Izoldas Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja pytam już od miesiąca :mad: Udało się wydostać informację, że zgłoszenie mają, ale dowód wpłaty zgubili i mam dosłać mailem. Dosłałam i pytam regularnie czy już wszystko w porządku..... ale odpowiedzi się doczekać nie mogę :angryy: Jak pytam telefonicznie to nie mają czasu szukać i obiecują, że odpiszą na e-mail... i nic ..... Quote
aneta...i..bouvier Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 koniecznie trzeba kontr4olowac bo ja wyslalam poczta w lutym i dzis dzwonilam i wplata jest a zgloszen nie............kurde Quote
rodzice Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 przedwczoraj napisalam z zapytaniem - dzisiaj dostałam odpowiedź ze maja moje psy i zaplate zaksięgowali . Wszystko jest ok . tez wysyłalam wszystko pocztą w lutym . W mailu podali mi kilka adresow wiec pewnie pod nie mozna wysylać zapytania .Odpowiedź dostałam z pierwszego . [FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://www.worlddogshow2009.com/"]www.worlddogshow2009.com[/URL] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE][/FONT] Quote
rodzice Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 co do parkingow to jest gdzieś plan gdzie sa te sektory ? Jak mam płacić tyle samo to moze lepiej za miejsce gdzies blizej no nie ? Quote
martyna. Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Właśnie o to samo chciałam zapytać...Skoro opłaty sa takie same to wolałabym mieć bliżej niż walczyć ze stołami, klatkami etc. jakiś kawał drogi... Więc jesli wie ktoś jak to jest z tymi sektorami to prosimy o wiadomość ;) Quote
lordsett Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 i ja chętnie się dowiem, gdzie znaleźć plan sektorów, bo na oficjalnej stronie WDS nie mogę się doszukać. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ja nic nie dostałam, więc piszę na wszystkie dostępne mi maile!:evil_lol: Pzdr. [FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja nic nie dostałam, więc piszę na wszystkie dostępne mi maile!:evil_lol: Pzdr.[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/quote] Dostałam odpowiedź z adresu : entries@... Hello, We received all your entry forms you sent to us. Best regards, Lucia Heldová WDS2009office No to juz spox.:lol: Pzdr. Quote
Izoldas Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Widocznie wzięli sie za odpisywanie :lol: Ja z tego samego adresu: Dobrý deň, Obdržali sme Vašú prihlášku na svetovú výstavu psov v Bratislave 2009. S pozdravom, Lucia Heldová WDS2009office Rozumiem, że pies przyjęty :multi: Quote
Asiaczek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Izoldas']Widocznie wzięli sie za odpisywanie :lol: Ja z tego samego adresu: Dobrý deň, Obdržali sme Vašú prihlášku na svetovú výstavu psov v Bratislave 2009. S pozdravom, Lucia Heldová WDS2009office Rozumiem, że pies przyjęty :multi:[/quote] Chyba tak. Co prawda, nie wiem, co oznacza słowo "Obdrzali", ale chyba tak można przyjąć.:lol: Pzdr. Quote
Madziorka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 kurcze a mi nie odpisali:(, zaraz wysyłam zapytanie ponownie tym razem pod wszystkie adresy. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Madziorka']kurcze a mi nie odpisali:(, zaraz wysyłam zapytanie ponownie tym razem pod wszystkie adresy.[/quote] Ja najpierw wysłałam na"entries...". Ponieważ nie było żadnej reakcji, to wysłałam na wszystkie. I następnego dnia juz była odp.:lol: Pzdr. Quote
Madziorka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja najpierw wysłałam na"entries...". Ponieważ nie było żadnej reakcji, to wysłałam na wszystkie. I następnego dnia juz była odp.:lol: Pzdr.[/quote] Przed chwilą wysłałam na wszystkie adresy, mam nadzieje że niebawem odpiszą. Quote
bonkreta Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Czy to ja jestem slepa, czy na stronie nie ma nigdzie info o reklamach w katalogu i ich cenach? (które pewnie będa odstraszające,ale chciałabym chociaż wiedzieć)... Quote
Light of Shin-Ra Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ja napisałam na 3 adresy. Może sie wreszcie doczekam odpowiedzi. A za parking to wpłacać na to konto co i opłatę za psa. Może mi napisac ktoś kto juz płacił. Dowód wpłaty wezmę bo pewno będzie tłok.:diabloti: Quote
Madziorka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dwa tygodnie temu wysłałam zapytanie na dwa adresy i nikt mi nie odpisał, wczoraj ponownie wysłałam zapytanie tym razem na wszystkie pięć i dzisiaj dostałam odpowiedź z clubshow@.... :). Quote
Musiałek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 regularnie raz w tygodniu pisze na office@ entries@ clubshow@ i NIKT nie odpisuje !! to jest zenujące jak traktuja ludzi - jednym odpisuja innym nie :angryy: a moze w zalezności czego mail dotyczy, co jest im wygodne a co nie jesli nie odpicza przed koncem ostatecznego terminu to napisze do fci z kopiami wszystkich maili z prosba o pomoc w interwencje :shake: Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 A ja dzisiaj dostałam PONOWNE:crazyeye: potwierdzenie mailowe, że moje zgłoszenia sa przyjęte... Ale numer! Pzdr. Quote
Izoldas Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Do mnie tez przyszło drugie - tym razem, że: "[COLOR=#1f497d][FONT=Calibri]Dobrý deň,[/FONT][/COLOR] [COLOR=#1f497d][FONT=Calibri]Váš pes bol zaregistrovaný na svetovú výstavu psov." ;)[/FONT][/COLOR] Quote
aneczka23 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ja też czekam na potwierdzenie maila już 2 tydzień. Zapytałąm też w mailu o ten plan sektorów. Jako, że niecierpliwa jestem to zadzwoniłam tam też. Pan w słuchawce mniej więcej tak: dzień dobry, world dog show. Więc nie wiedziałam czy po polsku czy po ang mówic :eviltong: Na poczatek więc "dzien dobry" pan odpowiedział ponownie. Więc powoli zapytalam o psa i sie Pan rozlaczyl. Sprobowalam ponownie, to samo ale zapytalam po ang - tez sie rozlaczyli :angryy: Quote
osobek Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Hej. Mam do Was kilka pytan: Zglaszałam dzis na WDS psa elektronicznym formularzem. Czy da sie tam zalączyć jakoś dowod wplaty i rodowod , czy trzeba wysylac to poczta?? Kiedy weszlam w opłaty pojawil sie "specific symbol", ktorego mam uzywac przy wplacie. Kase juz wplacilam wczesniej, wiec przepadlo. Ale najsmieszniejsze jest to, ze jak weszlam drugi raz to ten nr byl juz inny. I tak za kazdym razem sie zmienia. O co tu chodzi? Czy ktos tez tak mial? Quote
kaja91 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Dopiero od niedawna wystawiam psa na wystawach i zdecydowałam się żeby pojechac do Bratysławy. Mam prośbę bo kompletnie nie wiem jak zgłosic mojego psa na tą wystawę. Gdzie znaleśc zgłoszenie, gdzie je przesłac i gdzie przelac kase. Proszę o pomoc. Quote
Oliwia. Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 również bardzo poważnie biore pod uwage zgłoszenie moich psów na światówke i stąd byłabym wdzięczna za podanie informacji o które pyta [B]kaja91 [/B]korzystając z doświadczonych hodowców ktorzy praktykowali wyjazdy zagranica na wystawy . Byłaby to moja pierwsza wystawa za granicą :) Quote
Recommended Posts