aleb Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Jak będzie nowy numer w kioskach to krzyczcie! :) Quote
Madzia_19 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ja miałam kiedyś ciekawą syuację z "Moim psem". Dnia 1 sierpnia, nad morzm, udałam się o pobliskiego kiosku w celu kupienia nowego numeru miesięcznika. Podchodzę do okienka i pytam: JA: Dzień dobry, Czy jest może "Mój pies" KOLEŚ: Nie i mojego też nie ma JA: :crazyeye: No to szkoda, że nie ma... Quote
Madzia_19 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 JEST JUŻ NOWY NUMER!!! Książka nawet fajna, sporo rad jak nauczyć psa kilku przydatnych rzeczy, trochę mniej jak oduczyć... numer z książką kosztuje: 6,80 zł Quote
aleb Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 A dałoby się jakoś pokazać okładkę tej ksiązki? :) [QUOTE] numer z książką kosztuje: 6,80 zł [/QUOTE] To jeszcze nie tak drogo Quote
Madzia_19 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='aleb']A dałoby się jakoś pokazać okładkę tej ksiązki? :) [/quote] [URL="http://www.psy.pl/"]http://www.psy.pl/[/URL] <== to jest strona magazynu "Mój pies" i tam jest okładka i co się znajduje w numerze ;) Quote
MoniŚ Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Kupiłam :D Świetna książka, szkoda że połowa to rysunki, ale warto kupić bo wiele ciekawych rad :) Quote
Koma Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Buu a u mnie w kiosku jeszcze nie ma :placz: pewnie będzie jutro bo zazwyczja nowe gazetki są w czwartki ;) już się nie mogę doczekać :multi: Quote
Veris Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Hejka! Jak ktoś dotanie już MP z prenumeraty to niech powiadomi:p - ja czekam na swój egzemplarz i się doczekać nie mogę:p... Quote
JustynaJK Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 to właśnie są minusy prenumeraty,dlatego od tego roku z niej zrezygnowałam Quote
bogula Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Książeczka to zbiór wcześniej zamieszczanych porad pełnych humoru i precyzji:evil_lol: . Ja też poluję za naszymi pismami w kiosku, dawniej pan mi zostawiał, ale zmieniła mi się droga do pracy, więc zbieram, gdzie już jest! W kiosku prawie zawsze prędzej, a w porządnych kioskach nigdy nie znikają dodatki:p ; pozdro! Quote
Ejka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='bogula']Książeczka to zbiór wcześniej zamieszczanych porad pełnych humoru i precyzji:evil_lol: . [/quote] Ja też już widziałam MP i przeglądałam książeczkę. Wydaje się ok. no może troszkę infantylna :). Ja się średnio znam na szkoleniu, chociaż mój psiak jest raczej dobrze wychowany, lecz czasem nieposłuszny. Ale znalazłam na moim ulubionym blogu nieco odmienne opinie o książce i trochę mnie to zastanawia... Zapraszam na stronę: [url]http://gringo.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?0[/url] Quote
bogula Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 myślałam o precyzji w przedstawianiu sytuacji i obnażań naszych zachowań:lol: :evil_lol: ; lecę poczytać.... Quote
bellatriks Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 dzisiaj dostałam prenumerkę^^ zadziwiająco wcześnie, nie spodziewałam sie tego:evil_lol: Quote
marlena924 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ja też już od paru dni gazetke mam :) Rysunki mnie rozśmieszyły, ksiazka moze byc :cool3: Quote
Veris Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Cholera jasna..a ja oczywiście w tej piiip prenumeracie jeszcze nie:angryy: Jeszcze tylko 5 miesięcy prenumeraty - to jednak nie był najlepszy pomysł:mad: Quote
bellatriks Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Veris']Cholera jasna..a ja oczywiście w tej piiip prenumeracie jeszcze nie:angryy: Jeszcze tylko 5 miesięcy prenumeraty - to jednak nie był najlepszy pomysł:mad:[/quote] hmm.. dziwne, bo ja swoją prenumerke otrzymałam 2 dni temu :hmmmm: Quote
Veris Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 No to piiip pięknie:angryy: To jest ogólnie moja pierwsza prenumerata "Mojego psa", a jednocześnie pierwszy numer z prenumeraty i....już mam jej dosyć:angryy: Grrrrr....ja chcę numer majowy...... Bella - a książkę też już dostałaś?? Quote
bellatriks Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Veris']Bella - a książkę też już dostałaś??[/quote] Tak, była razem z numerem zapakowana w folię Quote
bellatriks Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='jo-jo']jaka książeczka?![/quote] książka - prezent dodawan do MP pt. "Mój pies jest grzeczny". Nie dostalaś???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Weron_ciau Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 ja kupiłam tylko ze względu na okłądke i wywiad 8) Quote
Recommended Posts