malawaszka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 spokojnie - na pewno będziesz wiedziała ;) Quote
Rybka_39 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 I co i co? Ja tu siedze jak na szpilkach:evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Rybka_39']I co i co? Ja tu siedze jak na szpilkach:evil_lol:[/quote] Dostałam SMS: "Już jesteśmy. Kiedy przyjeżdża psiak? Może już!":crazyeye: Spotkałam się z nią, opowiedziałam i.. Zapraszamy małą do dt we Wrocławiu!:loveu: Quote
malawaszka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 NaamachsChild, ale to tymczas bezterminowy? wiesz - chodzi mi o to, czy nie będzie problemów, że nagle będziemy musieli ją zabierać? Jak nie to szukamy transportu Quote
NaamahsChild Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Bezterminowy. (Co prawda myślę, że ona szybko znajdzie domek:loveu:) Nic nagłego wypaść nie powinno, ona nie zostawi go na lodzie! Gdyby coś nagłego się wydarzyło, to na pewno coś wymyślimy - ale to zawsze ryzyko jakie podejmuje dt bez względu na wszystko. To czekamy na was:diabloti: Quote
malawaszka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 znacie kogoś kto jeździ do Wrocławia z Katowic albo Krakowa???? albo może z Gliwic chociaż to do Gliwic bym ją zabrała razem z Bianką Quote
NaamahsChild Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Moja lokatorka z mieszkania jeździ z Katowic we wtorki rano.. To znaczy, że jutro z samego rana jedzie.. I tak co tydzień. Quote
NaamahsChild Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='malawaszka']o kurcze - o której rano???[/quote] Wcześnie rano, chyba nawet przed 6, bo leci na zajęcia.. Prosiłabym jakby co o kontakt na gg:7522904 - dogo wolno mi chodzi.. Poza tym szyje kubraczek dla mojej suni.. Quote
malawaszka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Ank@2']czy Puszek z tego wątku ma dom ?[/quote] nie - Puszek nie na domku, ale jutro zabieramy stamtąd Perełkę i Biankę więc on już tam zostanie bo wszystkich psów nam nie oddadzą - Puszek ma się tam teraz jak książe - może do domu wchodzić, nie jest wiązany na łańcuchu więc jestem o niego spokojna Quote
bonsai_88 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='malawaszka'][B]jutro zabieramy stamtąd Perełkę i Biankę [/B][/quote] :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 dupa blada :placz: dziś rano nie odpalił mi samochód i nie wiem co dalej - w południe jeszcze pójdę spróbować bo teraz słońce świeci to może się trochę akumulator podładuje :placz: Quote
LALUNA Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Sam sie nie odładuje, poszukaj sąsiada z kablami Quote
bonsai_88 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A ja siedzę i trzymam kciuki, że udało się naprawić samochód :razz:... Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 nie udało się :placz: na amen rozładowany - nawet już nie kręci, nie kopci nic :placz: czekam na ojca z kablami, ale to będzie późno a wtedy juz ludzie od Bianki i Perełki będą w pracy i dziś nic nie załatwie, szlag by to!!! :angryy: głupia zima.... i tak nie wiem czy kablami pójdzie jak akumulator padł, pewnie będę musiała kupić nowy :shake: Quote
bonsai_88 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [B]Malwaszka[/B] szkoda, że nie mam od kogo pożyczyć samochodu, bo sama bym pojechała :roll:... mam nadzieję, że w tym tygodniu uda ci się przywieźć sunię ;) Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 umarła moja jetka na amen :placz: nawet z kabli nie poszła teraz - ojciec przyjechał kombinowaliśmy i nic - ale jutro przyjedzie z akumulatorem od traktora :diabloti: Quote
Rybka_39 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Zasrane mrozisko:mad: Ale jest już blisko:multi::multi::razz: Quote
Vectra Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Wasia , za duży mróz jest ;) z linki go odpal .. to nie kwestia akumulatora ino ropka przymarzła .... delikatnie z dwójeczki go odpalisz pociągnięta ..... Mój TZ co chwila dziś jeździ odpalać dieslowców .... Quote
bonsai_88 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Vectra mam nadzieję, że faktycznie jest tak jak mówisz - ropka przymarzła;)... A po za tym ty masz nie szlajać się po dogo tylko siedzieć w łóżku i się grzać :mad: Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 u mnie pod blokiem nie ma miejsca na odpalenie z linki - ciasno i śniegu rozjeżdżonego po kostki - żeby coś pociągnąć trzebaby chyba traktorem przyjechać :niewiem: zobaczymy jutro jak pójdzie z większą dawką prądu bo słychac było że ona chce ale jest za mało prądu - chyba, a jak się nie uda to będziemy wypychać na jakaś większą drogę chyba żeby pociągnąć :crazyeye: nie wiem - mam nadzieję, że się obejdzie bez tego - klemy muszę wymienić bo się jedna rozleciała :roll: tak to jest jak się ma niemalże zabytkowy samochód :roll: Quote
Vectra Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='bonsai_88']Vectra mam nadzieję, że faktycznie jest tak jak mówisz - ropka przymarzła;)... A po za tym ty masz nie szlajać się po dogo tylko siedzieć w łóżku i się grzać :mad:[/quote] Dlatego nie mam diesli ;) by spokojnie w mrozy żyć.Bo tak to bylo hechtanie rozrusznikiem , wywalanie bateryjek , a i tak na lince się kończyło .. VW mają ciężki rozruch zimą .. gorsze są fordy :p Siedzę w łóżku i się grzeje :eviltong: i śledzę losy tych tu pieseczków :p no akumulator w potężnym uderzeniem może pomóc , teraz są też dostępne takie startery w spray , ułatwiające rozruch .. rozrzedzają powietrze ... można to kupić na stacji ... nie poleca się tego by używać nontoper .. ale w nagłych sytuacjach krzywdy nie zrobi ... trzymam kciuki za udaną akcje :kciuki: teraz jest za oknem tylko -11:cool3: Quote
Recommended Posts