Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem :)
Mam fioła na punkcie kalendarzy, w tej chwili mam trzy, jeden w kuchni a dwa w pokoju :lol: W kuchni wisi z MP, na regale do zaznaczania bzdur ze szkoły taki z PP, a nad biurkiem mam dekoracyjny z "Kruka", z ładnym panem :p W tym roku wyjątkowo nie kupiłam kalendarza z jakąś rasą, ale na 2010 już się nie powstrzymam. Nie potrafię wybrać między staffikami a BOSami więc pewnie wezmę dwa (cud że wybrałam po jednym z każdej rasy a nie wszystkie jakie są :evil_lol:), no i dojdzie mi z MP i może z PP jak dadzą, może mi coś jeszcze odwali i jakiś kupię w ogóle nie psi...
TZ powie że zbzikowałam, jak znowu w pokoju będą dwa, z MP tradycyjnie od lat w kuchni, kolejny jakiś w przedpokoju, i w kiblu, i na działce... :evil_lol: W piwnicy też się jakiś przyda :D

Posted

[quote name='Feigned']W MP kalendarz będzie chyba ze zdjęciami szczeniaków, tak mi się wydaję, że w poprzednim numerze coś takiego pisało.[/QUOTE]
Pisalo że będzie ze szczeniakami ;)

Ja też osobiście wolałabym dorosłe

Posted

[quote name='Daja_']Pisalo że będzie ze szczeniakami ;)

Ja też osobiście wolałabym dorosłe[/QUOTE]

Znowu szczeniaki? Przecież w poprzednim (na ten rok) jest ze szczeniakami :shake:

Posted

[quote name='Luzia15']Znowu szczeniaki? Przecież w poprzednim (na ten rok) jest ze szczeniakami :shake:[/QUOTE]
Uwaga cytuje patrząc na gazete
"Wyjątkowy kalendarz z pięknymi szczeniakami w grudniowym wydaniu"

Posted

[quote name='Fairytale']Pokazali na swoim profilu na Facebooku fotki na wszystkie miesiące. Ani dalmatynów, ani gronka, ani yorka nie ma...[/QUOTE]

O NIE! No to zamawiam dalmaśki ,a ten wyląduje w kuchni:diabloti:

Posted

Przynajmniej są takie podrostki, a nie bardzo małe...:cool3: Ogólnie chyba zdjęcia teraz lepsze będą, ciekawsze, tak mi sie wydaje...A i tak w kuchni będzie wisieć...

Posted

Zdjęcia wgl. ze sobą nie współgrają :roll: Tutaj z jakimś tłem a tu nagle bez tła tylko pół białej pustej strony -.- Jednak najbardziej podoba mi się beagle.

Posted

W tegorocznym kalendarzu znalazły się zdjęcia następujących ras:

[LIST]
[*]west higland white terrier
[*]chiński grzywacz
[*]owczarek australijski
[*]beagle
[*]golden retriever
[*]brabantczyk
[*]basset hound
[*]whippet
[*]dog z Majorki
[*]bracco italiano
[*]buldog francuski
[*]owczarek staroangielski bobtail
[/LIST]

ale zdjecie aussikow jest boskie:loveu: :loveu:

rasy mi sie podobaja, bo takie mniej popularne.

Tylko ciekawe jak z cena bedzie..

Posted

Właśnie na facebooku obejrzałam sobie te zdjęcia, fajne! :)
I tła super.
Tego białego na każdym zdjęciu w tegorocznym kalendarzu (`09) nie mogę znieść, tak zimno mi jakoś jest jak na nie patrzę...
mi się... whippety najbardziej podobają , no i owczarek staroangielski :)

Posted

A ja nie dostałam jeszcze prenumeraty, a powinnam dostać ostatnią. Bo zamówiłam roczną prenumeratę od numeru styczniowego, więc ten powinnam dostać co nie?

Posted

Kalendarz mi się podoba. Fajne jest w nim to, że są jakieś mniej znane rasy też, a nie w kółko yorki, goldeny i beagle :cool3:
Podoba mi się też to, że zrezygnowali z białego tła, które - choć było dla kalendarza z MP dość charakterystyczne, nie za bardzo mi się podobało ;)