Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Infortune.']Tak, tak, to na pewno Lupine. ;)[/QUOTE]

Może i tak :) Ale to o firmie bardzo dobrze świadczy, bo obróżka jest z nami ponad półtoraroku i nie widać na niej śladów użytkowania :) co jakis czas tylko przeprać i gotowe (Sara ma ją prawie przez cały czas na sobie) :) świetna firma i jak patrzę na ich ceny to nawet nie drogie :) trzeba zacząć na ich stronie zamawiać rzeczy dla psiurów :)

Posted

[quote name='Bewarka']Nawet pamiętam ten konkurs, że się podawało rasy szczeniaków :) Śliczna obróżka i pasuje pieskowi :loveu:[/QUOTE]

Ja dopiero kupuję od numeru 1/2008 i wygrałam już smycz Flexi i książkę o Labradorach ;)

Posted

[quote name='Bewarka']Nawet pamiętam ten konkurs, że się podawało rasy szczeniaków :) Śliczna obróżka i pasuje pieskowi :loveu:[/QUOTE]

Dziękujemy, dziękujemy :)

• 2 weeks later...
Posted

To u mnie jest nowy duży czytelnik, bo tata-pracoholik do 7 lutego ma zwolnienie lekarskie i strasznie mu się nudzi a to dopiero trzeci dzień. :cool3:

Posted

[quote name='Vini.']A jakie? Bo ja nie moge nigdzie zobaczyc...[/QUOTE] Wcześniej jak ktoś zamawiał prenumeratę(przed nowym rokiem) były do wyboru prezenty(w zależności od ilości zamówionych wydań). Teraz na stronie ich nie widzę.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Molli']Oczywiście że nie :D[/QUOTE]
u mnie to samo :D
a możemy się pochwalić, że umiemy sztuczkę, która jest opisana w nowym numerze lutowym! A kuku! :)

Posted

[COLOR="blue"]a ja z takim pytankem
czy ktoś z Was ma zamówioną prenumeratę??
bo ja zamówiłam w grudniu, pieniądze przelałam a gazety ni widu ni słychu
również pisałam do nich ale brak odpowiedzi...[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ja z takim pytankiem
czy ktoś z Was zamawiał prenumeratę??
bo ja zamówiłam w grudniu pieniądze przesłałam gazety ni widu ni słuchu...
pisałam do nich ale niestety nie otrzymałam odpowiedzi...[/COLOR][/QUOTE]

Ja mam prenumeratę od maja ;)
A na dobre konto pieniądze przelałaś?
Na odpowiedź od Mojego Psa bym nie liczyła (kiedyś do nich miałam pytanie - oni wcale na nie nie odpowiedzieli)

Posted

[quote name='Molli']Ja mam prenumeratę od maja ;)
A na dobre konto pieniądze przelałaś?
Na odpowiedź od Mojego Psa bym nie liczyła (kiedyś do nich miałam pytanie - oni wcale na nie nie odpowiedzieli)[/QUOTE]
[COLOR=Blue]na 100% na dobre konto;)[/COLOR]