Mona Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote]A ja coś czytałam, że "odprawa" do zawodów obedience jest od 8:00. Czy wiadomo o której one się zaczynają? Bo ja już o 6 rano planowałam wstawać, żeby czasem tych zawodów nie ominąć. :lol:[/quote]Może ktoś bardziej zorientowany się wypowie bo mnie szczerze mówiąc takie zawody nigdy nie interesowały i nie wiem nic o godzinie rozpoczecia :oops: Zawsze wolałam między ringami łazić i ocenę oglądać :evil_lol: Podając godziny w których najwięcej zobaczysz miałam na myśli to ze wtedy(tak stricte to od 10-14,15) jest ocena psów na ringach i można sobie różnorakie rasy obejrzeć :cool3: Quote
Shetanka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [B]Czy ktoś mógłby wypożyczyś psa do 'Młodego Prezentera' w sobotę?[/B] rasa obojętna, chciałabym tylko żeby to nie był bardzo młody pies i był trochę obeznany w wystawach. proszę o kontakt na priva lub gg (6750255) Quote
Dzidtka_Gl Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Yanni']To już są jaja kompletne.Tego nie grali w żadnym kinie-4 -ty raz wydłużyli termin przyjmowania zgłoszeń ..... hahahahahahahahaha.......... To jest serio międzynarodowa wystawa czy jakiś cyrk? Nie idzie się doczekać na plan sędziowania ! Taka ambitna wystawa to pewnie numerki nam wyślą pocztą żebyśmy nie musieli stać po kilka godzin w kolejce. Rozbawiło mnie to kolejne przedłużenie na ich stronce.[/quote] ale w czym problem ??? przecież oddział robi to dla wystawców!!! ile razy tak jest że po terminie oddział dostaje błagalne, histeryczne wręcz telefony, maile , faxy ??? ile razy zapominamy o terminach, albo np jedziemy na jakąś wystawę skończyć Intera, Ch.Pl., Mł.Ch. czy choćby hodowlanke ale nie wyszło a zaraz jest wystawa tylko się okazuje, że jest 4 dni po terminie.... NIC TYLKO SIĘ CIESZYĆ !!! plan sędziowania.... do wystawy są prawie 3 tygodnie!!!! , Szczecin też jeszcze nie podał bo ma czas wystawa za PRAWIE 2 tygodnie jak czytam czasem te negatywne, pesymistyczne, krytykujące bezpodstawnie posty to się zastanawiam O CO KAMAN ??? matko wystawy trzeba krytykować za teren, parking, ceny, obsługę ALE PO kiedy ma się dowody a nie takie pitu, pitu nudze się to dla zasady coś sobie opier.... Quote
osiem Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 jest już spis wystawców (: Klubowa Gończych [url]http://www.tak-soft.pl/ZKwP-Krakow/Katalog_Goncze_spis_wystawcow.pdf[/url] i Międzynarodowa [url]http://www.tak-soft.pl/ZKwP-Krakow/Katalog_Spis_Wystawcow_str_262-303.pdf[/url] Quote
agnethka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='osiem']jest już spis wystawców (: i Międzynarodowa [URL]http://www.tak-soft.pl/ZKwP-Krakow/Katalog_Spis_Wystawcow_str_262-303.pdf[/URL][/quote] jesteśmy - jedziemy :multi: Quote
Pieseczkowo Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 My tez jestesmy na liscie:multi:A wiecie jak to w koncu bedzie z tymi numerkami?;) Quote
konikowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ufff... Ulżyło:lol: Jesteśmy na liście:multi: Quote
Judit Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='osiem']jest już spis wystawców (: i Międzynarodowa [URL]http://www.tak-soft.pl/ZKwP-Krakow/Katalog_Spis_Wystawcow_str_262-303.pdf[/URL][/quote] szkoda że do tego nie ma planu sędziowania... :eviltong: już by było wiadomo co i jak... hmm a będzie w ogóle plan? Quote
agnethka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Judit']szkoda że do tego nie ma planu sędziowania... :eviltong: już by było wiadomo co i jak... hmm a będzie w ogóle plan?[/quote] jak ktoś sprytny to się domyśli co i jak ;) Quote
Yanni Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Dzidtka_Gl']matko wystawy trzeba krytykować za teren, parking, ceny, obsługę ALE PO kiedy ma się dowody a nie takie pitu, pitu nudze się to dla zasady coś sobie opier....[/quote] Wrócę do Twojego posta dokładnie 29 czerwca. Doliczył sie może ktoś ilosci tych zgłoszonych psów? Quote
Elitesse Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 sa moje burki i 3 moich dzieci :multi: po nazwiskach juz sobie nawet staweczke sklecilam :evil_lol: Quote
maga18 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Yanni'] Doliczył sie może ktoś ilosci tych zgłoszonych psów?[/QUOTE] ostatni numer w spisie wystawców to 2887 Quote
Darianna Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='maga18']ostatni numer w spisie wystawców to 2887[/quote] wooow, sprawdzałaś???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
maga18 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 jako ze moj pies jest z IX grupy to malo do sprawdzania mi zostalo... dalam 'znajdź' i dodawałam do mojego numeru 50 :lol: Quote
konikowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 No to ja mam jakiś daleki w takim razie:eviltong:, bo 2025. Myślałam, że jest więcej. Quote
Darianna Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='konikowa']No to ja mam jakiś daleki w takim razie:eviltong:, bo 2025. Myślałam, że jest więcej.[/quote] My mamy 2016 :diabloti: Quote
konikowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja dostałam taką wiadomość od związku: "My numerki (o ile ktoś ma opłaconą wystawę w terminie i w prawidłowej kwocie, nie zalega ze składkami, ani też opłatą za rok poprzedni) i potwierdzenia wyślemy pocztą, ale regulamin nie mówi w jakiej formie mamy wysłać, równie dobrze mogłyby być wysłane e-mailem. Biorąc pod uwagę nasze ubiegłoroczne kłopoty i strajk poczty, kiedy 3/4 osób nie dostało potwierdzeń z numerkami i mieliśmy straszny problem, zastanawiamy się czy nie wysłać również e-mailem ale wtedy co sprytniejsi będą mieli 2 lub więcej bo sobie wydrukują ile zechcą. I tak źle i tak źle. Plan sędziowania będzie w Internecie około 15 czerwca. Lista wystawców już jest. Psów na wszystkich 3 wystwach w sumie około 3200." No to trzeba oglądać skrzynkę:lol: Quote
Tecia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Darianna']My mamy 2016 :diabloti:[/quote] Stawke rudych mniej wiecej rozszyfrowałam:) wyglada na to ze psow bedzie 10 a suczek 16 jak na Krakow to ani duzo ani malo, srednia zachowana:) o ile sie nie pomylilam to klasami bedzie wygladac to miej wiecej tak: psy: sz 2/ mł 1/ pośr 2/ otw 3/ uz 1/ ch 1 suki sz 1 / ml 2 /pośr 4/ otw 5/ uż 2/ ch 1/ wet 1 ciekawa jestem czy mnie intuicja nie zawiodla:diabloti: Quote
Judit Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ja znalazłam jednego czerwono-białego i cztery gordoniaste.. ale te cztery to coś mało mi się wydaje jak na międzynarodową więc no nie wiem czy tylko tyle ich jest... :roll: Quote
McDzik Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 U mnie 6 tybetańskich a leonbergerów nawet nie mam co liczyć , ojjj będzie rudo :lol: Quote
Goldek Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 U nas już 3 raz zmienia się numer startowy... Konkurencja widocznie jest dopisywana :shake: Wystarczy mi już to 18 suk które zostały naliczone na goldenim forum przez dobre dusze... Quote
Mona Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 A u nas 27 kolaczków długowłosych i 2 smutasy :p W naszej klasie aż 3 konkurentki,z dwoma znamy się z klasy młodzieży :evil_lol: Quote
Recommended Posts