Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i kolejne dobre wieści z domku Homera
Witam pani Agnieszko,
Homer już się bardziej zadomowił,trochę rozrabia,trochę słucha,jak to
szczeniak.
Dziś w nocy trochę narozrabiał,bo zjadł z chlebaka chleb i dwie bułki,a
potem poczęstował się cukierkami w papierkach.Jak przyszedł mnie obudzić
to pachniał landrynkami.Ciągle jest łakomczuchem,ale już potrafi kilka
chwil poczekać aż jedzenie wyląduje w misce i nie łapie go w locie.
Ciągle uczy się czystości,trzeba go pilnować.Jest już po szczepieniach i
badaniach.Ma niedobory wapnia,więc od dziś zaczynamy kurację.Ogólnie
jest kochany i ciapciakowaty,już nawet zostawał sam w domu po 1-2
godziny i narazie odbyło się to bez strat.

Posted

AGA35 napisał(a):
i
zjadł z chlebaka chleb i dwie bułki,a
potem poczęstował się cukierkami w papierkach.Jak przyszedł mnie obudzić
to pachniał landrynkami.

No jak nic cukiernik nam rośnie i piekarz :evil_lol::evil_lol:

Posted

Z Bananem jest nieco lepiej; lanie zmieniło się w posikiwanie, poleciłam karcenie poprzez mocniejszy tembr głosu - pomaga, właścicielka nie musi już wybiegać w piżamie na dwór, zdąża założyć spodnie zanim chłopak zacznie sikać :) Myślę, że już niedługo będzie mogła wychodzić w kompletnej garderobie na poranne spacery ;)
Prosiłam, żeby w razie braku poprawy przy okazji wizyty ściagania szwów przedstawiła lekarzowi problem.
Państwo są w chłopcu niezmiennie zakochani :)

Posted

Dziewczyny czytam wieści z nowych domków i się usmiałam że hej , rozbawiły mnie landrynki i niekompletna garderoba pani hahahhaah Ciesze się że psiaki trafiły na dobrych i wyrozumiałych ludzi a nasz Homerek to jest moje cudo, uwielbiam tą ciapkowatą mordkę.

Posted

Już lepszych fot nie będzie. Mam sporo zdjęć Figi, więc jak chcesz to podaj maila to Ci wyśle. Sunia jest już wysterylizowana.
A może byś wysłała także naszą Bunię ? Też sunia wysterylizowana, tylko tyle, że jest w domu tymczasowym. Też jest ruda :)

Posted

Madallena napisał(a):
Bunie mam, wyslalam.
Czekam na decyzje! :) mam nadzieje, ze ktoregos wezma. Wysylam im tez benki jak najbardziej rude :) ale takich baaardzo malo.

no to trzymamy kciuki za którąś z dziewczyn!

Posted

Zdjęcia szczeniaków wstawiłam na ich wątek ale mam parę starszych jeszcze piesków! nie wiem czy wstawiać???:roll:A dobermanka leżała w swojej klatce smutna :-(Widziałam też sunię która widać ze będzie miała szczeniaki też tak leżała nawet nie wstała nic taka smutna!:(

Posted

dobermankę jutro obfocimy po raz kolejny i załozymy osobny wątek . Wstawiaj foty im więcej ich wstawimy to więćej ciotek moze dojrzy " coś dla siebie" :-)