ala Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Taki fajny chłopak i nikt Go nie chce:shake: Quote
ala Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Do trzech razy sztuka ;) Najpierw nie chciał Pan,za drugim razem Pani to może za trzecim razem Nemuś trafi na Pana i Panią,których urzeknie jednocześnie i podbije ich serca Quote
salibinka Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Alu, zrobiłaś Nemeczkowi śliczne fotofantazje :)... Dzięki, że jesteś. Quote
jotpeg Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 czytam Nemeczkowe historie i po prostu nie wiem, co napisac... Quote
salibinka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Roznieśliśmy z Nemeczkiem dzisiaj kilkadziesiąt plakatów - część powiesiliśmy, większą część poskładaliśmy jak ulotki i powkładaliśmy do skrzynek na Dębnikach... Kto wie... Quote
ala Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 salibinka napisał(a):Roznieśliśmy z Nemeczkiem dzisiaj kilkadziesiąt plakatów - część powiesiliśmy, większą część poskładaliśmy jak ulotki i powkładaliśmy do skrzynek na Dębnikach... Kto wie... Aniu, Czy to jakiś nowy plakat,czy to ten który już mam?Jeżeli nowy to prosze Cię przyślij mi;) Quote
salibinka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Alu, plakat to ten, który już masz. Można go tak fajnie złożyć, że wystaje mordka, prawie jak w ulotce ;). Trochę przedumany pomysł, ale co tam - mieliśmy miłą wycieczkę, a nuż ktoś znajdzie w skrzynce i coś tam mu pod żebrem załomocze ;) Quote
salibinka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Dzisiaj Nemeczek - dzięki tamb - był w Dzienniku. Nikt nie zadzwonił:-(. Skopiowałam kolejną furę plakatów - jutro znowu będziemy roznosić. Tez już nie wiem, co napisać... Praktycznie codziennie ktoś zaczepia nas na ulicy, z kimś rozmawiamy, ktoś zachwyca się Nemusiem. Nemuś lgnie do dzieci, dorosłych, na chodniku, w autobusie... Każdy do polizania. Zdarzyło się, że przypadkowa sprzedawczyni rozpoznała Nemusia z programu. Drugi rok czekania na własny, kochający dom...:-( Quote
jotpeg Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 salibinka napisał(a):Dzisiaj Nemeczek - dzięki tamb - był w Dzienniku. Nikt nie zadzwonił:-(( niestety, od jakiegos czasu marnie skutkuja te, dawniej cudowne, ogloszenia. dramat. Quote
Isadora7 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 A ja cierpliwie wznowie dzisiaj wieczorem porcję aukcji na regiony również. Quote
salibinka Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Super, dzięki. Czy doszło pw ode mnie? Quote
Isadora7 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 salibinka napisał(a):Super, dzięki. Czy doszło pw ode mnie? Doszło tylko ja dopiero co zaczynam ogarniać te dni fiksacji dogo Quote
salibinka Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Natknęłam się ostatnio na uroczą książeczkę o kwestiach zwierzęcej duszy - kochane dzieci, pies - tak jak człowiek - może być mądry albo głupi - ha, ha - autorstwa Benedyktyna - ojca Leona. Benedyktyni przeistoczyli się we Franciszkanów, co zrozumiałe i postanowiłam Franciszkanów poprosić o pomoc w szukaniu domu dla Psa, który - gdyby pech istniał - miałby właśnie pecha. Gigantycznego, tłustego pecha. Nemeczku, Nemeczku... :( Quote
salibinka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Nemuś będzie znowu w programie w najbliższy czwartek. Może tym razem... Quote
jotpeg Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 widzialam sama koncowke >Kundla<, Nemus - jak zawsze - super. nie wiem, co jest, ze nikt nie pyta, nie dzwoni. zastanawiam sie, czy go do obcych ludzi mailem nie wysylac. Quote
salibinka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Każda forma pomocy w szukaniu domu jest dobra, każda daje jakąś szansę. Nemuś musi znaleźć dom i mieć wreszcie normalne życie i warunki dostosowane do jego potrzeb. Prawda jest taka, że ja również :(. Nienaturalnie długo trwa ten stan zawieszenia, stres :(. Pewnie niedługo ukażą się ogłoszenia robione przez ladySwallow. Isadora obiecała wznowienia regionalne. Quote
salibinka Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Spokojnych, zdrowych, radosnych Świąt, nadziei na przyszły rok... życzą wszystkim AKE oraz Eden, Mila, Emma, Nemo i Martynka Quote
ala Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 salibinka napisał(a):Spokojnych, zdrowych, radosnych Świąt, nadziei na przyszły rok... życzą wszystkim AKE oraz Eden, Mila, Emma, Nemo i Martynka Aniu wszystkiego najlepszego dla całej Rodzinki i domku w Nowym Roku dla Nemeczka "" rel="external nofollow noopener"> Quote
salibinka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Alu, dziękujemy za życzenia i wspaniałą karteczkę :). Dla Ciebie i całej Twojej Rodzinki od nas moc najserdeczniejszych życzeń - Alutku, spokoju, siły, słońca zdrowia dla Was i Waszych futrzaczków :) Quote
ala Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Aniu wszystkiego najlepszego w Nowym Roku "" rel="external nofollow noopener"> Quote
salibinka Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 jotpeg, Alu - ja również życzę Wam tego, co najlepsze w Nowym Roku. Tobie, Nemeczku... wiesz, słońce, czego..., tego, czego nie potrafię ani Ci dać ani dla Ciebie znaleźć :(... Quote
Isadora7 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Salibinko skonczyły sie allegra Nemeczka. Ja mam konto zablokowane zbieram kase na oplacenie wiec puszcze nowe mysle w środe. Quote
Recommended Posts