Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak to magda załatwiała tę kastracje , ale faktura powinna była być zapłacona w kwietniu.Dzis MONIKA Z KATOWIC była na wizycie po adopcyjnej i wet tylko dlatego że był jeden szew stwierdził ze zostało jedno jajko .Pani zobowiązala sie ze uda się w przyszłym tygodniu na usg i potwierdzi teorie lekarza albo jej nie potwierdzi .
Jak by nie patrzeć coś trzeba bedzie zapłacić !!!!!!!!!!

Posted

Nowe zdjęcia Banana będą w przyszłym tygodniu. Wtedy idę po wyniki tego USG (USG będzie zrobione w przyszłym tygodniu).
Gdzie je wysłać???

Miło patrzeć jaki to zdrowy, wesoły, kochany i zadbany pies.:loveu:
Pani Sonia mówi o Nim:"Mój rozkoszny łobuz". Bo było nie było Banan jest jak rozkapryszone królewiątko!
Jego Pan nadal w Bananie zakochany po uszy.
Chodzą sobie na spacery i spędzają razem dużo czasu (oczywiście jest to także uwarunkowane fantastycznym systemem pracy Pana).
Poszczęściło się temu ogonkowi. :multi::multi::multi:

A propos tego jajeczka:). W opinii pani doktor widnieje taka opinia- widać jedno cięcie i jedną bliznę po szwie. Stąd wniosek, że drugie jajeczko jest w brzuszku. Zobaczymy, jaki będzie wynik USG.

Posted

zapraszam na wątek zdjęciowy ,nowe gębuchy do wglądu [url]http://www.dogomania.pl/threads/185232-Wątek-aktualnie-przebywających-psów-z-Klembowa-(zdjęcia[/url])

Posted

A jestem dumna jak paw. ;) Abrakadabra powiedziała mi dziś o staruszku yorku w Klembowie. Posiedziałam trochę na internecie i ... odnalazłam jego Panią. Pies ma na imię Hipolit, ma 14 lat, uciekł z działki w Dręszewie 18 lipca. PIES MA CZIP! Zachodzę w głowę, dlaczego nikt tego nie sprawdził, podobno pies miał być w Klembowie uśpiony!

Posted

no to gratuluję cioteczko - super detektyw z Ciebie :)

przy okazji zapraszam na bazarek (pierwszy raz sama zrobiłam - też jestem dumna :)), tam m.in. pas masujący (na cellulit), hantle, ciuszki w rozmiarach 42-46 - nowe, oraz dla TZtów coś się znajdzie :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191001-Hantle-pas-wyszczuplaj%C4%85cy-nowe-ciuszki-w-rozmiarach-42-46!-Do-31.08-godz.-22-00[/url]

Posted

[quote name='mshume']A jestem dumna jak paw. ;) Abrakadabra powiedziała mi dziś o staruszku yorku w Klembowie. Posiedziałam trochę na internecie i ... odnalazłam jego Panią. Pies ma na imię Hipolit, ma 14 lat, uciekł z działki w Dręszewie 18 lipca. PIES MA CZIP! Zachodzę w głowę, dlaczego nikt tego nie sprawdził, podobno pies miał być w Klembowie uśpiony![/QUOTE]

Oni nie mają czytnika w Klembowie. A pani szukała pieska? Jakieś ogłoszenia rozwieszała?

Posted

[quote name='mshume']Pies był leczony na babeszję i często gościł u weta,który ma czytnik... tak, Pani psa szukała, znalazłam ogłoszenie z lipca na stronie Palucha.[/QUOTE]

Kurcze, nieźle. Ale piesek juz dotarł do właścicielki?

Posted

[quote name='mshume']Pies był leczony na babeszję i często gościł u weta,który ma czytnik... tak, Pani psa szukała, znalazłam ogłoszenie z lipca na stronie Palucha.[/QUOTE]

pies był leczony u weta który NIE MA CZYTNIKA !

Posted

Psiak juz jest ze swoja właścicielka !!!!! Pani sie popłakała ze wzruszenia !!!!!!!! Bardzo dziekowała wszystkim a ja bardzo dziekuje mshume i abrakadabrze za czas jaki poświęciły i BARDZO szybka rekcje !!!!! Pani dała mi 100 zł które przekazałam na schronisko !!!!

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Nowe zdjęcia Banana będą w przyszłym tygodniu. Wtedy idę po wyniki tego USG (USG będzie zrobione w przyszłym tygodniu).
Gdzie je wysłać???

Miło patrzeć jaki to zdrowy, wesoły, kochany i zadbany pies.:loveu:
Pani Sonia mówi o Nim:"Mój rozkoszny łobuz". Bo było nie było Banan jest jak rozkapryszone królewiątko!
Jego Pan nadal w Bananie zakochany po uszy.
Chodzą sobie na spacery i spędzają razem dużo czasu (oczywiście jest to także uwarunkowane fantastycznym systemem pracy Pana).
Poszczęściło się temu ogonkowi. :multi::multi::multi:

A propos tego jajeczka:). W opinii pani doktor widnieje taka opinia- widać jedno cięcie i jedną bliznę po szwie. Stąd wniosek, że drugie jajeczko jest w brzuszku. Zobaczymy, jaki będzie wynik USG.[/QUOTE]

No i gdzie te zdjęcia?
Gdzie opis USG?

Zobowiązałaś się Moniko do czegoś po raz któryś i znowu słowa nie dotrzymujesz....

Posted

[quote name='Sankja']No i gdzie te zdjęcia?
Gdzie opis USG?

Zobowiązałaś się Moniko do czegoś po raz któryś i znowu słowa nie dotrzymujesz....[/QUOTE]

Czego JA ZNOWU NIE DOTRZYMUJĘ?:angryy:
[SIZE=3]Kim Ty jesteś, żeby mnie rozliczać???????????????[/SIZE]:angryy:

[B]Otrzymałam smsa od AGI35, że sprawa Banana już jest załatwiona, więc nie będę znowu tych ludzi nachodzić!

[/B]

Posted

Właściciele Banana zrobili USG. W brzuszku nie wykryto jajeczka.
Państwo już nie chcą poddawać Banana dalszym badaniom.

Wiem, że Pani Sonia zdecydowała się zwrócić pieniądze za kastrację Banana (ale o sprawy finansowe pytajcie dziewczyn z Warszawy).

Posted

ciotki uważam że nie słusznie napdałyście na monike . wizyta się odbyła , pies ma sie świetynie i nie musi to być uwieczniane na fotach . Co do kastracji sprawa się ciągneła dosyć długo ale ustalmy ze monika została w to wciągnięta na koniec , i załatwiła sprawę .faktura zapłacona , magda zadowolona . USG TAKZE ZROBIONE , NA TYM ETAPIE ZKOŃCZYŁA BYM SPRAWĘ SKIPREA -BANANA !

Posted

[quote name='AGA35']ciotki uważam że nie słusznie napdałyście na monike . wizyta się odbyła , pies ma sie świetynie i nie musi to być uwieczniane na fotach . Co do kastracji sprawa się ciągneła dosyć długo ale ustalmy ze monika została w to wciągnięta na koniec , i załatwiła sprawę .faktura zapłacona , magda zadowolona . USG TAKZE ZROBIONE , NA TYM ETAPIE ZKOŃCZYŁA BYM SPRAWĘ SKIPREA -BANANA ![/QUOTE]

Dziękuję AGA35!:)
Fotek nie ma, bo nie mam aparatu...
ALE DAJĘ SŁOWO, ŻE BANAN MA SIĘ WSPANIALE!:loveu:
Życzyłabym wszystkim klembowskim psiakom takiej udanej adopcji.:loveu:

Posted

Dziewczyny, wiecie coś więcej o tym psiaczku? gdzie on teraz przebywa? :

[quote name='AGA35']85 ) Jamnik szorstko włosy Dyzio ma okło 2 lat Bardzo spokojny psiak.

[IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/8000d383.jpg[/IMG] [IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/aed873b5.jpg[/IMG]

[IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/52200b3d.jpg[/IMG] [IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/863d895b.jpg[/IMG][/QUOTE]

Posted

[quote name='mshume']Ten psiak ma juz dom :)[/QUOTE]

spokojnie !!! jak go jamnik rezydent nie zakceptuje to rysio wróci do dt . we wtorek sie wszystko wyklaruje