Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 727
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do trzech razy sztuka ;) Najpierw nie chciał Pan,za drugim razem Pani to może za trzecim razem Nemuś trafi na Pana i Panią,których urzeknie jednocześnie i podbije ich serca

Posted

Roznieśliśmy z Nemeczkiem dzisiaj kilkadziesiąt plakatów - część powiesiliśmy, większą część poskładaliśmy jak ulotki i powkładaliśmy do skrzynek na Dębnikach... Kto wie...

Posted

salibinka napisał(a):
Roznieśliśmy z Nemeczkiem dzisiaj kilkadziesiąt plakatów - część powiesiliśmy, większą część poskładaliśmy jak ulotki i powkładaliśmy do skrzynek na Dębnikach... Kto wie...

Aniu,
Czy to jakiś nowy plakat,czy to ten który już mam?Jeżeli nowy to prosze Cię przyślij mi;)

Posted

Alu, plakat to ten, który już masz. Można go tak fajnie złożyć, że wystaje mordka, prawie jak w ulotce ;).
Trochę przedumany pomysł, ale co tam - mieliśmy miłą wycieczkę, a nuż ktoś znajdzie w skrzynce i coś tam mu pod żebrem załomocze ;)

Posted

Dzisiaj Nemeczek - dzięki tamb - był w Dzienniku. Nikt nie zadzwonił:-(.

Skopiowałam kolejną furę plakatów - jutro znowu będziemy roznosić.
Tez już nie wiem, co napisać... Praktycznie codziennie ktoś zaczepia nas na ulicy, z kimś rozmawiamy, ktoś zachwyca się Nemusiem. Nemuś lgnie do dzieci, dorosłych, na chodniku, w autobusie... Każdy do polizania.
Zdarzyło się, że przypadkowa sprzedawczyni rozpoznała Nemusia z programu.

Drugi rok czekania na własny, kochający dom...:-(

Posted

salibinka napisał(a):
Dzisiaj Nemeczek - dzięki tamb - był w Dzienniku. Nikt nie zadzwonił:-((

niestety, od jakiegos czasu marnie skutkuja te, dawniej cudowne, ogloszenia.
dramat.

Posted

Natknęłam się ostatnio na uroczą książeczkę o kwestiach zwierzęcej duszy - kochane dzieci, pies - tak jak człowiek - może być mądry albo głupi - ha, ha - autorstwa Benedyktyna - ojca Leona. Benedyktyni przeistoczyli się we Franciszkanów, co zrozumiałe i postanowiłam Franciszkanów poprosić o pomoc w szukaniu domu dla Psa, który - gdyby pech istniał - miałby właśnie pecha. Gigantycznego, tłustego pecha.

Nemeczku, Nemeczku... :(

• 2 weeks later...
Posted

widzialam sama koncowke >Kundla<, Nemus - jak zawsze - super.
nie wiem, co jest, ze nikt nie pyta, nie dzwoni.
zastanawiam sie, czy go do obcych ludzi mailem nie wysylac.

Posted

Każda forma pomocy w szukaniu domu jest dobra, każda daje jakąś szansę. Nemuś musi znaleźć dom i mieć wreszcie normalne życie i warunki dostosowane do jego potrzeb. Prawda jest taka, że ja również :(. Nienaturalnie długo trwa ten stan zawieszenia, stres :(.

Pewnie niedługo ukażą się ogłoszenia robione przez ladySwallow. Isadora obiecała wznowienia regionalne.

Posted

salibinka napisał(a):
Spokojnych, zdrowych, radosnych Świąt, nadziei na przyszły rok...

życzą wszystkim AKE oraz Eden, Mila, Emma, Nemo i Martynka

Aniu wszystkiego najlepszego dla całej Rodzinki i domku w Nowym Roku dla Nemeczka

"" rel="external nofollow noopener">

Posted

Alu, dziękujemy za życzenia i wspaniałą karteczkę :). Dla Ciebie i całej Twojej Rodzinki od nas moc najserdeczniejszych życzeń - Alutku, spokoju, siły, słońca zdrowia dla Was i Waszych futrzaczków :)

Posted

jotpeg, Alu - ja również życzę Wam tego, co najlepsze w Nowym Roku.

Tobie, Nemeczku... wiesz, słońce, czego..., tego, czego nie potrafię ani Ci dać ani dla Ciebie znaleźć :(...