Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zaba, szkolenie idze coraz lepiej:) dzisiaj byl kolejny dzien nauki:) mamy klopoty z komenda 'zostan', ale dojdziemy do wprawy:)

mrowka zdjecia napewno widac, moze poczekaj chwilke?

Posted

tajdzi bo nie mam jak :cry: tak myslalam, ze predzej czy pozniej upomnisz sie o zdjecia;) moze mama dzisiaj przyniesie aparat to porobie pozniej zdjecia - dzisiaj tez na spacerek ma przyjsc ze swoim aparatem porobic zdjecia (robi bardzo fajne zdjecia;)), wiec jak wywola to tutaj dodam

Posted

iiii kolejny spacerek z aparatem;)

na poczatek moje Słonce na balkonie:)

106_0620.jpg

piekny ONek - Bary, ma "tylko" 7 m-cy i tak terroryzowal moja Aze, ze stala na koncu pola i nie chciala podejsc:(

106_0627.jpg

czasem sunka starala sie zaprzyjaznic

106_0645.jpg

razem uwzieli sie na malego ale jak zadziornego Stitcha:)

106_0646.jpg

106_0625.jpg

Posted

pieknosci z rozwianymi uszami 8)

106_0670.jpg

"co oni wlasciwie robia??"

106_0673.jpg

Aza wkoncu jest psem mysliwskim 8)

106_0674.jpg

iiii goldenki przylecialy:)

106_0691.jpg

na koniec zabawa Nikity (tej wiekszej) z mlodym psiakiem

107_0706.jpg

107_0707.jpg

the end:) zdjec porobilam 80, ale nie bede wszystkich wstawiac;)

Posted

Agnes super zdjęcia, fajnie że suńka trafiła do Ciebie.. widać, ze ma jak w niebie :angel: a ile towarzystwa do zabaw.. pozazdrościć... a co tam ak dużo goldenów? :o

A teraz to ja dam sobie głowe uciąć, że to jest bobtail ! fajny niedzwiadek i wcale nie dziwie się Azie że się go boi :lol:

a może jednak co nieco jeszcze wrzucisz ..? ja chętnie zobacze... :D i pewnie nie tylko ja!

Posted

hehe:) naszczescie mamy pod nosem takie super pola gdzie o 18 jest full psiakow!:) super atmosfera - taka psia:)

to jest bobtail, pytalam sie wlascicielki:) Aza sie go boi, bo on chcial ja zaganiac (jak stado) i szczypal w tylek

Posted
Hehe biedulka...

raczej pierdola;) zamiast pokazac zabki Bluesowi to ta ucieka - a podobno taka rekacja by wystarczyla, zeby juz jej nie gonil

A co z tymi zdjeciami??

ale Wy tu wszyscy niecierpliwi:)

zdjecia wstawie dzisiaj napewno, ale za chwilke, bo transfer zostal przekroczony;) za duzo chcialam umiescic hihi:)

Posted

hehe na Blusa jest jeden sposób- wleźć na niego i jeździć jak na kanapie ;) :lol: moja Druga tak robi, on to uwielbia :o i przy okazji uwielbia Drugą :lol: