Malwi Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 jak chcecie złapać Madallenę to zapraszam na forum bernardynie - bernardyn.com.pl zakladka forum Quote
AGA35 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 tak to magda załatwiała tę kastracje , ale faktura powinna była być zapłacona w kwietniu.Dzis MONIKA Z KATOWIC była na wizycie po adopcyjnej i wet tylko dlatego że był jeden szew stwierdził ze zostało jedno jajko .Pani zobowiązala sie ze uda się w przyszłym tygodniu na usg i potwierdzi teorie lekarza albo jej nie potwierdzi . Jak by nie patrzeć coś trzeba bedzie zapłacić !!!!!!!!!! Quote
mala_czarna Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Aga z Ząbek przecież bez przerwy o to prosiła, ale nic się chyba nie wyjaśniło w tej sprawie. Koniecznie trzeba uderzyć do Madaleny. Quote
AGA35 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 ja na prośbę madaleny właśnie poruszyłam ten temat Quote
Monika z Katowic Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Nowe zdjęcia Banana będą w przyszłym tygodniu. Wtedy idę po wyniki tego USG (USG będzie zrobione w przyszłym tygodniu). Gdzie je wysłać??? Miło patrzeć jaki to zdrowy, wesoły, kochany i zadbany pies.:loveu: Pani Sonia mówi o Nim:"Mój rozkoszny łobuz". Bo było nie było Banan jest jak rozkapryszone królewiątko! Jego Pan nadal w Bananie zakochany po uszy. Chodzą sobie na spacery i spędzają razem dużo czasu (oczywiście jest to także uwarunkowane fantastycznym systemem pracy Pana). Poszczęściło się temu ogonkowi. :multi::multi::multi: A propos tego jajeczka:). W opinii pani doktor widnieje taka opinia- widać jedno cięcie i jedną bliznę po szwie. Stąd wniosek, że drugie jajeczko jest w brzuszku. Zobaczymy, jaki będzie wynik USG. Quote
AGA35 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 zapraszam na wątek zdjęciowy ,nowe gębuchy do wglądu [url]http://www.dogomania.pl/threads/185232-Wątek-aktualnie-przebywających-psów-z-Klembowa-(zdjęcia[/url]) Quote
furciaczek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Tina z postu nr 9. na zdieciowym- mozna dopisac adoptowana :) Quote
mshume Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 A jestem dumna jak paw. ;) Abrakadabra powiedziała mi dziś o staruszku yorku w Klembowie. Posiedziałam trochę na internecie i ... odnalazłam jego Panią. Pies ma na imię Hipolit, ma 14 lat, uciekł z działki w Dręszewie 18 lipca. PIES MA CZIP! Zachodzę w głowę, dlaczego nikt tego nie sprawdził, podobno pies miał być w Klembowie uśpiony! Quote
Akrum Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 no to gratuluję cioteczko - super detektyw z Ciebie :) przy okazji zapraszam na bazarek (pierwszy raz sama zrobiłam - też jestem dumna :)), tam m.in. pas masujący (na cellulit), hantle, ciuszki w rozmiarach 42-46 - nowe, oraz dla TZtów coś się znajdzie :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/191001-Hantle-pas-wyszczuplaj%C4%85cy-nowe-ciuszki-w-rozmiarach-42-46!-Do-31.08-godz.-22-00[/url] Quote
mala_czarna Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='mshume']A jestem dumna jak paw. ;) Abrakadabra powiedziała mi dziś o staruszku yorku w Klembowie. Posiedziałam trochę na internecie i ... odnalazłam jego Panią. Pies ma na imię Hipolit, ma 14 lat, uciekł z działki w Dręszewie 18 lipca. PIES MA CZIP! Zachodzę w głowę, dlaczego nikt tego nie sprawdził, podobno pies miał być w Klembowie uśpiony![/QUOTE] Oni nie mają czytnika w Klembowie. A pani szukała pieska? Jakieś ogłoszenia rozwieszała? Quote
mshume Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Pies był leczony na babeszję i często gościł u weta,który ma czytnik... tak, Pani psa szukała, znalazłam ogłoszenie z lipca na stronie Palucha. Quote
mala_czarna Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='mshume']Pies był leczony na babeszję i często gościł u weta,który ma czytnik... tak, Pani psa szukała, znalazłam ogłoszenie z lipca na stronie Palucha.[/QUOTE] Kurcze, nieźle. Ale piesek juz dotarł do właścicielki? Quote
AGA35 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='mshume']Pies był leczony na babeszję i często gościł u weta,który ma czytnik... tak, Pani psa szukała, znalazłam ogłoszenie z lipca na stronie Palucha.[/QUOTE] pies był leczony u weta który NIE MA CZYTNIKA ! Quote
AGA35 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='mshume']Pies był leczony na babeszję i często gościł u weta,który ma czytnik... tak, Pani psa szukała, znalazłam ogłoszenie z lipca na stronie Palucha.[/QUOTE] Psiak juz jest ze swoja właścicielka !!!!! Pani sie popłakała ze wzruszenia !!!!!!!! Bardzo dziekowała wszystkim a ja bardzo dziekuje mshume i abrakadabrze za czas jaki poświęciły i BARDZO szybka rekcje !!!!! Pani dała mi 100 zł które przekazałam na schronisko !!!! Quote
Sankja Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Nowe zdjęcia Banana będą w przyszłym tygodniu. Wtedy idę po wyniki tego USG (USG będzie zrobione w przyszłym tygodniu). Gdzie je wysłać??? Miło patrzeć jaki to zdrowy, wesoły, kochany i zadbany pies.:loveu: Pani Sonia mówi o Nim:"Mój rozkoszny łobuz". Bo było nie było Banan jest jak rozkapryszone królewiątko! Jego Pan nadal w Bananie zakochany po uszy. Chodzą sobie na spacery i spędzają razem dużo czasu (oczywiście jest to także uwarunkowane fantastycznym systemem pracy Pana). Poszczęściło się temu ogonkowi. :multi::multi::multi: A propos tego jajeczka:). W opinii pani doktor widnieje taka opinia- widać jedno cięcie i jedną bliznę po szwie. Stąd wniosek, że drugie jajeczko jest w brzuszku. Zobaczymy, jaki będzie wynik USG.[/QUOTE] No i gdzie te zdjęcia? Gdzie opis USG? Zobowiązałaś się Moniko do czegoś po raz któryś i znowu słowa nie dotrzymujesz.... Quote
Monika z Katowic Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Sankja']No i gdzie te zdjęcia? Gdzie opis USG? Zobowiązałaś się Moniko do czegoś po raz któryś i znowu słowa nie dotrzymujesz....[/QUOTE] Czego JA ZNOWU NIE DOTRZYMUJĘ?:angryy: [SIZE=3]Kim Ty jesteś, żeby mnie rozliczać???????????????[/SIZE]:angryy: [B]Otrzymałam smsa od AGI35, że sprawa Banana już jest załatwiona, więc nie będę znowu tych ludzi nachodzić! [/B] Quote
mshume Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 A gdzie są zdjęcia z wizyty poadopcyjnej?Miło byłoby psiaka zobaczyć. Właściciele mieli też robić USG, zrobili? Quote
Monika z Katowic Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Właściciele Banana zrobili USG. W brzuszku nie wykryto jajeczka. Państwo już nie chcą poddawać Banana dalszym badaniom. Wiem, że Pani Sonia zdecydowała się zwrócić pieniądze za kastrację Banana (ale o sprawy finansowe pytajcie dziewczyn z Warszawy). Quote
AGA35 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ciotki uważam że nie słusznie napdałyście na monike . wizyta się odbyła , pies ma sie świetynie i nie musi to być uwieczniane na fotach . Co do kastracji sprawa się ciągneła dosyć długo ale ustalmy ze monika została w to wciągnięta na koniec , i załatwiła sprawę .faktura zapłacona , magda zadowolona . USG TAKZE ZROBIONE , NA TYM ETAPIE ZKOŃCZYŁA BYM SPRAWĘ SKIPREA -BANANA ! Quote
Monika z Katowic Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='AGA35']ciotki uważam że nie słusznie napdałyście na monike . wizyta się odbyła , pies ma sie świetynie i nie musi to być uwieczniane na fotach . Co do kastracji sprawa się ciągneła dosyć długo ale ustalmy ze monika została w to wciągnięta na koniec , i załatwiła sprawę .faktura zapłacona , magda zadowolona . USG TAKZE ZROBIONE , NA TYM ETAPIE ZKOŃCZYŁA BYM SPRAWĘ SKIPREA -BANANA ![/QUOTE] Dziękuję AGA35!:) Fotek nie ma, bo nie mam aparatu... ALE DAJĘ SŁOWO, ŻE BANAN MA SIĘ WSPANIALE!:loveu: Życzyłabym wszystkim klembowskim psiakom takiej udanej adopcji.:loveu: Quote
LadyBell Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Dziewczyny, wiecie coś więcej o tym psiaczku? gdzie on teraz przebywa? : [quote name='AGA35']85 ) Jamnik szorstko włosy Dyzio ma okło 2 lat Bardzo spokojny psiak. [IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/8000d383.jpg[/IMG] [IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/aed873b5.jpg[/IMG] [IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/52200b3d.jpg[/IMG] [IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/863d895b.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
LadyBell Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='mshume']Ten psiak ma juz dom :)[/QUOTE] przypadkiem do Konstancina? :) Quote
AGA35 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='mshume']Ten psiak ma juz dom :)[/QUOTE] spokojnie !!! jak go jamnik rezydent nie zakceptuje to rysio wróci do dt . we wtorek sie wszystko wyklaruje Quote
Recommended Posts