paulina2904 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A z resztą jakie psy będą takie będą ja i tak kupię sobie ten z dalmaśkami ,a ten z MP dam do kuchni :p Quote
Martens Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='paulina2904']ten z MP dam do kuchni :p[/QUOTE] Ty też? :evil_lol: Quote
Martens Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Nie wiem :) Mam fioła na punkcie kalendarzy, w tej chwili mam trzy, jeden w kuchni a dwa w pokoju :lol: W kuchni wisi z MP, na regale do zaznaczania bzdur ze szkoły taki z PP, a nad biurkiem mam dekoracyjny z "Kruka", z ładnym panem :p W tym roku wyjątkowo nie kupiłam kalendarza z jakąś rasą, ale na 2010 już się nie powstrzymam. Nie potrafię wybrać między staffikami a BOSami więc pewnie wezmę dwa (cud że wybrałam po jednym z każdej rasy a nie wszystkie jakie są :evil_lol:), no i dojdzie mi z MP i może z PP jak dadzą, może mi coś jeszcze odwali i jakiś kupię w ogóle nie psi... TZ powie że zbzikowałam, jak znowu w pokoju będą dwa, z MP tradycyjnie od lat w kuchni, kolejny jakiś w przedpokoju, i w kiblu, i na działce... :evil_lol: W piwnicy też się jakiś przyda :D Quote
Daja_ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Feigned']W MP kalendarz będzie chyba ze zdjęciami szczeniaków, tak mi się wydaję, że w poprzednim numerze coś takiego pisało.[/QUOTE] Pisalo że będzie ze szczeniakami ;) Ja też osobiście wolałabym dorosłe Quote
Luzia15 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Daja_']Pisalo że będzie ze szczeniakami ;) Ja też osobiście wolałabym dorosłe[/QUOTE] Znowu szczeniaki? Przecież w poprzednim (na ten rok) jest ze szczeniakami :shake: Quote
Rahl Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dwa lata temu też był ze szczeniakami, co nie? Czy miesza mi się już coś? :eviltong: Quote
Daga&Maks Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dwa lata temu były mamy ze szczeniakami a trzy lata temu też szczeniaki :lol: Quote
Daja_ Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Luzia15']Znowu szczeniaki? Przecież w poprzednim (na ten rok) jest ze szczeniakami :shake:[/QUOTE] Uwaga cytuje patrząc na gazete "Wyjątkowy kalendarz z pięknymi szczeniakami w grudniowym wydaniu" Quote
Fairytale Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Pokazali na swoim profilu na Facebooku fotki na wszystkie miesiące. Ani dalmatynów, ani gronka, ani yorka nie ma... Quote
paulina2904 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Fairytale']Pokazali na swoim profilu na Facebooku fotki na wszystkie miesiące. Ani dalmatynów, ani gronka, ani yorka nie ma...[/QUOTE] O NIE! No to zamawiam dalmaśki ,a ten wyląduje w kuchni:diabloti: Quote
Bewarka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Przynajmniej są takie podrostki, a nie bardzo małe...:cool3: Ogólnie chyba zdjęcia teraz lepsze będą, ciekawsze, tak mi sie wydaje...A i tak w kuchni będzie wisieć... Quote
Jami Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Zdjęcia wgl. ze sobą nie współgrają :roll: Tutaj z jakimś tłem a tu nagle bez tła tylko pół białej pustej strony -.- Jednak najbardziej podoba mi się beagle. Quote
Marta_Ares Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 W tegorocznym kalendarzu znalazły się zdjęcia następujących ras: [LIST] [*]west higland white terrier [*]chiński grzywacz [*]owczarek australijski [*]beagle [*]golden retriever [*]brabantczyk [*]basset hound [*]whippet [*]dog z Majorki [*]bracco italiano [*]buldog francuski [*]owczarek staroangielski bobtail [/LIST] ale zdjecie aussikow jest boskie:loveu: :loveu: rasy mi sie podobaja, bo takie mniej popularne. Tylko ciekawe jak z cena bedzie.. Quote
Luzia15 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 O, ciekawe te rasy. Już nie mogę się doczekać środy! :loveu::loveu: Quote
Fairytale Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Brabantczyki są świetne, grzywek też fajny, ale ma najgorsze tło. Quote
Rahl Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Właśnie na facebooku obejrzałam sobie te zdjęcia, fajne! :) I tła super. Tego białego na każdym zdjęciu w tegorocznym kalendarzu (`09) nie mogę znieść, tak zimno mi jakoś jest jak na nie patrzę... mi się... whippety najbardziej podobają , no i owczarek staroangielski :) Quote
Daga&Maks Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 mi się w sumie bardzo podoba ten kalendarz.Taka odmiana od tego białego tła.I przynajmniej zwykle są w miarę inne rasy a nie tak jak w PP co roku te same Quote
Marta_Ares Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 kupilam dzisiaj MP aTzt PP :D 8,90zł z kalndarzem, myslalam ze bedzie drozej. Kalendarz bardzo mi sie podoba, nawet chyba fajniejszy niz w PP, bo wiekszy, ladnie wykonany :) Quote
paulina2904 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Po ile jest w PP? Ja wczoraj kupiłam ten MP i nie przypadł mie do gustu :/:roll: Będzie w kuchni-to już przesądzone:eviltong: Quote
Kinia Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 A ja nie dostałam jeszcze prenumeraty, a powinnam dostać ostatnią. Bo zamówiłam roczną prenumeratę od numeru styczniowego, więc ten powinnam dostać co nie? Quote
kamilka91 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Kalendarz mi się podoba. Fajne jest w nim to, że są jakieś mniej znane rasy też, a nie w kółko yorki, goldeny i beagle :cool3: Podoba mi się też to, że zrezygnowali z białego tła, które - choć było dla kalendarza z MP dość charakterystyczne, nie za bardzo mi się podobało ;) Quote
Recommended Posts