Agnes Posted October 25, 2004 Author Posted October 25, 2004 zmeczone psy ale na zabawe zawsze sie znajda sily :lol: ojjj goscie byczus:) co ona znowu tam wyczula? Quote
Agnes Posted October 25, 2004 Author Posted October 25, 2004 bieegnieemyyy :) juz mamy dosc... w domku - zmeczona ale szczesliwa :D THE END:) Quote
malawaszka Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 seterki są boooskie - nawet moja strachliwa i zołzowata Luna lubi się bawić z jedną seterką z mojego osiedla :angel: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 A mi się nie otwierają zdjecia :( A chce seterka zobaczyć! :) Oczywiście ze Seterki są boskie! :D Quote
Agnes Posted October 25, 2004 Author Posted October 25, 2004 gwiezdny-wyslannik mysle, ze niedlugo zobaczysz zdjecia - nie wiem czemu masz problemy:( Ten seter baaardzo mi sie spodobal:) Ale jest chyba dosc duzy jak na pol rocznego setera? Jest wyskosci chyba Azy, ktora ma 60 cm w klebie... Czy ktos wie co oznaczaja zarowki przy naszych nickach?:) jakies nowosci wprowadzono na forum;) Quote
malawaszka Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 zielona żarówka jak ktoś jest on-line a szara to off-line :wink: Quote
malawaszka Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 tylko czemu Ty masz szarą jak odpowiadasz na posty?? :niewiem: Quote
Agnes Posted October 26, 2004 Author Posted October 26, 2004 malawaszka, bo jak odpowiedzialam na ten post to zaraz wyszlam z dogo:) Quote
Agnes Posted October 28, 2004 Author Posted October 28, 2004 nowe zdjecia;) ulubiony fotelik:) "wyjsc czy nie wyjsc?" Quote
Miga Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Ładne, jesienne fotki ze spacerów. Ja ostatnio robiłam Dinowi, ale jeszcze nie wrzuciłam do kompa. A co oznacza żółta żarówka, bo się niedawno z takową spotkałam na forum? Quote
malawaszka Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 super foty :angel: uwielbiam takie zbliżenia :D a żółta zarówa to Mr MOD :lol: :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Juz widzie seterka! Śliczny!:) A wiesz moze z jakiej hodowli jest albo po jakich rodzicach?:) Pozdrawiam, Marta Quote
Agnes Posted October 28, 2004 Author Posted October 28, 2004 gwiezdny-wyslannik nie mam pojecia, ale napewno z rodowodem;) widzialam tatuaz w uszku;) jak jeszcze spotkam tego psiaka - oby, bo chyba nie sa stad - to zapytam o hodowle;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Ok. Jak będziecie mieli kiedyś ochote na spacerek to mozemy sie umówić, bo ja tez mieszkam w Warszawie:) A z jakiej dzielnicy wy jesteście? :P P.S Jak masz nr gg to napisz do mnie, mój to: 6444422 Pozdrawiam, Marta Quote
Agnes Posted October 29, 2004 Author Posted October 29, 2004 gwiezdny-wyslannik napisalam na gadu, ale cisza:( wiec odpisze jeszcze tutaj - jestesmy z Ursynowa - Natolina. Na spacerek bardzo chetnie sie mozemy umowic, ale jak pisalam na gg to musi byc bardziej odludne miejsce - bo Aza skacze na ludzi:( czyli cos takiego ja nasze pola Quote
sh_maniak Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Mój dzisiejszy spacerek (bieganie) z psami ( pierwszą tura psów) 8) Przed: grzecznie czekają :D Połowa: chwila relaxu - czas na wodowanie :wink: gotowi do dalszej drogi :D Po: ale mamy zadowolone buźki :wink: oczywiście fotek jak biegamy nie mam (jak zwykle :( ), bo byłam sama i nie miał nam kto zrobić :( Quote
lothia Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 są cudne , a jakie buźki mają roześmiane Quote
Cobra Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 zdj super fibi czy rubinbie wyglada jak mala mi:P z muminkow Quote
nice_girl Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Martuś, Rubinek jak zwykle słodziak, a Fibi piękność :wink: Quote
zaba14 Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 oo widać, że psiaki zadowolone i bardzo ładne ;) Quote
martynka000 Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 ja nie umiem wstawiac fotek zawsze jak wstawiam to mi krzyzyki sie robia:( ja ze spacerkow nie mam(brak cyfroweczki) ale na www.mojepsiaki.prv.pl sa zdjecia z wakacji pod 'przyjaciele" pozdrawiam:) a zdjecia Azy sa swietnie ona jest coraz sliczniejsza:]pozdrawiam:) Quote
sh_maniak Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Justynka, Lothia, Zaba, Cobra cieszę się ze fotki i psiaki wam sie podobają :D Cobra widzisz jakie obydwoje maja wyraźne piękno pci, od razu wiadomo kto jest małą Mi :wink: Quote
Recommended Posts