Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję ze sie Rafał nie pogniewa, ale musze wkleić te zdjęcia z forum bc. Bo pewnie chcielibyście je zobaczyć. ;)
To w końcu dzieki Wam sunie są wysterylizowane i świat się o nich dowiedział.
A jedna z nich znalazła dom. :loveu:
[IMG]http://images47.fotosik.pl/31/85935e4b1f5745b6.jpg[/IMG]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/31/d0aa2745c824aaaf.jpg[/IMG]

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

haloooo czy ktoś tu jeszcze zagląda? a ja mam niezły niews :cool3:

Leszek pojechał dziś do nowego domku!!! Oby był grzeczny i nie uciekał roztrzepaniec jeden :kciuki: Zamieszkał w Trzebini

a w przygotowaniu mamy fajny domek dla jednego z malców :kciuki:

ale są też niefajne wieści - Perełka znowu siedzi na łańcuchu :-(

Szukamy domków dla Perełki, Bianki i jednego puchatego malca!

Posted

ja się obawiam, że nie dadzą wszystkich :shake: dziś jak missieek była po Leszka to baba jej mówiła, że miała dzwonić żeby Kropkę z powrotem przywieźć bo za nią płakała :angryy: chyba płakała bo nie miała kogo na łańcuch uwiązać :angryy:

martwi mnie ta mała Perełka znowu na łańcuchu w tą zimnicę :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']ja się obawiam, że nie dadzą wszystkich :shake: dziś jak missieek była po Leszka to baba jej mówiła, że miała dzwonić żeby Kropkę z powrotem przywieźć bo za nią płakała :angryy: chyba płakała bo nie miała kogo na łańcuch uwiązać :angryy:

martwi mnie ta mała Perełka znowu na łańcuchu w tą zimnicę :placz:[/quote]

Płakała ? nie no ludzie mi potrafią szybko ciśnienie dźwignąć,
Kropka = Kira może ewentualnie jej podjechać coś odgryźć :)
Jeżeli będą problemy z zabraniem psa zawsze są siły wyższe..

ps: zaraz zrobie galerie Kirki =]

Posted

dziewczyny, ja jednak nie mogę porobić ogłoszeń, bo mi się komputer sp... :angryy: i nie nawiązuje łączności z żadnymi serwerami ogłoszeniowymi ze zdjęciami, nie mogę wysłać poczty nawet, jak coś bardzo muszę to latam do TŻta... przepraszam, bardzo mi głupio teraz :oops: jak się jakimś cudem naprawi to obiecuję poprawę...

Posted

Nie no teraz sie wkurzyłam strasznie co za piz** z tej baby . Tak płakała ? szkoda ze nie płakała ze jej pies ma zebra i cała miednice na wierzchu, ze co cieczke ma małe, ze od 2 lat na łancuchu chodzi, ze ma cała familie pcheł na sobie ! z tych powodów jakos ten babiszon ie płakał ! :angryy: niech sie sama przyczepi na 2 lata do łancucha i zrobi sobie to co sunką zrobiła a póxniej niech płacze... nad swoja głupotą. Ja moge wystawić jedną suńke na allegro ale prosiła bym o kontakt na gg 1430789 , przesłanie mi tekstu i ugadanie innych spraw.

Posted

a ten maluszek pojechał w sobotę do nowego domku :multi: zamieszkał w Suchedniowie :loveu: jest grzeczniutki, nie chce się załatwiać w domu :lol: spi do 10 :-o piesek idealny - ten drugi na pewno też taki jest :razz:

[IMG]http://img525.imageshack.us/img525/3592/dsc0031qo1.jpg[/IMG]

Na domki czekają Bianka, drugi maluszek i Perełka - nie ma ani grama tłuszczu a siedzi na tym łańcuchu :placz: