Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='vpassione']Do mnie coś styczniowy numer nie może dotrzeć :shake:[/QUOTE]

chyba lutowy :) Ja już przeczytaną mam gazetkę :D

Co do dzwonienia do redakcji, to ja kiedyś nie dostawałam prenumeraty, zadzwoniłam i migusiem przyszło :D

Posted

Przed chwilą przyszła do mnie paczka z karmą dla psów :) W styczniowym numerze był konkurs, do wygrania różne karmy :) wygrałam [B]BOSCH BIO ADULT [/B](11,5 kg) z ekologicznych surowców dla psów dorosłych :) :D

Posted

U mnie to było tak: wysłałam smska z odpowiedzią. Przychodzi zwrotny: przykro mi, odpowiedź nieprawidłowa. Wysyłam z inną odpowiedzią. Zwrotny: przykro mi, odpowiedź nieprawidłowa. To już pewna siebie wysyłam trzeciego z ostatnią z możliwych odpowiedzi. Zwrotny: przykro mi, odpowiedź nieprawidłowa. Ja całkowicie zmieszana, ale po dłuugim czasie dzwonią i pytają o adres :)

Posted

Ja też wysyłałam smsa na tą karmę, ale nie doszedł :roll: Na drugi dzień dostałam raport, że dostarczenie nie powiodło się. Nie wiem, może za wcześnie wysłałam, czy coś takiego.

Posted

[quote name='agaciaaa']Ja też wysyłałam smsa na tą karmę, ale nie doszedł :roll: Na drugi dzień dostałam raport, że dostarczenie nie powiodło się. Nie wiem, może za wcześnie wysłałam, czy coś takiego.[/QUOTE]

Mogło tak być...

Posted

[quote name='Kika9004']Mogło tak być...[/QUOTE]

A szkoda, wielka szkoda.. jak na pierdoły jakieś wysyłałam, to za każdym razem mi się udawało. A jak taka fajna, porządna rzecz to nie wyszło ;)

Posted

[quote name='Luzia15']u mnie to samo :D
a możemy się pochwalić, że umiemy sztuczkę, która jest opisana w nowym numerze lutowym! A kuku! :)[/QUOTE]
A my możemy się pochwalić tym, że to my ją prezentujemy na zdjęciu w artykule ;)

Posted

[quote name='Vini.']Ciotki ratujta! Wiecie w ktorym numerze MP były opisane tollery- nova scotia duck tolling retriever?[/QUOTE]

Tollerów w MP jakoś nie kojarzę, na pewno były już kiedyś w PP ;)
Vini, poszukujesz Towarzysza dla Daisy :D ?
Tośka_m, to twój Aussie jest zawsze na zdjęciach? - zdolnego masz psiaka ;)

Posted

[quote name='Molli']
Tośka_m, to twój Aussie jest zawsze na zdjęciach? - zdolnego masz psiaka ;)[/QUOTE]
Nie, w lutowym numerze moja suka pojawiła się po raz pierwszy. Moje zdjęcia pojawiały się natomiast w gazecie już kilka razy.
A Loka jest zdolna bezsprzecznie ;)

Posted

[quote name='Tośka_m']Nie, w lutowym numerze moja suka pojawiła się po raz pierwszy. Moje zdjęcia pojawiały się natomiast w gazecie już kilka razy.
A Loka jest zdolna bezsprzecznie ;)[/QUOTE]

czyli znasz dziennikarzy MP ?? :) Dobrze wiedzieć, będę wiedziała do kogo uderzyć jak będę chciała praktyki na wakacje sobie załatwić :D :) heh.

Posted

[quote name='Kika9004']czyli znasz dziennikarzy MP ?? :) Dobrze wiedzieć, będę wiedziała do kogo uderzyć jak będę chciała praktyki na wakacje sobie załatwić :D :) heh.[/QUOTE]
No ładnie ;)