Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Polsce to w Jakuszycach, kolo Szklarskiej P. jest specjalna trasa narciarska, ja tam bylam, ale bez psow (akurat natknelismy sie na grupe Polakow i Niemcow trenujacych. Mysle, ze jezeli pojdziesz do jakiegos tam dyrektora czy kogos i powiesz, ze zamierzasz przejechac sie z psem, to nie bedzie z tym problemu, wzne tylko zebys zbieral po nim kupki, zeby narciarze sie nie wkurzali:)))

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ELO!!!!

no mam nadzieje ze sie odbęda :D a jak ich nie z organizuja to zrobia zwykla popeline i minie troszke czasu by WSA dalo zgode na zorganizowanie mistrzostw Europy

Posted

Ja w tym sezonie musze sprobowac biegowek.. od 9 lat jezdze na zjazdowkach, a do skijouringu lepsze biegowe. A jesli sie nie uda to i tak przypne sie do Aquy w zjazdowych (ew. ja ja bede ciagnac a nie ona mnie :wink:

ps. ktos mi gdzies mowil ze po karkonoszach jak sie ustali z dyrekcja to mozna z zaprzegiem jezdzic (tylko ciekawe gdzie :lol:

Posted

ELO!!!

Ja ucze dla przyjemności i znajomych i to za freee :D:D metro wiec zapraszam na kur który odbedzie sie na moim najblizszym wyjezdzie w góry czyli po wigilii :D:D:D

Posted

Fajnie byloby sie spotkac na zawodach, ja oczywiscie tylko jade poogladac sobie mistrzow :) na pewno bede w Jakuszycach'03 i w Wilczynie Lesnym (wiecie moze czy bedzie i kiedy?). Do obydwu miejsc mam okolo godzinke samochodem (w odwrotne strony) wiec na pewno bede moze i nawet z Aqua, zeby tez sobie popatrzyla :)

Posted

ELO!!!!!!!!

W jakuszycach mam nadzieje że uda mi się wystartować ;) a co do Wolczyna to bedzie od 15 do 17 listopad. Ja tam bede i sie spotkamy jak zawitasz na zawodach:)

Posted

nat wilczyn bedzie 15-17 listopada, a do zabrza masz daleko? Gdzie jest ta zlotoryja zreszta, bo nie wiem?? kolo jakiego wiekszego miasta?

Na mojej stronce jest kalendarz, tak wiec mozesz zobaczyc gdzie blisko ciebie sa jeszcze zawody