Akrum Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='anouk92'][FONT=Times New Roman]Kinga – mała suczka[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Kizi – mała, troszkę nieufna sunia Kinga i Kizi Klementynka - mała, wystarszona sunia. Pilnie potrzebne DT. [/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT] Cioteczki, rzućcie jakieś info na temat tych 3 suniek... sklece jakiś tekścik do ogłoszeń i je poogłaszam trochę. Quote
Akrum Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 A i do kogo kontakt wstawić. Mail,nr kom. ewentualnie gg Quote
Kago Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Tattoi napisał(a):Bo Gos, ta od azjatek, ma panią, która chce dać dom psu/suce- tylko warunek jest taki, że zwierz musi lubić koty, bo pani ma kilka. Chętniej duży niż mały i chętniej starszy niż młodszy, żeby zadymy nie robił. Howgh. A pani nie wzięłaby naszej Buni? Ona jest wprawdzie młodziutka, ale baaaardzo spokojna. Właśnie po sterylce i z pewnością akceptuje koty. Bunia po stołówce przedszkolnej i dokarmianiu przez panią z kiosku nie radzi sobie z "psim" jedzeniem. I potrzebuje - strasznie potrzebuje - przytulactwa:-( Quote
Tattoi Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Myślałam o Buni oczywiście, tylko nie wiedziałam, jak ona z kotami. A że zgadałyśmy się w nocy, to tylko zadałam pytania na wątkach i teraz zbieram odpowiedzi. To dam znać Gos, że ewentualnie Bunia. Quote
Monika z Katowic Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Czy Banan już pojechał do domku? :) Quote
obraczus87 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Czy Banan już pojechał do domku? :) z tego co wiem to jedzie dzisiaj na noc :) Quote
AGA35 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Tattoi napisał(a):Myślałam o Buni oczywiście, tylko nie wiedziałam, jak ona z kotami. A że zgadałyśmy się w nocy, to tylko zadałam pytania na wątkach i teraz zbieram odpowiedzi. To dam znać Gos, że ewentualnie Bunia. bunia do kotów spoko jak tylko przywiozłyśmy do ją do p.Aliny to w kuchni przechadzał się jeden mruczek i Bunia nie reagowała na niego zupełnie. Tak że polecam :) Quote
Kinia1984 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 sa jakies wiesci z domu Homera? jakies zdjecia? co z jego nadmiernym siusianiem? TZ kaze mi sie dowiedziec;) Quote
AGA35 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 dziś jeszcve nie mam wiadomości ale jutro zadzwonie i dopytam bo dzis mieli jechać do weta Quote
Aga-33-76 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Skiper powoli rozkręca się w nowym domku ;) Quote
Monika z Katowic Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Tak się cieszę, ze Banan vel Skiper już w nowym domku!!! :) Za miesiąc idę na wizytę poadopcyjną. :) Pewnie Państwo znowu poczęstują mnie pysznymi ciasteczkami! :) Quote
obraczus87 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Kinia1984 napisał(a):sa jakies wiesci z domu Homera? jakies zdjecia? co z jego nadmiernym siusianiem? TZ kaze mi sie dowiedziec;) O to samo doptyuję ;) Quote
obraczus87 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Banan ciesze sie ze jestes w nowym domku!!!!!!!!! Quote
Madallena Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No wlasnie. Wczorahj dogo mi nie chodzilo. Uprzejmie informuje, ze dostarczylysmy Skipera :) Jak sie chlopak miewa? Czy ludzie zakochali sie w nim od pierwszego wejrzenia? (glupie to pytanie, w nim nie da sie nie zakochac :) Jakies foty! Teskni chociaz troche? Wyl? rozwalil im z rozpaczy polowe mieszkania? teskmni i wyje caly dzien i noc? :) Quote
Kinia1984 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 sory za offa ale jak dla mnie tekst bomba http://psiarnia.naszepsy.eu/art.php?art=98 Quote
Madallena Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 ten tekst byl na allegro, jako aukcja :) rewelacja! A ja Wam pokaze tekst idealny, zeby pokazac ludziom co to znaczy pies z pseudohodowli: http://www.bernardyn.org/rasowy.php?PHPSESSID=2ccf8385bdb7017a2913dd7d6b9411be ja ryczalam jak to czytalam ;/ Quote
Madallena Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Cudny ten teksior ;/ prawda? Oczywiscie wyrazamy zgode na przetwarzanie go i umieszczanie gdzie sie da. I tak go troche przerobilam bo w wersji orginalnej psinka trafila do pet shopu, ktorych dzieki Bogu w Polsce nie ma. Quote
anouk92 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 A ja chciałam poinformować że Klembowska Fibi od dzisiaj mieszka w Starej Miłosnej z trójką dzieciaków - proszę trzymajcie kciuki żeby ich nie zjadła bo to mały potworek jest. Ciotka Karola smutna że musiała oddać Fibi a ja jej bardzo dziękuję ze pomaga naszym Klembowskim bidom :) Quote
AGA35 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A oto wiadomość od nowych rodziców Homera :) 'Witam Pani Agnieszko, mija drugi dzień z Homerem,już się trochę poznaliśmy,pewnie jeszcze nieraz nas czymś zaskoczy,ale zapowiada się na fajnego i mądrego psiaka.Wodą już się nasycił i nawet zdarzy mu się zostawić w misce,z jedzeniem trochę gorzej ale z czasem i to się zmieni,jak nabierze trochę masy.Teraz pilnujemy czystości,bo trochę jest z tym na bakier.U weterynarza zrobił furorę,że taki grzeczny i śliczny. Po zdjęciu szwów ma być zaszczepiony i ma mieć zrobione badania pod kątem jego kondycji i łap.' Quote
Aga-33-76 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No proszę jak się chłopakowi udało - fantastycznie - Ciotki wielkie dzięki !!! Aż się samo pycho cieszy ( oprócz łap nie ma w nim nic z kudłacza którym jeszcze tak niedawno był) :) Quote
obraczus87 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 super :) :) a co z Jegos siusianiem?? Przestał siusiać tak duzo?? Quote
Aga-33-76 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Wszystkim bezdomniaczkom życzę końca wędrówki w takich domach. Amen. Quote
Recommended Posts