Kajusza Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='Agnes']Nie masz za co dziekowac! Oby tylko sie sprzedaly :)[/QUOTE] licytacja idzie pełną parą :-) Quote
Agnes Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='Kajusza']licytacja idzie pełną parą :-)[/QUOTE] kontroluje:evil_lol: i mam nadzieje, ze jeszcze sie rozkreci:razz: Quote
Kajusza Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Agnes']kontroluje:evil_lol: i mam nadzieje, ze jeszcze sie rozkreci:razz:[/QUOTE] ja też :-) jeszcze trochę czasu jest to może nowe osoby sie pojawią :-) Quote
Agnes Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [SIZE=1][COLOR=silver]odebralam mieszkanie....[/COLOR][/SIZE] :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
gops Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Agnes'][SIZE=1][COLOR=silver]odebralam mieszkanie....[/COLOR][/SIZE] :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] w końcu :diabloti: teraz to już na pewno was odwiedzę :eviltong: Quote
Kajusza Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Agnes'][SIZE=1][COLOR=silver]odebralam mieszkanie....[/COLOR][/SIZE] :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] super!!!!!!!!!!!!! gratuluje już "namacalnego" mieszkania :-) ..... to kiedy przeprowadzka? Quote
Agnes Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Najpierw musza mi prund dac:diabloti: Do 14 dni roboczych. Potem wchodzi znajomy robic lazienke etc, kuchnia w miedzy czasie podlogi i sciany:mdleje:Po drodze oswiadcze, ze jestem bankrutem i za jakies 1,5-2 mce pewnie sie wprowadze:evil_lol: A tak serio to nie mam pojecia jak sie wszystko ulozy ;) Quote
Kajusza Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 ehhh, rozumiem Cię .... ja myślałam, że klucze będę miała pod koniec roku, a jeszcze nawet aktu not. nie podpisałam :-( I też się tak przeciąga ..... Quote
Agnes Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 No u mnie na szczescie odwrotnie, klucze mam i teraz czekam na akt notarialny, potem wpis do KW :) Quote
Kajusza Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Agnes']No u mnie na szczescie odwrotnie, klucze mam i teraz czekam na akt notarialny, potem wpis do KW :)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to chociaż możesz wejśc do siebie i sobie pobyć na swoim ;-) Quote
Agnes Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Moge! tylko kurde tam nawet krzeselka nie mam:roll: i prundu nie mam!:-( to gdzie bede tak po ciemku siedziec... Ale balkony to sa spie....e:shake: jest taka dziura zostawiona pod barierka ze juz mam czarne wizje z Aza w roli glownej. Bede musiala cos wymyslec:roll: Quote
Kajusza Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 to świece weźmiesz i taborecik składany :-) Nawet romantycznie będzie :-D Quote
Justa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Agnes']Moge! tylko kurde tam nawet krzeselka nie mam:roll: i prundu nie mam!:-( to gdzie bede tak po ciemku siedziec... Ale balkony to sa spie....e:shake: jest taka dziura zostawiona pod barierka ze juz mam czarne wizje z Aza w roli glownej. Bede musiala cos wymyslec:roll:[/QUOTE] O rany to ile ta dziura ma? 50cm? :D Quote
Bonsai Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Agnes'][SIZE=1][COLOR=silver]odebralam mieszkanie....[/COLOR][/SIZE] :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Gratulacje! :) Quote
Agnes Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Dziekuje :):) Justa, dziura ma na szerokosc z 8 cm? albo wiecej i jest gleboka. Oni po prostu nie dociagneli podlogi na balkonie do barierki, tylko w tej dziurze znajduje sie rura, taki myk sobie wymyslili. Jak to widzialam w sierpniu to mowili, ze to nie jest skonczony balkon i mam sie nie przejmowac...Tak wymyslil architekt, nie wiem tylko co z tym zrobic, bo rury zaslonic nie moge. Licze na to, ze Aza sie nauczy i nie bedzie tam lapy wsadzac, ani jej nie wpadnie. Quote
Justa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Agnes']Dziekuje :):) Justa, dziura ma na szerokosc z 8 cm? albo wiecej i jest gleboka. Oni po prostu nie dociagneli podlogi na balkonie do barierki, tylko w tej dziurze znajduje sie rura, taki myk sobie wymyslili. Jak to widzialam w sierpniu to mowili, ze to nie jest skonczony balkon i mam sie nie przejmowac...Tak wymyslil architekt, nie wiem tylko co z tym zrobic, bo rury zaslonic nie moge. Licze na to, ze Aza sie nauczy i nie bedzie tam lapy wsadzac, ani jej nie wpadnie.[/QUOTE] Aaaaa ja myślałam, że odległość między barierką a podłogą ma pół metra i pies Ci może wylecieć przez nią ! Ja również gratuluję (i zazdroszczę :diabloti:) mieszkanka !!! Quote
Agnes Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 hehe nie az tak tragicznie nie jest ;) Ale przy dzieciach to ja dziekuje...oczywiscie dziecka na balkonie zostawic nie wolno tak czy siak. Teraz sie zaczna zakupy:mdleje: Quote
Justa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Agnes']hehe nie az tak tragicznie nie jest ;) Ale przy dzieciach to ja dziekuje...oczywiscie dziecka na balkonie zostawic nie wolno tak czy siak. Teraz sie zaczna zakupy:mdleje:[/QUOTE] A nie możesz tego gdzieś zgłosić? Żeby dosztukowali ten brakujący fragment? Zakupy - najprzyjemniejsza część :loveu: Quote
Agnes Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Ale taki byl zamysl architekta - w tej dziurze znajduje sie rynna, ma to pewnie zapobiec zalewaniu balkonu. Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce. To nie jest kwestia brakujacej podlogi, tak po prostu mialo byc. W obecnym mieszkaniu spoldzielnia dala nowy blachy przy balkonach, efekt jest taki, ze jak leje to mamy mokro pod same drzwi balkonowe:evil_lol: Quote
zaba14 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Gratuluje!! a zakupy po meblowych uwielbiam!!! :)))))))) Quote
*Monia* Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 A jakaś kratka na tą dziurę? Może by dało radę jakoś zakryć... Gratuluję wyczekanego mieszkanka :multi: Quote
Unbelievable Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 U mnie w domu są takie schody, że jest luka wysokości 50cm między podestem a ścianą w miejscu gdzie one zawijają, i szczur mimo moich obaw nie próbował skakać :diabloti: a spokojnie jest ze 180cm do ziemi Quote
Agnes Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 No o kratce moze pomysle faktycznie...tylko jakos to zamontowac hmhm [B]Unbelievable[/B] pies podchodzi do barierki, zobaczy cos na dole zaczyna szczekac, lapa wpada w dziure. Duzo nie potrzeba, a nieszczescie gotowe. Przez nieuwage po prostu. Quote
Unbelievable Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Agnes'] [B]Unbelievable[/B] pies podchodzi do barierki, zobaczy cos na dole zaczyna szczekac, lapa wpada w dziure. Duzo nie potrzeba, a nieszczescie gotowe. Przez nieuwage po prostu.[/QUOTE] no szczur tez potrafi zbiegać ze schodów jak usłyszy otwieranie drzwi lodówki :diabloti: a schody są bardzo śliskie. Psy nie są głupie, jak będzie wiedziała że nie za bardzo można podchodzić to nie będzie podchodziła nawet w "amoku" Quote
Recommended Posts