Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Rybka_39']I co i co?
Ja tu siedze jak na szpilkach:evil_lol:[/quote]

Dostałam SMS: "Już jesteśmy. Kiedy przyjeżdża psiak? Może już!":crazyeye:
Spotkałam się z nią, opowiedziałam i..
Zapraszamy małą do dt we Wrocławiu!:loveu:

Posted

Bezterminowy.
(Co prawda myślę, że ona szybko znajdzie domek:loveu:)
Nic nagłego wypaść nie powinno, ona nie zostawi go na lodzie! Gdyby coś nagłego się wydarzyło, to na pewno coś wymyślimy - ale to zawsze ryzyko jakie podejmuje dt bez względu na wszystko.

To czekamy na was:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']o kurcze - o której rano???[/quote]
Wcześnie rano, chyba nawet przed 6, bo leci na zajęcia..
Prosiłabym jakby co o kontakt na gg:7522904 - dogo wolno mi chodzi.. Poza tym szyje kubraczek dla mojej suni..

Posted

[quote name='Ank@2']czy Puszek z tego wątku ma dom ?[/quote]

nie - Puszek nie na domku, ale jutro zabieramy stamtąd Perełkę i Biankę więc on już tam zostanie bo wszystkich psów nam nie oddadzą - Puszek ma się tam teraz jak książe - może do domu wchodzić, nie jest wiązany na łańcuchu więc jestem o niego spokojna

Posted

dupa blada :placz: dziś rano nie odpalił mi samochód i nie wiem co dalej - w południe jeszcze pójdę spróbować bo teraz słońce świeci to może się trochę akumulator podładuje :placz:

Posted

nie udało się :placz: na amen rozładowany - nawet już nie kręci, nie kopci nic :placz: czekam na ojca z kablami, ale to będzie późno a wtedy juz ludzie od Bianki i Perełki będą w pracy i dziś nic nie załatwie, szlag by to!!! :angryy: głupia zima.... i tak nie wiem czy kablami pójdzie jak akumulator padł, pewnie będę musiała kupić nowy :shake:

Posted

Wasia , za duży mróz jest ;) z linki go odpal .. to nie kwestia akumulatora ino ropka przymarzła .... delikatnie z dwójeczki go odpalisz pociągnięta .....
Mój TZ co chwila dziś jeździ odpalać dieslowców ....

Posted

u mnie pod blokiem nie ma miejsca na odpalenie z linki - ciasno i śniegu rozjeżdżonego po kostki - żeby coś pociągnąć trzebaby chyba traktorem przyjechać :niewiem: zobaczymy jutro jak pójdzie z większą dawką prądu bo słychac było że ona chce ale jest za mało prądu - chyba, a jak się nie uda to będziemy wypychać na jakaś większą drogę chyba żeby pociągnąć :crazyeye: nie wiem - mam nadzieję, że się obejdzie bez tego - klemy muszę wymienić bo się jedna rozleciała :roll: tak to jest jak się ma niemalże zabytkowy samochód :roll:

Posted

[quote name='bonsai_88']Vectra mam nadzieję, że faktycznie jest tak jak mówisz - ropka przymarzła;)... A po za tym ty masz nie szlajać się po dogo tylko siedzieć w łóżku i się grzać :mad:[/quote]
Dlatego nie mam diesli ;) by spokojnie w mrozy żyć.Bo tak to bylo hechtanie rozrusznikiem , wywalanie bateryjek , a i tak na lince się kończyło .. VW mają ciężki rozruch zimą .. gorsze są fordy :p
Siedzę w łóżku i się grzeje :eviltong:
i śledzę losy tych tu pieseczków :p

no akumulator w potężnym uderzeniem może pomóc , teraz są też dostępne takie startery w spray , ułatwiające rozruch .. rozrzedzają powietrze ...
można to kupić na stacji ... nie poleca się tego by używać nontoper .. ale w nagłych sytuacjach krzywdy nie zrobi ...

trzymam kciuki za udaną akcje :kciuki:
teraz jest za oknem tylko -11:cool3: