Agnes Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Tutaj bede umieszac zdjecia z naszych spacerkow po polach;) a oto pierwsza porcja zdjec: tutaj Aza chciala skoczyc na sasiadke:) lobuz jeden... w zaroslach:) Quote
Agnes Posted September 2, 2004 Author Posted September 2, 2004 pies tropiacy;) i biegnacy;) a tu juz sie zmeczylysmy ciaglym bieganiem i chwila odpoczynku i...to narazie koniec:) Quote
tajdzi Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Jeszcze, jeszcze, jeszcze!!!! :thumbs: Super!! Quote
tajdzi Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Zaba14 Pisze w wielkim akcie desperacji! Agnes powiedziała, że nie będzie więcej zdjęć. bo "nikt nie ogląda" Pomocy!!! Pomóż przekonać Agnes, że oglądamy!!!!!!!! :) Agnes: Mówiłam, że poskarżę się :D Pozdrawiam, Quote
zaba14 Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Agnes ze co? że nikt nie ogląda :o chyba żartujesz, zdjęcia są naprawde swietne, a modelka aż oko cieszy. Ja protestuje! chce więcej zdjęć! :evil: :evil: Quote
Agnes Posted September 5, 2004 Author Posted September 5, 2004 no to wpadka :oops: tajdzi :evil: :) teraz i tak nie mam zadnych zdjec, bo "zabrano" mi cyfrowke :cry: i nie mam jak robic:( dzisiaj moze cos porobie, bo pogoda troche lepsza:) ale zdjecia beda napewno, bo ja uwielbiam fotografowac i pokazywac mojego diabla;) ps. chcialam sie pochwalic, ze wczoraj zaczelysmy szkolenie - sunka juz robi jakies postepy, jest super!:) Quote
arima Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Ja też oglądam!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Fajna psina :D :D :D :D Quote
zaba14 Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Agnes to trzymam kciuki za dalsze szkolenie !! :) Quote
malawaszka Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 jak to nikt nie ogląda??? ja zawsze oglądam wszystkie fotki :P i proszę o więcej :wink: Quote
Agnes Posted September 5, 2004 Author Posted September 5, 2004 poniewaz zdjec narazie nie mam ze spacerkow, to umieszczam wczorajsze ze szkolenia:) narazie tez z Aza... male zapoznanie:) taka byla reakcja Azy jak zobaczyla tajdzi:) potem tajdzi musiala pojsc, bo sunka nie mogla sie skupic na nauce:( a tutaj po prawej widac naszego trenera - super czlowiek, wspaniale podejscie do psow - p. Janusz Słoniewicz, a po lewej pomocnika - Tomka juz po wszystkim;) zaraz cd:) Quote
Agnes Posted September 5, 2004 Author Posted September 5, 2004 Aza oczywscie siedzi ze zlej strony, ale to byly poczatki;) tutaj cos kombinowalam:) tutaj tez gdzies tam jestesmy;) nasi koledzy i wspaniala para - pies bardzo dobrze wyszkolony, skupiony na swoim przewodniku...ech...tez tak chce;) Quote
Agnes Posted September 5, 2004 Author Posted September 5, 2004 dziekuje bardzo:) arima czemu nie widzisz?:( Quote
arima Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 O już widze :D :D :D :D ostatnio byly tylko krzyżyki :D :D :D super fotki :D :D :D Quote
zaba14 Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Agnes super fotki ;-) ee.. i Twoja suńka też będzie na Tobie taka skupiowana, ale na to trzeba czasu ;) Quote
tajdzi Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 A ja tylko dodam ze swojej strony, że zachwycona byłam postawą trenera wobec psiaków, wobec właścicieli. Jasne zasady, pomoc w każdej sytuacji i indywidualne traktowanie każdego psiaka. Na ostatnim zdjęciu Agnes jest chociażby labrador, którego namiętnością jest...chodzenie po drzewach :lol: I co? No i psiak może się spełnic, bo trener specjalnie pomógł opanować chęć psa do łażenia po drzewach, a jest to dla niego niesamowita nagroda teraz, jak przewodnik mu pozwala poskakać. Tak więc Agnes: szybkich i widocznych postępów życzyć nie muszę, bo będą już niedługo :D Hmmm ciekawe tylko co będzie "haczykiem" Azy? Moze kopanie? :) Pozdrawiam Quote
donna Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Ja też się przyznaje, że oglądam i czekam na więcej - zwłaszcza ze szkolenia, bo te lubię najbardziej :D P.S. Agnes, czy w tej "świetnej parze" jest bouvier, czy ja już jestem spaczona i wszystko co czarne i owłosione to dla mnie bouvisie? 8) Quote
Agnes Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 niestety zjdec ze szkolenia wiecej juz raczej nie bedzie:( Aza nie potrafi sie skupic jak tajdzi jest na terenie szkolenia - mimo, ze jej nie widac - a to tajdzi robila te zdjecia - za co bardzo dziekujemy:) a ten piesek to chyba bouvier - tak sadze:) Quote
anetta Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Noooo :D i o to chodzilio :angel: :wink: bardzo fajne zdjecia. Quote
Recommended Posts