszcie bo wlasnie dzisiaj zamowilam prenumerate :cool1: ciekawe czy wszsytko bedzie ok ;)
aaa i wogole starsznie mi sie podoba nowy cykla "zanim kupisz..." extra naprawde, wreszcie pokazuja wady a nie tylko zachwycaja sie nad zaletami danej rasy :cool3:
pozdrawiam

Posted

wczoraj dostałam gazetę.Dziwnie wcześnie bo zawsze dostawałam po ponad tygodniu od pojawienia się gazety w kioskach.Jeszcze mi przysłali taką co strona o owczarku pinerejski była cała wygnieciona:-oByłam w szoku że takie coś mi przysyłają:mad:ale podoba mi sie nowa rubryka "zanim kupisz...",ta o agresji też jest fajna.Tylko już nie ma rubryki bechawiorysta radzi,a bardzo mi sie podobała:-(

Posted

[quote name='Daga & Maks']Jeszcze mi przysłali taką co strona o owczarku pinerejski była cała wygnieciona:-oByłam w szoku że takie coś mi przysyłają:mad:[/quote]
Moja też taka jest :roll:

Posted

A do mnie moja dotarła na wpół wyrwaną stroną (plakatem) no i okładka ech... A nowa rubryka "Zanim kupisz" jest super! Ciekawe kiedy o yorkach napiszą, bo wtedy pokarzę to mojej koleżance co myśli, że york to do kieszonki itd. A i fajna ta sztuczka "czołgaj się" :eviltong:

Posted

[quote name='tylko psy']I u mnie...[/quote]
u mnie też... cóż

rubryka zanim kupisz jest bardzo dobra, tylko czekam aż napiszą o prawidzej naturze terierów :diabloti:

Posted

Nowe "Zanim kupisz..." bardzo dobre - oczywiście autorką jest p. Mrzewińska :multi:

Grrrond, też czekam o coś nt. terierów :evilbat: - zwłaszcza tych na pierwszy rzut oka potulnych i grzeczniusich :evilbat: [SIZE=1]bo białych i puchatych...[/SIZE]

Posted

Mam pytanie:oops: Pierwszy raz zaprenumerowałam Mojego Psa. Dziś przyszedł pierwszy prenumerowany numer (lutowy rzecz jasna), moje pytanie: kiedy przyjdzie prezent do prenumeraty?:oops: