Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja byłam tylko tam gdzie są szczeniaczki:(

to tyle reszta jest niewyraźna jest jeszcze tam taki mix HUSKIEGO strasznie wył widać że tęskni za właścicielem:(

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ja byłam tylko tam gdzie są szczeniaczki:(

to tyle reszta jest niewyraźna jest jeszcze tam taki mix HUSKIEGO strasznie wył widać że tęskni za właścicielem:(

ten na środkowym zdjęciu to HEKTOREK .Jego wygląd nie jest adekwatny do charakteru .Ogólnie to bardzo przytulasny i wesoły psiak

Posted

Zapraszam na wątek szczeniaczków tam też są nowe fotki!!!:)
Wczoraj do mojej mamy dzwonili państwo w sprawie innego szczeniaka ale sprawa była nieaktualna pojechałam z nimi dzisiaj do Klembowa i adoptowali oto tego pieska::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

tak wyglądał kiedyś

a dziś wygląda tak:

potem jak dostane e-maila od państwa to napisze co i jak:):):) jak się ciesze!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Aleksandra super dziewczyna z Ciebie :) !!!! A możesz z mamą porobić ogłoszenia innym szczeniorom - może im też się poszczęści.

Ciotki macie gdzieś może zdjęcia Malkiji??? Zakochałam się. Ona jest cudowna tylko bardzo przerażona no i jest w ciąży
:( Mam nadzieję że w tym tygodniu uda jej się zrobić sterylkę.

Posted

I na koniec psiak który jest teraz podopiecznym ILONY .dzis psiak został rozczesany i obstrzyżony. Oby miał tyle szczęścia co nasz HOMEREK. jak widać na zdjęciu człowiek zostawił mu ślad na nochalu .

Posted

[quote name='AGA35']jest jeszcze bardzo ładna sunieczka ciężarna:shake:

O tą sunie mi chodziło wczoraj leżała smutna nawet ją wołałam to nie wstała:(

Posted

To jest właśnie Malkija.:) anouk92 mogę porobić ogłoszenia ale numeru mojej mamy nie mogę już dawać ponieważ mama ma taką prace że dzwonią sie zapisywać na kursy itp a jak dzwonili w sprawie psa to rozmowa trwała około 40 minut więc...:)

Posted

Czy ktoś może wiem czy ten szczeniak to pies czy sunia????(chce namówić ciocie)

to podobno jest mix labradora

eh.... Ciocia będzie brała pieska ze schroniska ale dopiero w maju lub czerwcu:(

Posted

Ten piesek co go doprowadzałam trochę do "kultury" to Fredek. Jest sympatycznym pieszczochem, super znoszącym ciąganie za kudły, ani razu nie wykazał zanipokojenia z tego powodu a ogon mu się mało nie urwał. Sierśc taka terierowata więc chłopak nie powinien bardzo linieć.