Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnes']kontroluje:evil_lol: i mam nadzieje, ze jeszcze sie rozkreci:razz:[/QUOTE]
ja też :-) jeszcze trochę czasu jest to może nowe osoby sie pojawią :-)

Posted

[quote name='Agnes'][SIZE=1][COLOR=silver]odebralam mieszkanie....[/COLOR][/SIZE] :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]
w końcu :diabloti:
teraz to już na pewno was odwiedzę :eviltong:

Posted

[quote name='Agnes'][SIZE=1][COLOR=silver]odebralam mieszkanie....[/COLOR][/SIZE] :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]

super!!!!!!!!!!!!! gratuluje już "namacalnego" mieszkania :-) ..... to kiedy przeprowadzka?

Posted

Najpierw musza mi prund dac:diabloti: Do 14 dni roboczych. Potem wchodzi znajomy robic lazienke etc, kuchnia w miedzy czasie podlogi i sciany:mdleje:Po drodze oswiadcze, ze jestem bankrutem i za jakies 1,5-2 mce pewnie sie wprowadze:evil_lol:
A tak serio to nie mam pojecia jak sie wszystko ulozy ;)

Posted

[quote name='Agnes']No u mnie na szczescie odwrotnie, klucze mam i teraz czekam na akt notarialny, potem wpis do KW :)[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to chociaż możesz wejśc do siebie i sobie pobyć na swoim ;-)

Posted

Moge! tylko kurde tam nawet krzeselka nie mam:roll: i prundu nie mam!:-( to gdzie bede tak po ciemku siedziec...

Ale balkony to sa spie....e:shake: jest taka dziura zostawiona pod barierka ze juz mam czarne wizje z Aza w roli glownej. Bede musiala cos wymyslec:roll:

Posted

[quote name='Agnes']Moge! tylko kurde tam nawet krzeselka nie mam:roll: i prundu nie mam!:-( to gdzie bede tak po ciemku siedziec...

Ale balkony to sa spie....e:shake: jest taka dziura zostawiona pod barierka ze juz mam czarne wizje z Aza w roli glownej. Bede musiala cos wymyslec:roll:[/QUOTE]

O rany to ile ta dziura ma? 50cm? :D

Posted

Gratulacje! :)

Posted

Dziekuje :):)

Justa, dziura ma na szerokosc z 8 cm? albo wiecej i jest gleboka. Oni po prostu nie dociagneli podlogi na balkonie do barierki, tylko w tej dziurze znajduje sie rura, taki myk sobie wymyslili. Jak to widzialam w sierpniu to mowili, ze to nie jest skonczony balkon i mam sie nie przejmowac...Tak wymyslil architekt, nie wiem tylko co z tym zrobic, bo rury zaslonic nie moge. Licze na to, ze Aza sie nauczy i nie bedzie tam lapy wsadzac, ani jej nie wpadnie.

Posted

[quote name='Agnes']Dziekuje :):)

Justa, dziura ma na szerokosc z 8 cm? albo wiecej i jest gleboka. Oni po prostu nie dociagneli podlogi na balkonie do barierki, tylko w tej dziurze znajduje sie rura, taki myk sobie wymyslili. Jak to widzialam w sierpniu to mowili, ze to nie jest skonczony balkon i mam sie nie przejmowac...Tak wymyslil architekt, nie wiem tylko co z tym zrobic, bo rury zaslonic nie moge. Licze na to, ze Aza sie nauczy i nie bedzie tam lapy wsadzac, ani jej nie wpadnie.[/QUOTE]

Aaaaa ja myślałam, że odległość między barierką a podłogą ma pół metra i pies Ci może wylecieć przez nią !

Ja również gratuluję (i zazdroszczę :diabloti:) mieszkanka !!!

Posted

hehe nie az tak tragicznie nie jest ;) Ale przy dzieciach to ja dziekuje...oczywiscie dziecka na balkonie zostawic nie wolno tak czy siak.

Teraz sie zaczna zakupy:mdleje:

Posted

[quote name='Agnes']hehe nie az tak tragicznie nie jest ;) Ale przy dzieciach to ja dziekuje...oczywiscie dziecka na balkonie zostawic nie wolno tak czy siak.

Teraz sie zaczna zakupy:mdleje:[/QUOTE]

A nie możesz tego gdzieś zgłosić? Żeby dosztukowali ten brakujący fragment?

Zakupy - najprzyjemniejsza część :loveu:

Posted

Ale taki byl zamysl architekta - w tej dziurze znajduje sie rynna, ma to pewnie zapobiec zalewaniu balkonu. Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce. To nie jest kwestia brakujacej podlogi, tak po prostu mialo byc.
W obecnym mieszkaniu spoldzielnia dala nowy blachy przy balkonach, efekt jest taki, ze jak leje to mamy mokro pod same drzwi balkonowe:evil_lol:

Posted

U mnie w domu są takie schody, że jest luka wysokości 50cm między podestem a ścianą w miejscu gdzie one zawijają, i szczur mimo moich obaw nie próbował skakać :diabloti: a spokojnie jest ze 180cm do ziemi

Posted

No o kratce moze pomysle faktycznie...tylko jakos to zamontowac hmhm

[B]Unbelievable[/B] pies podchodzi do barierki, zobaczy cos na dole zaczyna szczekac, lapa wpada w dziure. Duzo nie potrzeba, a nieszczescie gotowe. Przez nieuwage po prostu.

Posted

[quote name='Agnes']
[B]Unbelievable[/B] pies podchodzi do barierki, zobaczy cos na dole zaczyna szczekac, lapa wpada w dziure. Duzo nie potrzeba, a nieszczescie gotowe. Przez nieuwage po prostu.[/QUOTE]

no szczur tez potrafi zbiegać ze schodów jak usłyszy otwieranie drzwi lodówki :diabloti: a schody są bardzo śliskie. Psy nie są głupie, jak będzie wiedziała że nie za bardzo można podchodzić to nie będzie podchodziła nawet w "amoku"