Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnes']i tego sie balam:evil_lol: z calym szacuniem Vectra, ale nie wiem czy bym podolala:evil_lol: toc ja bym nawet nie pamietala co ktore je ile kiedy i o zgrozo w ktorej klatce![/QUOTE]

A wiesz chociaż które to które? :diabloti:

A tak nieśmiało zapytam, kiedy nam zdradzisz co to za 4 łapki?

Posted

[quote name='Justa']A wiesz chociaż które to które? :diabloti:

A tak nieśmiało zapytam, kiedy nam zdradzisz co to za 4 łapki?[/QUOTE]

Ja wiem! ja Wiem! który to Boguś :P i Lalka... :P :P no i Franio oczywiście, MArysie też poznam, a reszta to tak srednio mi wychodzi :D :D za dużo ich... :D

Posted

eee mam znajomych , co jedni mają 10 psów , kolejni 16 i znam wsie z imienia bez problemu.
To nie jest kwestia ilości , tylko po fotach to se można ;) co innego jak się psy zna na żywo.
z tą 16 mam sporadyczny kontakt ... są to staffiki .... a 10 to amstaffy.

Posted

Otoz to, na zdjeciach mozna sie pogubic, w realu jednak kazdy jest inny, inna budowa, pewnie jakby wsio bylo w tym samym wieku byloby trudniej;)

Justa, nic a nic nie napisze nie powiem nie i nie:eviltong: Wszystko w swoim czasie:cool3:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dziekuje ze pytasz :) Lepiej...tak sadze. Bywalo ciezko, mialam rozne stany, rozne mysli, to byly chyba najtrudniejsze miesiace dla mnie. Nie chce zapeszac, ale w srode ma zawitac u mnie czterolape dziecie, zupelnie inne niz mialo byc. Jednak zgodnie z tym co wczesniej pisalam nie chce za duzo w tym watku pisac o nowym psim czlonku rodziny.

Azutka o Tobie nigdy nie zapomne [']

Posted

Cieszę się, bo bardzo milcząco tu ostatnio i nie wiedziałam czy to dobrze czy źle. Najważniejsze, że jest lepiej i myślę, że wszyscy odwiedzający ten wątek nigdy o Azie nie zapomną :)
Czekam aż pochwalisz się nowym domownikiem w już całkiem nowym wątku :calus: