Fredzia:) Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 1727/08 Numer schroniskowy 7 miesięcy, suczka, malutka. Bardzo miła, grzeczna, cicha i przyjazna psinka. Idealna nawet do małego mieszkania. Uwielbia zabawy i spacery. Sunia świetnie nadaje sie do domku gdzie są dzieci:) Pierwsze co jak wyszła na spacerek wskoczyła chłopakowi na kolanka i dała buzi:) Sunia jest tak kochana. W stosunku do innych piesków nastawiona pozytywnie.Jest malutka jak widac na zdięciu.W sprawie suczki prosze kontaktowac sie pod numer:609493440 lub na mail:[email protected], albo gg:3959057 Sunia jest bardzo mloda ok 1 roku. Quote
Fredzia:) Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Wdaje mi sie, że suńka ma cos ze sznaucerka co wy na to. ogłoszenia: 1.Daj mi prosze domek / Psy > Pozostałe 2. pineska 3. kokosy 4. neon 5. ogloszenia pl 6.autogiełda 7.Darmowe ogłoszenia: serwis ogłoszeniowy - Ogłoszenia - Zwierzęta - Daj mi prosze domek 8.Szybkie darmowe ogłoszenia. Szybko sprzedam pl 9. pajęczyna 10.gablota.pl Quote
Fredzia:) Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 ja bym jej dała ok 1 roku jak bede w schronie to dokladnie sie dowiem i wypytam bo ostatnio panie były zajęte Quote
Poker Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 następna laleczka do wzięcia :-( Znaleziona czy oddana? Ile może ważyć? Quote
iwa77 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Fredziu - ten numerek ,który podajesz czyli 192 - to co sunia ma na blaszce na szyjce , to nie jest jej numerek schroniskowy. Te numerki z blaszki to zupełnie coś innego.:eviltong: O ten właściwy musisz się dowiedzieć w biurze u Pań. Najlepiej usuń ten numer z postu nr. 1 bo potem to bardzo myli pracowników jak ktoś pyta o pieska , a i w ogłoszeniach wprowadzi chaos. OK ?:cool3::cool3::cool3: Quote
Fredzia:) Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 wlasnie nie dowiedzialm sie nic konkretnego bo panie były zajete, bylam na spacerku z nia dość długo, Zuzia:) jest przesłodka na dworze wskoczyła odrazu na kolanka, bardzo sie słuchała i pilnowała cudo:loveu:wzy ok 7kg Quote
Fredzia:) Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 iwa77 napisał(a):Fredziu - ten numerek ,który podajesz czyli 192 - to co sunia ma na blaszce na szyjce , to nie jest jej numerek schroniskowy. Te numerki z blaszki to zupełnie coś innego.:eviltong: O ten właściwy musisz się dowiedzieć w biurze u Pań. Najlepiej usuń ten numer z postu nr. 1 bo potem to bardzo myli pracowników jak ktoś pyta o pieska , a i w ogłoszeniach wprowadzi chaos. OK ?:cool3::cool3::cool3: :oops: ups moje pierwsze posty i pierwse spacerki zpsiakami ze schroniska juz będe wiedziała na przyszlosc. Quote
iwa77 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Fredziu wspaniała z Ciebie dziewczyna , świetnie ,że pomagasz naszym bezdomniaczkom . Tak trzymaj . Ja tez na początku nie wiedziałam co i jak. A to była tylko mała rada "starszej koleżanki " ;););) :loveu::loveu::loveu: Quote
martama Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ona jest przepiekna, taki słodziaczek kochany:loveu: Hop do góry maleńka.. Quote
Fredzia:) Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 to fakt Zuzia jest słodziutka:loveu:i taka wesoła Kochany psiaczek:loveu: Quote
martama Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mam pytanie, czy sunia jest wysterylizowana i jak reaguje na dzieci? Chodzi mi o takie mniej więcej 3 klasa podstawówki, bo pozostała dwójka jest w liceum i gimnazjum?? Mam dwa domki chętne na mojego tymczasowicza "Małego" http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-maly-szuka-domu-stalego-tymczasu-123172/ I jak coś to jedna rodzinka mogłaby wziąć Zuzie, pomyślałam też o Balbince ale o to zapytam u niej na wątku. Wolę się wcześniej podpytac o jej reakcje, bo rodzinka musi wszystko przemyślec dokładnie. Pozdrawiam, Marta Quote
Fredzia:) Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 To był mój pierwszy kontakt z sunka i odrazu pozytywny bez problemu dala sie wyciagnac z klatki wskakiwala na kolanka radosan wesola psinka bez zadnych oznak agresywnosci.Ale nie sprawdzana byla z dziecmi. Wydaje mi sie ze bez problemu gdyz dzieci nie sa małe ale lepiej sie upewnic. Nie wiem czy sunia jest wysterilizowana.Ale sprobuje sie jak najszybciej dowiedziec i dam odpowiedz jutro chyba schronisko do 17 wiec bym podjechala i sie wypytala o nia. Quote
cytryna12345 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A jakie sunia ma "układy" z innymi psami? Quote
Bella1 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Śliczna sama słodycz , mam nadzieję że nie będzie długo czekać na swoje szczęście Quote
Fredzia:) Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='cytryna12345']A jakie sunia ma "układy" z innymi psami? http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-sliczny-mix-jamniczka-czeka-na-dom-123377/ na tyma watku na 1 i 2 str są zdięcia Zuzi i Kacperka jak widac swietnie sie dogaduja sunia z tego co zdążyłam zauważyć nie wykazuje żadnych skłonności agresywnych do innych psów.Pomimo tego że jest w schronisku jest bardzo wesoła i bardzo sie słucahała nas, umie chodzić na smyczy. Kochany kudłaty psiaczek. Ma cos ze sznaucerka. Mój sznaucerek ma na imie Zuzia i ona mi sie z nia skojarzyła dlatego tez takie imie:) Quote
Fredzia:) Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 jezeli ktos byłby zainteresowany sunka z innego miasta jestem w stanie wziąść malutka do siebie i przetrzymac zanim transport by sie nie znalazl. Quote
kikou Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ale ślicznotka, cudna... odrazu chwyta za serce! Quote
Fredzia:) Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Maleństwo do góry;)Gdyby nie moje dwa pieski odrazu bym ja zabrała.Ta suczka chwyciła za serce nawet mojego chłopaka ma to cos w sobie:cool3: Quote
iwonamaj Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Słodka jest ta maleńka, ale niestety, ja też nie mogę... Quote
Recommended Posts