Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Dworca PKP to jeszcze tramwaj 15 jeżdzi pod AWF.Z autobusów to chyba 124 w kierunku Wieczysta. Stamtąd można spacerkiem przez Park Lotników dojść na AWF.

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wg moich informacji spod pkp z tramwai to jadą pod AWF 4, 10 i 15. Jadą dość czesto wiec nie powinno być problemow z dojazdem. ja planuje byc w krakowie na pkp o 8.20 a o 8.30 mam tramwaj nr. 4 ktory powinien mnie zawiezc pod sam AWF :)

Posted

Obym się nie pogubiła. Liczę, że pod dworcem wpadnę na jakiś zorientowanych dogomaniaków i psim tropem dojedziemy na wystawę ... bo ja też pociągiem :lol:

Posted

McDzik napisał(a):
Obym się nie pogubiła. Liczę, że pod dworcem wpadnę na jakiś zorientowanych dogomaniaków i psim tropem dojedziemy na wystawę ... bo ja też pociągiem :lol:

a o ktorej planowo masz byc w krakowie? bo jak co s to ja chetnie poprowadze :) ja jade na wystawe z moją suką alaskan malamute :)

Posted

Witam. Jak mozna sprawdzic ile jest psów wystawianych w danej rasie i klasie??? i mniej więcej , o której jest "moja kolej"???

Na wystawe idziemy pierwszy raz (klasa młodzież)- nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda - ogólnie jestem w panice..

Czy nr ,który przyszedł mi pocztą to jest ten pod którym będzie tam wystawiany mój psiak??

Posted

[quote name='MOORA']Witam. Jak mozna sprawdzic ile jest psów wystawianych w danej rasie i klasie??? i mniej więcej , o której jest "moja kolej"???

Na wystawe idziemy pierwszy raz (klasa młodzież)- nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda - ogólnie jestem w panice..

Czy nr ,który przyszedł mi pocztą to jest ten pod którym będzie tam wystawiany mój psiak??

http://www.tak-soft.pl/ZKwP-Krakow/plan_sedziowania%20na%20Ring%20A4.pdf - tutaj jest wszystko. Znajdujesz sobie rasę, tam masz podane ile psów i w jakiej klasie, oraz podaną godzinę o której zaczyna się rasa.

A numerek - ten co przyszedł 'do naklejenia' - tak, z resztą możesz się upewnić znajdując swoje nazwisko tutaj;

http://www.tak-soft.pl/ZKwP-Krakow/Katalog_Spis_Wystawcow_str_262-303.pdf

Posted

aaaa dzięki , dzięki

a jeszcze mam pytanko : bo w liście który dostałam poczta jest napisane "przyjmowanie psów w godz. 7.30-9.30- czy w tych godz. juz musze tam byc ?? czy mam przyjśc dopiero na godz. wystawiania mojej rasy ???

Posted

MOORA napisał(a):
aaaa dzięki , dzięki

a jeszcze mam pytanko : bo w liście który dostałam poczta jest napisane "przyjmowanie psów w godz. 7.30-9.30- czy w tych godz. juz musze tam byc ?? czy mam przyjśc dopiero na godz. wystawiania mojej rasy ???

Ja to samo mam pytanko.
Dostałem dzisiaj potwierdzenie i numerek. Czy jak mam te papierki to muszę jeszcze coś załatwić w sekretariacie czy mogę iść prosto na swoj ring. Bo w tym zgłoszeniu piszą "Przyjmowanie psów w godz. 7.30-9.30" a ja sie wystawiam o 12.00 to nie chciałbym tak wcześnie tam pojechać . Dzięki z góry za info

Posted

Yanni napisał(a):
Ja to samo mam pytanko.
Dostałem dzisiaj potwierdzenie i numerek. Czy jak mam te papierki to muszę jeszcze coś załatwić w sekretariacie czy mogę iść prosto na swoj ring. Bo w tym zgłoszeniu piszą "Przyjmowanie psów w godz. 7.30-9.30" a ja sie wystawiam o 12.00 to nie chciałbym tak wcześnie tam pojechać . Dzięki z góry za info

odbierasz sobie katalog a potem maszerujesz na ring, mozesz byc o ktorej ci sie tylko podoba :p

Posted

Żeby odebrać katalog,nie trzeba iść do sekretariatu.
W zeszłym roku blisko wejścia na wystawę był punkt w którym można było odebrać/kupić katalog ;)

Posted

kurcze a ja jeszcze nie dostalam listem potwierdzenia, zawsze przezywam koszmar czy je dostane na czas.
U mnie jest sporo konkurencji, w beagle w sobote jest 63 sztuki a w niedziele 67 sztuk ja mam w klasie mlodziezy w sobote 17 suk a w niedziele 19 suk... w otwartej jest mniej bo w sobote 5 a w niedziele 9.... bedzie ciekawie....

I prawdopodobnie bede miec miejsce w samochodzie dla jednej osoby z niewielkim psem, wieczorem postaram sie to info potwierdzic...Chetnie bysmy wzieli kogos ze wzgledu na koszty podrozy. Takze jesli kto bylby chetny jedziemy z Bydgoszczy, niech pisze PW a ja dam wieczorem znac czy to aktualne...

Posted

Juz wiem na pewno ze mam miejsce w samochodzie dla jednej osoby z niewielkim psem. Moge zabrac z Bydgoszczy lub z Torunia lub gdzies na trasie. Wyjezdzamy w piatek do poludnia jedziemy na oba dni wiec powrot przewidujemy albo w niedziele albo w poniedzialek do poludnia wyjazd z Krakowa. Osoby zainteresowane zapraszam na PW.

Posted

Można tylko "pogratulować" bałaganu i braku kompetencji osobom z ZK Kraków :mad:
Psy zgłoszone i opłacone nie mogą wziąć udziału w wystawie bo paniom zaginęły dokumenty :angryy::angryy::angryy: Chyba pracują tam osoby zasiedziałe w dawnym systemie, którym wszystko wisi :crazyeye: