Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote]A ja coś czytałam, że "odprawa" do zawodów obedience jest od 8:00. Czy wiadomo o której one się zaczynają? Bo ja już o 6 rano planowałam wstawać, żeby czasem tych zawodów nie ominąć. :lol:[/quote]Może ktoś bardziej zorientowany się wypowie bo mnie szczerze mówiąc takie zawody nigdy nie interesowały i nie wiem nic o godzinie rozpoczecia :oops:
Zawsze wolałam między ringami łazić i ocenę oglądać :evil_lol:

Podając godziny w których najwięcej zobaczysz miałam na myśli to ze wtedy(tak stricte to od 10-14,15) jest ocena psów na ringach i można sobie różnorakie rasy obejrzeć :cool3:

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Czy ktoś mógłby wypożyczyś psa do 'Młodego Prezentera' w sobotę?[/B]
rasa obojętna, chciałabym tylko żeby to nie był bardzo młody pies i był trochę obeznany w wystawach.

proszę o kontakt na priva lub gg (6750255)

Posted

[quote name='Yanni']To już są jaja kompletne.Tego nie grali w żadnym kinie-4 -ty raz wydłużyli termin przyjmowania zgłoszeń ..... hahahahahahahahaha.......... To jest serio międzynarodowa wystawa czy jakiś cyrk? Nie idzie się doczekać na plan sędziowania ! Taka ambitna wystawa to pewnie numerki nam wyślą pocztą żebyśmy nie musieli stać po kilka godzin w kolejce. Rozbawiło mnie to kolejne przedłużenie na ich stronce.[/quote]

ale w czym problem ??? przecież oddział robi to dla wystawców!!! ile razy tak jest że po terminie oddział dostaje błagalne, histeryczne wręcz telefony, maile , faxy ??? ile razy zapominamy o terminach, albo np jedziemy na jakąś wystawę skończyć Intera, Ch.Pl., Mł.Ch. czy choćby hodowlanke ale nie wyszło a zaraz jest wystawa tylko się okazuje, że jest 4 dni po terminie.... NIC TYLKO SIĘ CIESZYĆ !!!
plan sędziowania.... do wystawy są prawie 3 tygodnie!!!! , Szczecin też jeszcze nie podał bo ma czas wystawa za PRAWIE 2 tygodnie

jak czytam czasem te negatywne, pesymistyczne, krytykujące bezpodstawnie posty to się zastanawiam O CO KAMAN ???

matko wystawy trzeba krytykować za teren, parking, ceny, obsługę ALE PO kiedy ma się dowody a nie takie pitu, pitu nudze się to dla zasady coś sobie opier....

Posted

jest już spis wystawców (:

Klubowa Gończych
[url]http://www.tak-soft.pl/ZKwP-Krakow/Katalog_Goncze_spis_wystawcow.pdf[/url]

i Międzynarodowa
[url]http://www.tak-soft.pl/ZKwP-Krakow/Katalog_Spis_Wystawcow_str_262-303.pdf[/url]

Posted

[quote name='osiem']jest już spis wystawców (:

i Międzynarodowa
[URL]http://www.tak-soft.pl/ZKwP-Krakow/Katalog_Spis_Wystawcow_str_262-303.pdf[/URL][/quote]

jesteśmy - jedziemy :multi:

Posted

[quote name='osiem']jest już spis wystawców (:

i Międzynarodowa
[URL]http://www.tak-soft.pl/ZKwP-Krakow/Katalog_Spis_Wystawcow_str_262-303.pdf[/URL][/quote]

szkoda że do tego nie ma planu sędziowania... :eviltong: już by było wiadomo co i jak... hmm a będzie w ogóle plan?

Posted

[quote name='Judit']szkoda że do tego nie ma planu sędziowania... :eviltong: już by było wiadomo co i jak... hmm a będzie w ogóle plan?[/quote]

jak ktoś sprytny to się domyśli co i jak ;)

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']matko wystawy trzeba krytykować za teren, parking, ceny, obsługę ALE PO kiedy ma się dowody a nie takie pitu, pitu nudze się to dla zasady coś sobie opier....[/quote]

Wrócę do Twojego posta dokładnie 29 czerwca.

Doliczył sie może ktoś ilosci tych zgłoszonych psów?

Posted

Ja dostałam taką wiadomość od związku:

"My numerki (o ile ktoś ma opłaconą wystawę w terminie i w prawidłowej
kwocie, nie zalega ze składkami, ani też opłatą za rok poprzedni) i
potwierdzenia wyślemy pocztą, ale regulamin nie mówi w jakiej formie
mamy
wysłać, równie dobrze mogłyby być wysłane e-mailem. Biorąc pod uwagę
nasze
ubiegłoroczne kłopoty i strajk poczty, kiedy 3/4 osób nie dostało
potwierdzeń z numerkami i mieliśmy straszny problem, zastanawiamy się
czy
nie wysłać również e-mailem ale wtedy co sprytniejsi będą mieli 2 lub
więcej
bo sobie wydrukują ile zechcą. I tak źle i tak źle.
Plan sędziowania będzie w Internecie około 15 czerwca. Lista wystawców
już
jest. Psów na wszystkich 3 wystwach w sumie około 3200."

No to trzeba oglądać skrzynkę:lol:

Posted

[quote name='Darianna']My mamy 2016 :diabloti:[/quote]

Stawke rudych mniej wiecej rozszyfrowałam:)
wyglada na to ze psow bedzie 10 a suczek 16 jak na Krakow to ani duzo ani malo, srednia zachowana:)
o ile sie nie pomylilam to klasami bedzie wygladac to miej wiecej tak:
psy:
sz 2/ mł 1/ pośr 2/ otw 3/ uz 1/ ch 1
suki
sz 1 / ml 2 /pośr 4/ otw 5/ uż 2/ ch 1/ wet 1

ciekawa jestem czy mnie intuicja nie zawiodla:diabloti:

Posted

ja znalazłam jednego czerwono-białego i cztery gordoniaste.. ale te cztery to coś mało mi się wydaje jak na międzynarodową więc no nie wiem czy tylko tyle ich jest... :roll:

Posted

U nas już 3 raz zmienia się numer startowy... Konkurencja widocznie jest dopisywana :shake: Wystarczy mi już to 18 suk które zostały naliczone na goldenim forum przez dobre dusze...

Posted

A u nas 27 kolaczków długowłosych i 2 smutasy :p
W naszej klasie aż 3 konkurentki,z dwoma znamy się z klasy młodzieży :evil_lol: