Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bellatriks']ja jeszcze czekam? Gdzie jest ta prenumerata??!!:shake: zawsze się spóźnia...:placz:[/quote]
Teraz dostałam juz do 2 dniach ale ostatnio czekałam ponad tydzien:-o

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='invictus hilaritas']w Mp w kalendarzu jest w lutym bulek - jest to piesek hodowczyni z ktora czesto rozmawiam :)[/quote]
No własnie śliczny jest ten bulek:loveu: Kurde chciałabym takiego miec:placz:

Posted

Szukałam po całym mieście MP i nigdzie nie było, bo wykupili :shake: Ale po ciężkich staraniach znalazłam kiosk, gdzie był już ostatni (!) MP

A kalendarz jest prześliczny!!! :loveu:

Posted

[quote]
No własnie śliczny jest ten bulek:loveu: Kurde chciałabym takiego miec
[/quote]

jak bardzo tego chcesz to napewno to marzenie ci sie zisci :)

jezeli masz jakies doswiadczenie z pieskami typu bul i masz dobre serduszko, przejdziesz przez nasze 100 pytan do.. to moze bedziesz chciala adoptowac bulka ?? :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='invictus hilaritas']w Mp w kalendarzu jest w lutym bulek - jest to piesek hodowczyni z ktora czesto rozmawiam :)[/QUOTE]

Śliczny jest. Mój szwagier uwielbia bullteriery, zwłaszcza białe z czarnymi znaczeniami. Narazie ma kundelka który nie przepada za innymi psami i dopiero kiedyś kupi. Narazie 'dokształca' się ;) . Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że mają pyski jak świnie :angryy: (a znam takich ludzi wielu).

Sorry za off ;) .

Ja bym chciała numery archiwalne...

Posted

[quote name='MoniŚ']Śliczny jest. . Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że mają pyski jak świnie :angryy: (a znam takich ludzi wielu).[/quote]

Ja tez tak mówie.:diabloti: Ale to nie przeszkadza mi, aby bulek właśnie z taką głową mi się podobał:loveu: . A ten w kalendarzu jest suuuper.:multi:

Posted

a w tym grudniowym numerze jest moja sunia fotka z avatarka dostalysmy wlasnie w MP i PP wyroznienie za fotke w ich comiesiecznym konkursie ;) o!!!! I oczywiscie koniecznie ten numer musialam kupic .:diabloti:

Posted

[quote name='jovanna']a w tym grudniowym numerze jest moja sunia fotka z avatarka dostalysmy wlasnie w MP i PP wyroznienie za fotke w ich comiesiecznym konkursie ;) o!!!! I oczywiscie koniecznie ten numer musialam kupic .:diabloti:[/quote]
Ha! Wiedzialam, ze to twoja sunia ;)
Dostalam w poniedzialek, kalendarz super!!

Posted

[quote name='jovanna']a w tym grudniowym numerze jest moja sunia fotka z avatarka dostalysmy wlasnie w MP i PP wyroznienie za fotke w ich comiesiecznym konkursie ;) o!!!! I oczywiscie koniecznie ten numer musialam kupic .:diabloti:[/quote]
Ja tyż zauważyłam ;)

Posted

No to ze znajomych to ja tam jeszcze mam:

strona 44-45 foto środkowe z bokserem na obronie, Ksara (Gosia) z hodowli GŁOGOSIA i Shrek ;)

str 60 - buldożka od Maupa4 ;)

Posted

Też poznałam jovanna :razz: Bo gdzieś skojarzyłam to zdjecie "gdzieś na dgm je widziałam!", a masz je w avatarze:evil_lol:
Ja miałam w tym roku wysłać, ale wyśle w przyszłym