Madzik93 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='bellatriks']ja jeszcze czekam? Gdzie jest ta prenumerata??!!:shake: zawsze się spóźnia...:placz:[/quote] Teraz dostałam juz do 2 dniach ale ostatnio czekałam ponad tydzien:-o Quote
bellatriks Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Madzik13']Teraz dostałam juz do 2 dniach ale ostatnio czekałam ponad tydzien:-o[/quote] Ja na MP zawsze długo czekam... Quote
Guciek Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ale mamy gdzie niegdzie strajki ... ;) a mi MP zawsze zostawiaja w kiosku wiec musi byc hihi :evil_lol: gorzej z PP 8) Quote
invictus hilaritas Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 w Mp w kalendarzu jest w lutym bulek - jest to piesek hodowczyni z ktora czesto rozmawiam :) Quote
Madzik93 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='invictus hilaritas']w Mp w kalendarzu jest w lutym bulek - jest to piesek hodowczyni z ktora czesto rozmawiam :)[/quote] No własnie śliczny jest ten bulek:loveu: Kurde chciałabym takiego miec:placz: Quote
aleb Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Szukałam po całym mieście MP i nigdzie nie było, bo wykupili :shake: Ale po ciężkich staraniach znalazłam kiosk, gdzie był już ostatni (!) MP A kalendarz jest prześliczny!!! :loveu: Quote
invictus hilaritas Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote] No własnie śliczny jest ten bulek:loveu: Kurde chciałabym takiego miec [/quote] jak bardzo tego chcesz to napewno to marzenie ci sie zisci :) jezeli masz jakies doswiadczenie z pieskami typu bul i masz dobre serduszko, przejdziesz przez nasze 100 pytan do.. to moze bedziesz chciala adoptowac bulka ?? :loveu: :evil_lol: Quote
Guciek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ja dzis dorwałam MP ;) Jeszcze tylko PP i bedzie komplet :evil_lol: Dodam, że w "moim" kiosku oprócz odłożonej dla mnie gazety było jeszcze sporo gazet :P Quote
JustynaJK Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 u mnie w mieście też jest sporo egzemplarzy Quote
MoniŚ Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='invictus hilaritas']w Mp w kalendarzu jest w lutym bulek - jest to piesek hodowczyni z ktora czesto rozmawiam :)[/QUOTE] Śliczny jest. Mój szwagier uwielbia bullteriery, zwłaszcza białe z czarnymi znaczeniami. Narazie ma kundelka który nie przepada za innymi psami i dopiero kiedyś kupi. Narazie 'dokształca' się ;) . Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że mają pyski jak świnie :angryy: (a znam takich ludzi wielu). Sorry za off ;) . Ja bym chciała numery archiwalne... Quote
bellatriks Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ja widziałam w kiosku MP...:placz: a muszę czekać na prenumeratę. Może zrobią dla mnie wyjątek i na chwilę przestaną strajkować żeby przywieźć mi moje pisma:cool3: Quote
Agnieszka K. Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='MoniŚ']Śliczny jest. . Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że mają pyski jak świnie :angryy: (a znam takich ludzi wielu).[/quote] Ja tez tak mówie.:diabloti: Ale to nie przeszkadza mi, aby bulek właśnie z taką głową mi się podobał:loveu: . A ten w kalendarzu jest suuuper.:multi: Quote
bellatriks Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 dostałam dzisiaj! dostałam!:multi: Quote
Korenia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='bellatriks']dostałam dzisiaj! dostałam!:multi:[/quote] I jak się podoba ;> ? Quote
jovanna Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 a w tym grudniowym numerze jest moja sunia fotka z avatarka dostalysmy wlasnie w MP i PP wyroznienie za fotke w ich comiesiecznym konkursie ;) o!!!! I oczywiscie koniecznie ten numer musialam kupic .:diabloti: Quote
Sonix Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='jovanna']a w tym grudniowym numerze jest moja sunia fotka z avatarka dostalysmy wlasnie w MP i PP wyroznienie za fotke w ich comiesiecznym konkursie ;) o!!!! I oczywiscie koniecznie ten numer musialam kupic .:diabloti:[/quote] Ha! Wiedzialam, ze to twoja sunia ;) Dostalam w poniedzialek, kalendarz super!! Quote
Korenia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='jovanna']a w tym grudniowym numerze jest moja sunia fotka z avatarka dostalysmy wlasnie w MP i PP wyroznienie za fotke w ich comiesiecznym konkursie ;) o!!!! I oczywiscie koniecznie ten numer musialam kupic .:diabloti:[/quote] Ja tyż zauważyłam ;) Quote
grrrond Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 ja też miałam fotkę miesiąca w MP i PP jakoś we wrześniu chyba :evil_lol: Quote
Guciek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 No to ze znajomych to ja tam jeszcze mam: strona 44-45 foto środkowe z bokserem na obronie, Ksara (Gosia) z hodowli GŁOGOSIA i Shrek ;) str 60 - buldożka od Maupa4 ;) Quote
Korenia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='grrrond']ja też miałam fotkę miesiąca w MP i PP jakoś we wrześniu chyba :evil_lol:[/quote] Ja ma w lutowym :evil_lol: W konkursie z bandanką :loveu: Quote
Agnisia =) Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 wyscie wyslali poprostu pare zdjec do redakcji, czy na jakis specjalny cel, np. zdjecie miesiaca? Quote
jovanna Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ja wyslalam na zdjecie miesiaca. ;) Gucio, Buldozka Zuzia to i moja znajoma i nawet jestem babcia wirtualna jej synka Zuriego :) Quote
Atena Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Też poznałam jovanna :razz: Bo gdzieś skojarzyłam to zdjecie "gdzieś na dgm je widziałam!", a masz je w avatarze:evil_lol: Ja miałam w tym roku wysłać, ale wyśle w przyszłym Quote
Korenia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Agnisia =)']wyscie wyslali poprostu pare zdjec do redakcji, czy na jakis specjalny cel, np. zdjecie miesiaca?[/quote] Ja wyslalam jak był konkurs ;) Quote
Arlene Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ja też skojarzyłam to zdjęcie ;) Swoją drogą bardzo udane. Quote
Recommended Posts