Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eeej no;/ zgubilam watek Kropki.

Bylam w lecznicy po fakture za skipera. faktura jest w przygotowaniu. Szlag mnie z nimi trafia! Jutro powinnam ja miec. Skiper byl wnetrem sie dzisiaj dowiedzialam! Kago, czy jak go odbieralas, nie powiedzieli Ci o tym?

Posted

Ja tak nieśmiało napiszę że cioteczka Gosiapk chciała wpłacić 50 zł na słomę - już jest cieplej więc słomy nie potrzeba ale może cioteczka zasili Klembowską skarpetę? :)

Aga tak to jest Malkija - zdjęcie które wstawiłaś. Jest strasznie kochana ale boi się bardzo. Liże po rękach i tak sę przytula jakby chciała się schować pod rękawem. Potrzebuje spokojnego domu.

Posted

[quote name='Madallena']eeej no;/ zgubilam watek Kropki.

Bylam w lecznicy po fakture za skipera. faktura jest w przygotowaniu. Szlag mnie z nimi trafia! Jutro powinnam ja miec. Skiper byl wnetrem sie dzisiaj dowiedzialam! Kago, czy jak go odbieralas, nie powiedzieli Ci o tym?[/QUOTE]

No a jak sądzisz? pewnie, że nie powiedzieli. A skoro był wnętrem to co mu niby usunęli i za co ta faktura:diabloti:

Posted

Dziewczyny przeciez że pies wnętr to nie znaczy , że jaj wogóle nie ma. Jedno na pewno miał a tak sobie pomyśląłam teraz , ze trzeba by drążyć temat czy to drugie co nie zeszło do moszny też znaleźli i ciachnęli czy zostawili tak, bo jak zostawili tzn zabieg spierdzielili i tyle, bo trzeba w takim razie usg , szukac tego jaja i wycią je.

Posted

A żesz mnie podkusiło na wygłupy, sorry to wiosna. :-)
Spoko myślę, że znaleźli to wklunśnięte jajco inaczej, nic by się nie chwalili tym, że wiedzą o wnętrostwie.

Posted

ehhh jajka jajka. :)
Pytalam sie czy powiedzieli kago, bo mi powiedzieli dzisiaj, ze faktura to 350 zl bo ...byl wnetrem a wnertry sa drozsze :)
No ale chlopak juz nie ma nic wiec se moze pylic do woli!

zdecydowanie wole babki :) sunie oczywscie :):)

Posted

[quote name='Madallena']ehhh jajka jajka. :)
Pytalam sie czy powiedzieli kago, bo mi powiedzieli dzisiaj, ze faktura to 350 zl bo ...byl wnetrem a wnertry sa drozsze :)
No ale chlopak juz nie ma nic wiec se moze pylic do woli!

zdecydowanie wole babki :) sunie oczywscie :):)[/QUOTE]

to jakiś żart??!! miało być 200, gdybym wiedziała wcześniej że zabieg będzie kosztował 350 zabrałabym go do innej kliniki.
co ja mam teraz właścicielce powiedzieć? może różnicę z własnej kieszeni pokryć?

Posted

Gdyby byl wymacany przeze mnie to tez bym wiedziala. Dlatego pytalam sie czy powiedzieli o tym Kago.
Ja tego nie wyczulam, sory, nie macalam go. A wyszlo w trakcie.

Aga. O wszystko co sie tyczy Skipera masz pretensje. od samego poczatku nic Ci nie pasuje. To zle i tamto zle. Ja mam dosc ciaglego obrzucania blotem. Czlowiek sie stara, zyly sobie wypruwa zeby bylo dobrze qa tu znajdzie sie taka, ktorej nic nie pasuje. Wez dziewczyno daj se troche na wstrzymanie bo sie wszystkiego odechciewa. serio.

Wlascicielce masz powiedziec prawde. Jezeli zgodzi sie pokryc roznice bedzie ok, jak nie bedziemy kombinowac. No chyba ze to tez Ci sie nie podoba.

wkleje jutro skan faktury bop zaraz jeszcze beda pretensje, ze sciemniam.

Posted

[quote name='Kinia1984']ale chyba jak pies nie ma jajka to to widac? ja widzialam wnetra i u niego bylo widac ze jedno jajo jest w mosznie a drugiego nie ma i ta moszna z jednej strony jest pusta...[/QUOTE]

Kinia om mial kudly a nie jajka. Jajka byly, pczywiscie ale ze jedno to tego sie nie dalo zauwazyc.

Posted

rozumiem...tylko ja zboczona jestem i kazdego nowego macam:) szkoda tylko ze lecznica nie zapytala czy stac osobe kastrujaca na taki zabieg...moim zdaniem lecznica powinna najpierw zapytac i nie ciachac bez pytania..poza tym kastrowanie wnetra to bardziej ryzykowny zabieg niz normalna kastracja i powinni poinformowac o konsekwencjach takiego zabiegu..takie jest moje zdanie...a ktora to lecznica?