Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1727/08 Numer schroniskowy
7 miesięcy, suczka, malutka. Bardzo miła, grzeczna, cicha i przyjazna psinka. Idealna nawet do małego mieszkania. Uwielbia zabawy i spacery. Sunia świetnie nadaje sie do domku gdzie są dzieci:)
Pierwsze co jak wyszła na spacerek wskoczyła chłopakowi na kolanka i dała buzi:) Sunia jest tak kochana. W stosunku do innych piesków nastawiona pozytywnie.Jest malutka jak widac na zdięciu.W sprawie suczki prosze kontaktowac sie pod numer:609493440 lub na mail:[email protected], albo gg:3959057 Sunia jest bardzo mloda ok 1 roku.

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fredziu - ten numerek ,który podajesz czyli 192 - to co sunia ma na blaszce na szyjce , to nie jest jej numerek schroniskowy. Te numerki z blaszki to zupełnie coś innego.:eviltong:
O ten właściwy musisz się dowiedzieć w biurze u Pań.
Najlepiej usuń ten numer z postu nr. 1 bo potem to bardzo myli pracowników jak ktoś pyta o pieska , a i w ogłoszeniach wprowadzi chaos. OK ?:cool3::cool3::cool3:

Posted

wlasnie nie dowiedzialm sie nic konkretnego bo panie były zajete, bylam na spacerku z nia dość długo, Zuzia:) jest przesłodka na dworze wskoczyła odrazu na kolanka, bardzo sie słuchała i pilnowała cudo:loveu:wzy ok 7kg

Posted

iwa77 napisał(a):
Fredziu - ten numerek ,który podajesz czyli 192 - to co sunia ma na blaszce na szyjce , to nie jest jej numerek schroniskowy. Te numerki z blaszki to zupełnie coś innego.:eviltong:
O ten właściwy musisz się dowiedzieć w biurze u Pań.
Najlepiej usuń ten numer z postu nr. 1 bo potem to bardzo myli pracowników jak ktoś pyta o pieska , a i w ogłoszeniach wprowadzi chaos. OK ?:cool3::cool3::cool3:

:oops: ups moje pierwsze posty i pierwse spacerki zpsiakami ze schroniska juz będe wiedziała na przyszlosc.

Posted

Fredziu wspaniała z Ciebie dziewczyna , świetnie ,że pomagasz naszym bezdomniaczkom . Tak trzymaj . Ja tez na początku nie wiedziałam co i jak. A to była tylko mała rada "starszej koleżanki " ;););)
:loveu::loveu::loveu:

Posted

Mam pytanie, czy sunia jest wysterylizowana i jak reaguje na dzieci? Chodzi mi o takie mniej więcej 3 klasa podstawówki, bo pozostała dwójka jest w liceum i gimnazjum??

Mam dwa domki chętne na mojego tymczasowicza "Małego" http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-maly-szuka-domu-stalego-tymczasu-123172/

I jak coś to jedna rodzinka mogłaby wziąć Zuzie, pomyślałam też o Balbince ale o to zapytam u niej na wątku.

Wolę się wcześniej podpytac o jej reakcje, bo rodzinka musi wszystko przemyślec dokładnie.

Pozdrawiam,
Marta

Posted

To był mój pierwszy kontakt z sunka i odrazu pozytywny bez problemu dala sie wyciagnac z klatki wskakiwala na kolanka radosan wesola psinka bez zadnych oznak agresywnosci.Ale nie sprawdzana byla z dziecmi. Wydaje mi sie ze bez problemu gdyz dzieci nie sa małe ale lepiej sie upewnic. Nie wiem czy sunia jest wysterilizowana.Ale sprobuje sie jak najszybciej dowiedziec i dam odpowiedz jutro chyba schronisko do 17 wiec bym podjechala i sie wypytala o nia.

Posted

[quote name='cytryna12345']A jakie sunia ma "układy" z innymi psami?

http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-sliczny-mix-jamniczka-czeka-na-dom-123377/
na tyma watku na 1 i 2 str są zdięcia Zuzi i Kacperka jak widac swietnie sie dogaduja sunia z tego co zdążyłam zauważyć nie wykazuje żadnych skłonności agresywnych do innych psów.Pomimo tego że jest w schronisku jest bardzo wesoła i bardzo sie słucahała nas, umie chodzić na smyczy. Kochany kudłaty psiaczek. Ma cos ze sznaucerka. Mój sznaucerek ma na imie Zuzia i ona mi sie z nia skojarzyła dlatego tez takie imie:)