Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnieszka K.']Na następnej stronie jest ciąg dalszy -troche "schowany" między ramkami. [/quote]

Ja na następnej stronie mam zdjęcie goldena, a potem caly atrykul o nim. Nigdzie nie widzę żadnych ramek, ani dokończenia artkulu o seterze. :shake:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie, a tych kilku liter nie byłoby sensu umieszczać na następnej stronie ;) .
Jeszcze nie odpowiedzieli na maila :angryy: . Kto spróbuje wysłać kolejnego z pytaniem ile kosztuje prenumerata?

Posted

[quote name='MoniŚ'] Kto spróbuje wysłać kolejnego z pytaniem ile kosztuje prenumerata?[/quote]
Informacje o prenumeracie są w gazecie na stronie 69 i 70. Roczna prenumerata z Sabunolem - plynem do zwalczania pchel w otoczeniu zwierzątk kosztuje 48 pln. Może być jeszcze roczna prenumerata z segregatorem za 49 pln i pólroczna z Gammolenem za 24 pln. :lol:

Posted

Przepraszam, pomyliłam się, tam chodziło o numery archiwalne :oops: . Mój błąd...
Tam pod opisami labka i innego retrivka jest, że można zamówić numery archiwalne i jest podany mail... ale ceny nie ma. Napisałam maila z zapytaniem o cenę i nie odpowiedzieli mi :( ...

Jeszcze raz przepraszam za błąd :oops:

Posted

[quote name='MoniŚ']Przepraszam, pomyliłam się, tam chodziło o numery archiwalne :oops: . Mój błąd...

Jeszcze raz przepraszam za błąd :oops:[/quote]

Nie ma sprawy. Może komuś te informacje się przydadzą. :lol:
Na stronie psy.pl jest możliwość zamówienia numerów archiwalnych, ale nie ma przy nich ceny, dlatego wydaje mi się, że koszt jest niestety taki sam jak nowych numerów. :-o Ale poczekajmy, może wreszcie odpiszą.

Posted

No właśnie, a jak zamwiać archiwalne numery? Mam napisać coś w stylu 'Bla bla bla, chciałabym zamówić nr takie i takie moj adres...' czy jakos inczej? ciutke malo sie znam :lol:

a co do tych niezakończonych artykułów, to to jest już trochę denerwujące... zamiast reklam mogli by skończyć --

Posted

Ja radze wypytac o ceny idp, zeby nie było później zaskoczenia... niestety mi nie odpowiedzieli :roll: . Narya może Ty wyślesz im maila? :razz:

Posted

Ja im wysłałam z pytaniem właśnie o ceny, bo chcę zamówić 2 numery. A zrobiłam to miesiąc temu, więc chcę się dowiedzieć, co wy piszecie [o ile wam odpisują] :roll: Moja koleżanka tak samo - zero reakcji. moze im nie zalezy? ;)

Posted

Chyba nie zalezy, bo ja czekam 'tylko' jakieś 2 tygodnie... a może przyjmują jedynie zamówienia? :roll: .
Może cennik by pokazali na stronie albo w numerze jakimś :angryy:

Posted

Dzis rano kupilam dopiero :oops:
I pierwsze co to rzucił m się w oczy temat o Lisku - psie, który 19 lat spędził w schronisku. A dom znalazł dzięki Judycie czyli Azzie5 z dogo!

Posted

[quote name='Gucio']Dzis rano kupilam dopiero :oops:
I pierwsze co to rzucił m się w oczy temat o Lisku - psie, który 19 lat spędził w schronisku. A dom znalazł dzięki Judycie czyli Azzie5 z dogo![/quote]

po tym artykule oczywiście:placz:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Gucio']Dzis rano kupilam dopiero :oops:
I pierwsze co to rzucił m się w oczy temat o Lisku - psie, który 19 lat spędził w schronisku. A dom znalazł dzięki Judycie czyli Azzie5 z dogo![/quote]
Tak, ten artykuł był piekny....

Justyna: a ja już w trakcie

Posted

O matko, to juz koniec lipca! :-o
Szkoda, ze 'mój' salonik prasowy zamknięty, poprosze tate żeby mi kupił w jakimś kiosku ;) .
Juz nie moge się doczekać :cool3:

Posted

KaRa_TC, sliczne pieski^^ i gratulacje :P

Ja kupilam sobie ten nr wczoraj, ale dopiero dzisiaj mnie wzięło, żeby przeczytać :P Jak zwykle fajnie, wolę MP od PP, ale ten artykuł z porównaniami ras psów, to taki jakby trochę zerżnięty od PP ;)