yunona Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 W dniu Dziecka dostaliśmy z Ferką po uchu do gryzienia (uwielbiam gryźć:diabloti: ) i Michu był z nami długo na spacerze:lol:. I yun jak wróciła z pracy to leżała z nami na łóżku, oglądała film i nas prawie cały czas myziała. I chcę donieść, że jestem bardzo grzeczny, już nie rzucam się z zębami, ale czasem jeszcze przestraszę się jak yun znienacka mnie pogłaszcze. A dzisiaj był kurczczek gotowany z młodą marcheweczką i odrobinką ryżu i yun nam podżerała i mówiła, że dla nas za dobre, bo i tak śmiecie z trawnika podżeramy:eviltong::diabloti:. A co.... jak nam zazdrości , to niech sama podżera:evil_lol: a nie przysiada na ławeczce i gwiżdże na nas. I obiecała nam też nowe obróżki, ale dopiero w poniedziałek , już się doczekać nie mogę. A potem pewnie będzie focić, ło matko i znowu będzie - Harutku uśmiechnij się - ptaszek leci, zawsze rozglądam się ale nijakiego ptaszka nie widziałem :evil_lol:. Quote
Celina12 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Harry proszę pozwól zrobić Yun fotki jak bedziecie mieś nowe obróżki....wycałuj od nas Yun,Micha no i Śliczną Czekoladową Fercię A wiesz dałam u Sopelcia fotki,Sopelcia i Atosika i Ciocie nabrały się mówiąc,że to ten sam jamnik czyli..Sopelek Quote
anica Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Oj tam oj tam :) Harutku.. daj się pofocić w nowych obróżkach.. jamnicze ciotki , już się doczekać nie mogą... Plisssss Quote
Isadora7 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Siemka Harek ty nie bądź frajer spierniczaj zawsze sprzed aparatu ja tak robie R(rrr)ambo Quote
yunona Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 (edited) [B]Chwyciłam szybko aparat i zobaczcie co z tego wyszło[/B]: [video=youtube;5PWilmEn0ig]http://www.youtube.com/watch?v=5PWilmEn0ig[/video] Edited June 3, 2012 by yunona Quote
yunona Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 I jeszcze jeden: [video=youtube;O8ajqoAnvpw]http://www.youtube.com/watch?v=O8ajqoAnvpw[/video] Quote
yunona Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [B]I jeszcze jeden- sprowokowany Harek warkoli i broni "swojego" kocyka[/B]:diabloti: [video=youtube;iM-sneEMb1E]http://www.youtube.com/watch?v=iM-sneEMb1E[/video] Quote
JamniczaRodzina. Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ala niemogę obejrzeć filmików wyskakuje napis ten film wideo jest prywatny. Quote
yunona Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [U][/U] Poprawiłam mam nadzieję , że się odtwarza:lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Filmiki są super, odtworzyłam wszystkie:cool2:!!! Leżący na plecykach i szczekający Harutek - rewelacja:klacz: A Ty Ciociu prowokujesz:cooldevi: biednego Harutka, kocyk chcesz zapitolić, a potem, jak masz strach w oczach to: siad, siad Harry.... ej:mad:... nie wolno... Quote
yunona Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Chciałam pokazać jego akcję i tak była łagodna, bo Harutek teraz jest chłopak do rany przyłóż:lilangel:. Jest słodki, przytulaśny i zęby używa tylko do jedzenia i zabawy z maskotami. Czasem jak ktoś obcy przyjdzie potrafi jeszcze dziureczki w kocyku rzeźbić i wynika to z podeksytowania na 100% jak na nerwuska przystało. Ludzie 3 lata i wreszcie mam przytulaśnego jamniorka. On na początku był tak zakręcony, że czasami bałam się że moja praca z nim nie da spodziewanych efektów. Daje się głaskać tak jak Ferka każdemu na ulicy, sam podbiega tak jak ona i domaga się głasków. Przemiana całkowita na wagę złota.:loveu: Ogromnie się cieszę. Do aparatu już też się przyzwyczaił . Same zresztą widzicie, że czuje się bezpiecznie , wyczynia rózne harce, umie się fajnie ze mną bawić. Kiedyś warkolił bardzo przy wycieraniu ręcznikiem jak wracałam ze spaceru w czasie deszczu. Teraz sam idzie pod łazienkę i czeka na wycieranie. Booooski robaczek :loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Fantastycznie imitujesz Harrego. Ale sie wkurzył,ma jednak mocno ten charakterek. A wiecie,że ja nie głaszczę obcych jamniorów? tzn w ogóle zauwazyłam,że mało głaszczę obce psy,musi się sam dopominac,jak wariat.A juz jamniki schroniskowe tak mnie wyszkolily,że wołami by mnie nie zaciągnęli do głaskania obcego krokodyla,gdzieś mi tam w głowie siedzi, że to mógłby byc taki Filip lub Harrutek w fazie ciemnej. Quote
Isadora7 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Fajne filmy, ja bym nawet oskara jamniczego dała Quote
Celina12 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Filmiki też obejrzałam...tylko tam w tle o żabach mówili...:scared: Quote
yunona Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='brazowa1']Fantastycznie imitujesz Harrego. Ale sie wkurzył,ma jednak mocno ten charakterek. A wiecie,że ja nie głaszczę obcych jamniorów? tzn w ogóle zauwazyłam,że mało głaszczę obce psy,musi się sam dopominac,jak wariat.A juz jamniki schroniskowe tak mnie wyszkolily,że wołami by mnie nie zaciągnęli do głaskania obcego krokodyla,gdzieś mi tam w głowie siedzi, że to mógłby byc taki Filip lub Harrutek w fazie ciemnej.[/QUOTE] I słusznie, bo nie każdy pies, a w szczególności jamnior lubi pieszczoty od obcych, a nóż widelec to będzie coś innego? To na wszelki wypadek lepiej uważać:p [quote name='Isadora7']Fajne filmy, ja bym nawet oskara jamniczego dała[/QUOTE] Miło mi, że się podoba na miarę oskara jamniczego ...:eviltong::p [quote name='Celina12']Filmiki też obejrzałam...tylko tam w tle o żabach mówili...:scared:[/QUOTE] Oglądałam w tv Pascala w Tajlandii? - no coś koło tego i jak zobaczyłam co wyczynia czarny dziadu to na szybko zaczęłam kręcić i dopiero po jakimś czasie zorientowałam się (tak byłam skupiona na kręceniu), że na ekranie wsuwają żaby :diabloti: i wyciszyłam.:lol: Quote
anica Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Boooski Robaczek :loveu: Haruś mądralo jeden.. przecież Ty wszystko rozumiesz ... co się do Ciebie mówi :roll::lol: chyba zakochany w Ferci.. po uszy (sądząc po tym , jak zareagował -gdzie Fercia?..) od razu .. cały gotowy..:eviltong::lol: a to szczekanie radosne.. na plecach... tego jeszcze nie widziałam!...Boooski Robaczek :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Zaglądam do Czarodziejskiej Pary i przesyłam ciepłe mizianka:) Quote
yunona Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Fajnie :lol: ja też zaglądam:eviltong::evil_lol: Quote
brazowa1 Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Dziewczęta,dostałam info,żeby zabrac jamnika czarnego szorstkowłosego,mam dwie fotki.4 lata,tuła sie chłopak,z rak,do rąk,w końcu wylądował u osoby "półbezdomnej",która go nie chce na dodatek. Quote
yunona Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='brazowa1']Dziewczęta,dostałam info,żeby zabrac jamnika czarnego szorstkowłosego,mam dwie fotki.4 lata,tuła sie chłopak,z rak,do rąk,w końcu wylądował u osoby "półbezdomnej",która go nie chce na dodatek.[/QUOTE] Brązowa wrzuć foty i opis wg wzoru podanego przez Isadorę (wiek, gdziej jest itp.) na wątek ogólny jamników [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-w-potrzebie-z-ca%C5%82ej-Polski-[/url]!!!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='brazowa1']Dziewczęta,dostałam info,żeby zabrac jamnika czarnego szorstkowłosego,mam dwie fotki.4 lata,tuła sie chłopak,z rak,do rąk,w końcu wylądował u osoby "półbezdomnej",która go nie chce na dodatek.[/QUOTE] O Boziu, kolejna bida.... Przytulanki dla Feruni i Harutka:) Quote
Celina12 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Harry ponoć śpisz.....powiedz mi stary-czy Selin coś ukrywa?Bo mnie się pytał Rulon czy ja jadę do psanatorium-nie wiem co to.po co to....Selin nic mi nie mówiła...czy aj wyraziłem zgodę na cokolwiek? Quote
yunona Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ależ Rulon pomylił się, Ty Sopelciu jesteś w psanatorium u Selin , odkąd cię przytuliła na BDT. Teraz praktycznie to tak jakbyś był już nie w psanatorium tylko w raju Selinowym. A to niestety chyba Selin wyjeżdża do sanatorium takiego dla ludziów. Będzie taplała się w błotku i to się nazywa kąpiele borowinowe :eviltong:, i wiele jeszcze innych zabiegów, że jak wróci to będzie jak nowa. :loveu:Wszystko jej naprawią i nie będzie skrzypieć:eviltong:. Yun mówiła, że Selin płacze, że na tak długo rozłąka, ale myślę że to wszystkim dobrze zrobi a może Ania pojedzie w odwiedziny do Selin z wnusiami i z wami.:p Twój koleś Harek:) Quote
Celina12 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 JA nie wyrażam zgody na żaden wyjazd Selin!!!!! Nie i już! SOPEL Quote
Recommended Posts