Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anouk92'][FONT=Times New Roman]Kinga – mała suczka[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

[FONT=Times New Roman]Kizi – mała, troszkę nieufna sunia

Kinga i Kizi

Klementynka - mała, wystarszona sunia. Pilnie potrzebne DT.

[/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT]

Cioteczki, rzućcie jakieś info na temat tych 3 suniek... sklece jakiś tekścik do ogłoszeń i je poogłaszam trochę.

Posted

Tattoi napisał(a):
Bo Gos, ta od azjatek, ma panią, która chce dać dom psu/suce- tylko warunek jest taki, że zwierz musi lubić koty, bo pani ma kilka. Chętniej duży niż mały i chętniej starszy niż młodszy, żeby zadymy nie robił. Howgh.

A pani nie wzięłaby naszej Buni? Ona jest wprawdzie młodziutka, ale baaaardzo spokojna. Właśnie po sterylce i z pewnością akceptuje koty. Bunia po stołówce przedszkolnej i dokarmianiu przez panią z kiosku nie radzi sobie z "psim" jedzeniem. I potrzebuje - strasznie potrzebuje - przytulactwa:-(

Posted

Myślałam o Buni oczywiście, tylko nie wiedziałam, jak ona z kotami.
A że zgadałyśmy się w nocy, to tylko zadałam pytania na wątkach i teraz zbieram odpowiedzi.
To dam znać Gos, że ewentualnie Bunia.

Posted

Tattoi napisał(a):
Myślałam o Buni oczywiście, tylko nie wiedziałam, jak ona z kotami.
A że zgadałyśmy się w nocy, to tylko zadałam pytania na wątkach i teraz zbieram odpowiedzi.
To dam znać Gos, że ewentualnie Bunia.

bunia do kotów spoko jak tylko przywiozłyśmy do ją do p.Aliny to w kuchni przechadzał się jeden mruczek i Bunia nie reagowała na niego zupełnie. Tak że polecam :)

Posted

No wlasnie. Wczorahj dogo mi nie chodzilo. Uprzejmie informuje, ze dostarczylysmy Skipera :)

Jak sie chlopak miewa? Czy ludzie zakochali sie w nim od pierwszego wejrzenia? (glupie to pytanie, w nim nie da sie nie zakochac :)

Jakies foty! Teskni chociaz troche? Wyl? rozwalil im z rozpaczy polowe mieszkania? teskmni i wyje caly dzien i noc? :)

Posted

Cudny ten teksior ;/ prawda?

Oczywiscie wyrazamy zgode na przetwarzanie go i umieszczanie gdzie sie da. I tak go troche przerobilam bo w wersji orginalnej psinka trafila do pet shopu, ktorych dzieki Bogu w Polsce nie ma.

Posted

A ja chciałam poinformować że Klembowska Fibi od dzisiaj mieszka w Starej Miłosnej z trójką dzieciaków - proszę trzymajcie kciuki żeby ich nie zjadła bo to mały potworek jest.

Ciotka Karola smutna że musiała oddać Fibi a ja jej bardzo dziękuję ze pomaga naszym Klembowskim bidom :)

Posted

A oto wiadomość od nowych rodziców Homera :)
'Witam Pani Agnieszko,
mija drugi dzień z Homerem,już się trochę poznaliśmy,pewnie jeszcze
nieraz nas czymś zaskoczy,ale zapowiada się na fajnego i mądrego
psiaka.Wodą już się nasycił i nawet zdarzy mu się zostawić w misce,z
jedzeniem trochę gorzej ale z czasem i to się zmieni,jak nabierze trochę
masy.Teraz pilnujemy czystości,bo trochę jest z tym na bakier.U
weterynarza zrobił furorę,że taki grzeczny i śliczny.
Po zdjęciu szwów ma być zaszczepiony i ma mieć zrobione badania pod
kątem jego kondycji i łap.'

Posted

No proszę jak się chłopakowi udało - fantastycznie - Ciotki wielkie dzięki !!! Aż się samo pycho cieszy ( oprócz łap nie ma w nim nic z kudłacza którym jeszcze tak niedawno był) :)