Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Miło Cię gościć u siebie Deer :).  Ferka czuje się super, dostają karmę Hepatic plus sylimarol , a Fercia jeszcze lek na blokadę tworzenia się złogów w woreczku i na nerkach.  Panujemy nad sytuacją :) jest ok.

Wrzucam fotkę: ja pracuję a czarodzieje czarują :

002.jpg

Posted

11 grudnia stuknęło Harremu u mnie 6 lat !   :tort: :BIG:

Można wytrzymać :evil_lol:

001.jpg

spadaj :diabloti:

010.jpg

Zmęczona wychowywaniem Harosława :P :iloveyou:

014.jpg

Aaaaaaaaaaa, olewam wsio! :wink:

hary.jpg

Posted

Jeszcze My pędzimy z życzeniami dla Harutka jeszcze wielu, wspaniałych lat we wspaniałym domku ,czarując razem z Fercią!

Wszystkiego Najlepszego Harutku!!!1304bb65626d00ee38dcb0f599796748.gif

48.gif

• Upvote 1
Posted

Harutek  bardzo dziękuje . Jakoś wytrzymuje ze mną :diabloti: . Ostatnio poszłam do sklepu, wracam a ten popłakuje.  Jak usłyszał, że idę, biegiem do mnie i radość wielka. Muszę przestać witać się z nim. On ostatnio tam gdzie ja to i on. A beczał w salonie siedząc na dywanie przy Ferce, dama leżała na kanapie na swoim ulubionym miejscu :biggrina: . Pracuję w domu,  więc jestem non stop, ale jak wychodzę, to nie przypuszczałam, że Harry  zaliczy wsteczny lęk . A miałam iść na Wigilię jamniczą z Ferką i pewnie jej nie wezmę, bo on tu sam to oszaleje :bigcry:.  Martwię się. :(

Posted

*******************************************************************************************

:new-bday: :BIG:  I ja pędzę do Harutka ze spóźnionymi, ale za to jeszcze bardziej gorącymi życzeniami z okazji urodzinek :BIG: :new-bday:

100 jamniczych latek Dostojny Jubilacie - Wszystkiego NajlePSIEgo!!!

fototapeta-wszystkiego-najlepszego-z-oka

*******************************************************************************************

• Upvote 1
Posted

Aluniu, Ferciu i Harutku, składamy Wam... Ciepłe i serdeczne życzenia, aby światło choinki – symbolu radości z narodzenia Jezusa, oświetlało zawsze Wasze życie i pozwalało odnaleźć właściwą drogę...

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Najpiękniejsza czekoladka na dogo ,pokazała się jupi.gif nic się nie zmieniło!... nooo.. chyba że jest jeszcze piękniejszawub.gif  czy Fercia schudła?

... że się powtórzę!  Harutek TheBeściak! do zacałowania ... tak do góry kołamia015.gif