JustynaJK Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 no właśnie czegoś takiego:cool3: Quote
Cyraneczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='puli']A ja mam, przeczytałam fragment książeczki o pielęgnacji i muszę stwierdzić,ze takich bzdur o "mojej" rasie,to dawno nie czytałam. Autorka ma 16 lat praktyki w zawodzie,kształci psich fryzjerów,strona www jej salonu wygląda imponująco,a tu takie wiadomości o pielęgnacji.......[/quote] Ja też jakoś sobie nie wyobrażam, żeby husky (moja rasa) czesać szczotką z włosia :crazyeye:. O innych rasach też czasem ciekawe nowości :evil_lol:. Quote
ramzes Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Cyraneczka jak byś doczytała do końca to pewnie doczytałabyś, że używa się również metalowego grzebienia i gumowej szczotki. Szczotka z twardego i rzadkiegio włosia też się doskonale w tym przypadku sprawdza (produkuje je np. firma Lawrence specjalnie dla husky). Tak się składa, że znam Ewę Grabowską osobiście i dość często rozmawiam z nią telefonicznie aby zasięgnąć jakiejś porady. Z tego co mi wiadomo to jej teksty przekazane do "Mojego Psa" zostały dość mocno okrojone (ograniczon liczba stron - tym bardziej że książeczka praktycznie za darmo) a w kilku przypadkach dopisano lub zmodyfikowano nieco tekst autorki. Dlatego jest kilka przekłamań. Tak jest właśnie w przypadku np. bergamasko, komondora i puli, gdzie tekst dotyczył pierwotnie tylko komondora a pozostałe rasy zostały dopisane niezbyt szczęśliwie, bo jednak ich pielęgnacja jest minimalnie inna. Tak samo jak grupa amstafów, pitbuli i bulterierów, gdzie został niezbyt szczęśliwie dopisany rotwailer. łatwo jest krytykować, ale może spróbujcie samemu coś napisać i opublikować. Quote
Arlene Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Powinien już być nowy numer w sklepach :) Ktoś już ma? Ja dopiero wybieram się do kiosku ;) Quote
Agnieszka K. Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [IMG]http://www.psy.pl/okladka.php[/IMG] Juz jest. Quote
Błyskotka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 O to muszę pójść do sklepu :cool3: . Gazeta ogólnie bardzo mi się podoba. Jedynie co to mam zastrzeżenia do tych dodatków. Trzeba kupić gazetę razem z nim bo bez niej jej nie wydają. Nie rozumiem po co mam płacić za coś co mi się nie przyda. Tak było z tą ostatnią książeczką w której nie było nic o przygotowaniu Chowów na wystawę :mad: . Quote
MoniŚ Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Już mam! :) Jestem w trakcie czytania. Podobają mi się wszystkie artykuły :) . Numer listopadowy też będzie fajny ;) Quote
bellatriks Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 A co jest ciekawego? Bo jak zwykle ja musze czekac na prenumeratke.. Quote
MoniŚ Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Bellatriks: Tematy z okładki: -Psy znanych tenisistek -Kochany pan - jak zasłużyć na psią miłość? -Sznaucer czy jamnik? -Sztuka nagradzania - czym i jak nagradzać, by odnieść sukces w szkoleniu -ginące rasy -obrońca i sportsmen - owczarek belgijski malinois Resztę ze spisu treści też mogę przepisać :) Quote
grrrond Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Tak myślę, że to dobry numer :razz: ale szkoda, że tak mało o foksach moich ukochanych... Quote
Asti Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A może mi ktoś przekopiować/napisać listę osób, które wygrały w krzyżówce? Bo za nim ja dostanę ten numer... Quote
Korenia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Rozwiązanie krzyżówki z numeru 8/2006: Magdalena Forenda, Aneta Szymoniak, Teresa Gnap, Zdzisław Baczek, Staniszek Małgorzata. Quote
grrrond Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 kurczę, może i ja spróbuje szczęscia w krzyżówce :cool3: tylko dwa razy udało mi się coś wygrac... dawno temu plecak superkrowy i w zeszlym roku kubek łaciaty... Quote
Asti Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Dzięki za pomoc ;) Jednak mnie nie ma :( Już kiedyś wygrałam... Zestaw z kolekcji "Mojego Psa". Quote
Sonix Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A ja już dostałam prenumerate chociaż spodziewałam sie na wczoraj...Jakoś na początku w jednym atykule jest mowa o naszym forumowym pirenerze Vigo :) Quote
Mi. Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [B][I]a mnie tym razem zaciekawił bardziej PP niż MP;)[/I][/B] Quote
bellatriks Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 MoniŚ wielkie dzięki :buzi: już się nie mogę doczekać kiedy do mnie przyjdzie Quote
shangri_la Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 [quote name='PANDa1']Ile ta gazeta kosztuje?[/quote] 4,80 :) pozdrawiam Quote
Guciek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 zastanawiam się, czy nie zamówię sobię prenumeraty półrocznej - z identyfikatorkiem. Ciekawe tlyko czy go przyślą :roll: Quote
Sonix Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Ja prenumeruję drugi raz na pół roku i przysłali prezent za każdym razem. Gammolen coprawda z opoznieniem, ale dostałam. Quote
grrrond Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Czy Waszym zdaniem opłaca mi sie prenumerować mojego psa jak mieszkam w Warszawie i mogę kupić w kiosku? Czy moj pies przychodzi tego samego dnia do domu, co do kiosku? Poradzcie mi bo sie zastanawiam :cool3: Quote
Guciek Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Jelsi chces zprezent to sie oplaca a jesli nie to po co ;) No chyba, ze nie chce Ci sie chodzic do kiosku :eviltong: Quote
Recommended Posts