Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tutaj bede umieszac zdjecia z naszych spacerkow po polach;) a oto pierwsza porcja zdjec:

104_0489.jpg

104_0491.jpg

tutaj Aza chciala skoczyc na sasiadke:) lobuz jeden...

104_0492.jpg

104_0494.jpg

w zaroslach:)

104_0495.jpg

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zaba14

Pisze w wielkim akcie desperacji!

Agnes powiedziała, że nie będzie więcej zdjęć. bo "nikt nie ogląda"

Pomocy!!!

Pomóż przekonać Agnes, że oglądamy!!!!!!!!

:)

Agnes: Mówiłam, że poskarżę się :D

Pozdrawiam,

Posted

no to wpadka :oops: tajdzi :evil: :)

teraz i tak nie mam zadnych zdjec, bo "zabrano" mi cyfrowke :cry: i nie mam jak robic:( dzisiaj moze cos porobie, bo pogoda troche lepsza:) ale zdjecia beda napewno, bo ja uwielbiam fotografowac i pokazywac mojego diabla;)

ps. chcialam sie pochwalic, ze wczoraj zaczelysmy szkolenie - sunka juz robi jakies postepy, jest super!:)

Posted

poniewaz zdjec narazie nie mam ze spacerkow, to umieszczam wczorajsze ze szkolenia:) narazie tez z Aza...

male zapoznanie:)

Szkolenie%208.jpg

taka byla reakcja Azy jak zobaczyla tajdzi:) potem tajdzi musiala pojsc, bo sunka nie mogla sie skupic na nauce:(

szkolenie%203.jpg

a tutaj po prawej widac naszego trenera - super czlowiek, wspaniale podejscie do psow - p. Janusz Słoniewicz, a po lewej pomocnika - Tomka

szkolenie%204.jpg

juz po wszystkim;)

szkolenie%205.jpg

zaraz cd:)

Posted

Aza oczywscie siedzi ze zlej strony, ale to byly poczatki;)

szkolenie16.jpg

tutaj cos kombinowalam:)

szkolenie14.jpg

tutaj tez gdzies tam jestesmy;)

szkolenie15.jpg

nasi koledzy

szkolenie10.jpg

szkolenie123.jpg

i wspaniala para - pies bardzo dobrze wyszkolony, skupiony na swoim przewodniku...ech...tez tak chce;)

szkolenie9.jpg

Posted

A ja tylko dodam ze swojej strony, że zachwycona byłam postawą trenera wobec psiaków, wobec właścicieli. Jasne zasady, pomoc w każdej sytuacji i indywidualne traktowanie każdego psiaka. Na ostatnim zdjęciu Agnes jest chociażby labrador, którego namiętnością jest...chodzenie po drzewach :lol: I co? No i psiak może się spełnic, bo trener specjalnie pomógł opanować chęć psa do łażenia po drzewach, a jest to dla niego niesamowita nagroda teraz, jak przewodnik mu pozwala poskakać.

Tak więc Agnes: szybkich i widocznych postępów życzyć nie muszę, bo będą już niedługo :D

Hmmm ciekawe tylko co będzie "haczykiem" Azy? Moze kopanie? :)

Pozdrawiam

Posted

Ja też się przyznaje, że oglądam i czekam na więcej - zwłaszcza ze szkolenia, bo te lubię najbardziej :D

P.S. Agnes, czy w tej "świetnej parze" jest bouvier, czy ja już jestem spaczona i wszystko co czarne i owłosione to dla mnie bouvisie? 8)

Posted

niestety zjdec ze szkolenia wiecej juz raczej nie bedzie:( Aza nie potrafi sie skupic jak tajdzi jest na terenie szkolenia - mimo, ze jej nie widac - a to tajdzi robila te zdjecia - za co bardzo dziekujemy:)

a ten piesek to chyba bouvier - tak sadze:)