moth Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Agnieszka K.']Na następnej stronie jest ciąg dalszy -troche "schowany" między ramkami. [/quote] Ja na następnej stronie mam zdjęcie goldena, a potem caly atrykul o nim. Nigdzie nie widzę żadnych ramek, ani dokończenia artkulu o seterze. :shake: Quote
Koma Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dokładnie :roll: Nie pierwszy raz w MP widzę takie "ucięte" artykuły... Quote
Agnieszka K. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dokończenie nie ma. Zwracam honor :oops: :oops: :oops: :oops: :p . Pomyliłam artykuły. Chodziło mi o ten o "Domowych kłapouchach" - końca tego artykułu też szukałam. Quote
JustynaJK Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 ja też pierwszy raz spotkałam taki wybrak,ale cóż każdemu może zdarzyć się pomyłka Quote
Agnieszka K. Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ale najśmieszniejsze jest to,że na stronach "psa" jest ten artykuł, i też jest urwany: [URL="http://psy.pl/?O=4822"]http://psy.pl/?O=4822[/URL] Quote
moth Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Pewnie tam miala być tylko ta szczotka i koniec. :p Quote
MoniŚ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dokładnie, a tych kilku liter nie byłoby sensu umieszczać na następnej stronie ;) . Jeszcze nie odpowiedzieli na maila :angryy: . Kto spróbuje wysłać kolejnego z pytaniem ile kosztuje prenumerata? Quote
moth Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='MoniŚ'] Kto spróbuje wysłać kolejnego z pytaniem ile kosztuje prenumerata?[/quote] Informacje o prenumeracie są w gazecie na stronie 69 i 70. Roczna prenumerata z Sabunolem - plynem do zwalczania pchel w otoczeniu zwierzątk kosztuje 48 pln. Może być jeszcze roczna prenumerata z segregatorem za 49 pln i pólroczna z Gammolenem za 24 pln. :lol: Quote
MoniŚ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Przepraszam, pomyliłam się, tam chodziło o numery archiwalne :oops: . Mój błąd... Tam pod opisami labka i innego retrivka jest, że można zamówić numery archiwalne i jest podany mail... ale ceny nie ma. Napisałam maila z zapytaniem o cenę i nie odpowiedzieli mi :( ... Jeszcze raz przepraszam za błąd :oops: Quote
moth Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='MoniŚ']Przepraszam, pomyliłam się, tam chodziło o numery archiwalne :oops: . Mój błąd... Jeszcze raz przepraszam za błąd :oops:[/quote] Nie ma sprawy. Może komuś te informacje się przydadzą. :lol: Na stronie psy.pl jest możliwość zamówienia numerów archiwalnych, ale nie ma przy nich ceny, dlatego wydaje mi się, że koszt jest niestety taki sam jak nowych numerów. :-o Ale poczekajmy, może wreszcie odpiszą. Quote
Narya Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No właśnie, a jak zamwiać archiwalne numery? Mam napisać coś w stylu 'Bla bla bla, chciałabym zamówić nr takie i takie moj adres...' czy jakos inczej? ciutke malo sie znam :lol: a co do tych niezakończonych artykułów, to to jest już trochę denerwujące... zamiast reklam mogli by skończyć -- Quote
MoniŚ Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ja radze wypytac o ceny idp, zeby nie było później zaskoczenia... niestety mi nie odpowiedzieli :roll: . Narya może Ty wyślesz im maila? :razz: Quote
Narya Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ja im wysłałam z pytaniem właśnie o ceny, bo chcę zamówić 2 numery. A zrobiłam to miesiąc temu, więc chcę się dowiedzieć, co wy piszecie [o ile wam odpisują] :roll: Moja koleżanka tak samo - zero reakcji. moze im nie zalezy? ;) Quote
MoniŚ Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Chyba nie zalezy, bo ja czekam 'tylko' jakieś 2 tygodnie... a może przyjmują jedynie zamówienia? :roll: . Może cennik by pokazali na stronie albo w numerze jakimś :angryy: Quote
Guciek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Dzis rano kupilam dopiero :oops: I pierwsze co to rzucił m się w oczy temat o Lisku - psie, który 19 lat spędził w schronisku. A dom znalazł dzięki Judycie czyli Azzie5 z dogo! Quote
JustynaJK Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 [quote name='Gucio']Dzis rano kupilam dopiero :oops: I pierwsze co to rzucił m się w oczy temat o Lisku - psie, który 19 lat spędził w schronisku. A dom znalazł dzięki Judycie czyli Azzie5 z dogo![/quote] po tym artykule oczywiście:placz: Quote
bellatriks Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Gucio']Dzis rano kupilam dopiero :oops: I pierwsze co to rzucił m się w oczy temat o Lisku - psie, który 19 lat spędził w schronisku. A dom znalazł dzięki Judycie czyli Azzie5 z dogo![/quote] Tak, ten artykuł był piekny.... Justyna: a ja już w trakcie Quote
MoniŚ Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 O matko, to juz koniec lipca! :-o Szkoda, ze 'mój' salonik prasowy zamknięty, poprosze tate żeby mi kupił w jakimś kiosku ;) . Juz nie moge się doczekać :cool3: Quote
KaRa_ Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 W sierpniowym numerze na stronie 50tej znajduja sie moje dwie sunie oraz suczka dogomaniaczki Jureji;) Quote
moth Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ha! Wiedzialam. Przed chwilą napisałam o moim odkryciu Jureji na wątku seterowym. :-) Quote
bellatriks Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 gratuluje:razz: coprawda spodziewam się zobaczyć mój numer MP dopiero po powrocie z kolonii.... ale co tam! Quote
Narya Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 KaRa_TC, sliczne pieski^^ i gratulacje :P Ja kupilam sobie ten nr wczoraj, ale dopiero dzisiaj mnie wzięło, żeby przeczytać :P Jak zwykle fajnie, wolę MP od PP, ale ten artykuł z porównaniami ras psów, to taki jakby trochę zerżnięty od PP ;) Quote
Recommended Posts