tifet Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Ra_dunia napisał(a):Hmmm... Jest podobny do corgi... jak się przymknie jedno oko ;) Zaraz go wrzucę na forum miłośników tej rasy. Jemu się by chociaż DT przydał. Czy jeśli forum zdecydowałoby się sponsorować psiakowi pobyt w hoteliku u Murki - mielibyśmy na to zgodę? Do tej pory wyciągaliśmy psiaki tylko z Mielca... ale kto wie... u Murki to by mieszkał w mieszkaniu?? bo jeśli w kojcu to myślę że nie ma sensu bo na to samo wyjdzie...jeśli chłopiec byłby w mieszkaniu/domu i miał super warunki a azylek by to nic nie kosztowało to myślę że spokojnie mogłabym wyprosić od nich psiaka... ale jedno jest pewne oni by się jego nie zrzekli i jak coś by się działo chcieliby wiedzieć co z małym... lub aby mogli wkroczyć i go ratować lub poznać kogoś przez kogo w przyszłości miałby być adoptowany... pamiętajmy że mimo bidy to nie jest schronisko tylko azyl... Quote
tifet Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Charly napisał(a):ra-dunia super. dzięki. jak się pomniejsza zdjecia? bo ja je pomniejszam na imageshack'u, ale to chyba nie o to chodzi, bo nie wychodzi mi:oops: a możesz mi jeszcze to nowe pomneijszyc? Tifte, czy dasz rade te zdjecia w "normalnym" formacie tu wstawiac może? dzięki, bo ja sobie potem nie daje rady:oops: edit: o super. juz pomniejszylas oki od tej pory będę wstawiać małe foteczki :p Quote
Selenga Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 tifet, w niedzielę mogę robić za kierowcę obgadałoby się też sprawę strony internetowej Quote
BasiaD Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Wracaj Niuniu na początek, dosyć już wycierpiałeś od ludzi, pora żeby się znalazł taki ludź, który to wszystko odkręci.. Do domku, wskakuj ale już! Quote
Ra_dunia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='tifet']u Murki to by mieszkał w mieszkaniu?? bo jeśli w kojcu to myślę że nie ma sensu bo na to samo wyjdzie...jeśli chłopiec byłby w mieszkaniu/domu i miał super warunki a azylek by to nic nie kosztowało to myślę że spokojnie mogłabym wyprosić od nich psiaka... ale jedno jest pewne oni by się jego nie zrzekli i jak coś by się działo chcieliby wiedzieć co z małym... lub aby mogli wkroczyć i go ratować lub poznać kogoś przez kogo w przyszłości miałby być adoptowany... pamiętajmy że mimo bidy to nie jest schronisko tylko azyl... tutaj link do hoteliku: http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-w-potrzebie-u-murki-jego-lokatorzy-100985/ Jeśli miłośnicy corgi decydują się na jakiegoś psa - to sponsorują mu tam pobyt. Ale jeśli mały ma dobre warunki w azylu, to mamy już sporą kolejkę psiaków do wyciągnięcia z mieleckiego schroniska. Na forum i tak go wrzucę :) Może ciotki corgowe pomogą w szukaniu domku. Quote
tifet Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 oj tak wrzucaj gdzie się da :) w niedzielę pewnie będę w azylu to zrobię fotki jego wybiegu... ale z góry mówię że jest biedniejszy i mniejszy... nie wiem... pomyślimy jak wkleję fotki... bo może tam u Murki będzie miał większą przestrzeń ale z drugiej strony stres w nowym miejscu... a tu w azylu codziennie biega jest wypouszczany itp.czyli poza kojcem ma podobne warunki... Quote
Selenga Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Poza tym do Murki jest dłuuuuuga kolejka, musiałby poczekać pewnie kilka miesięcy. A jemu trzeba znaleźć miejsce na już. Quote
tifet Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 dokładnie... nie ma co z hotelu do hotelu go rzucać... bardziej potrzebny mu dom docelowy lub ewentualnie domek tymczasowy w mieszkaniu/domu... pamiętajmy że on prawie nic nie widzi i tam już trochę siedzi i chłopczyk może się wystraszyć nowego otoczenia tymbardziej że nie takie kameralne-domowe ;) w azylu jak coś ma miejsce do końca życia... Quote
izzie1983 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Poczęstowałam się bannerkiem małego. :oops: Quote
Selenga Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 obiecane allegro Kacperka, odrobinkę wyróżnione Bardzo skrzywdzony malec nie traci nadziei (461679322) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Charly Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 o wow. wspaniale to allegro. cudne:multi: Quote
Ra_dunia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Selenga napisał(a):Poza tym do Murki jest dłuuuuuga kolejka, musiałby poczekać pewnie kilka miesięcy. A jemu trzeba znaleźć miejsce na już. Dokładnie. Zgadzam się. Mam nadzieję, że nie będzie musiał długo czekać na domek. Dobrze, że jest już allegro :multi: A jak jeszcze można pomóc Kacperkowi? Czy ma ocieplaną budę? Ile on już czasu przebywa w azylu? I co z tymi oczkami? On je ma gdzieś przypalone? :placz: Na zdjęciach oczka są załzawione, czy jest tam poprzypalany? :angryy: Nie mogę przestać myśleć o biedaku... Quote
orpha Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 mam nadzieje ze szybciutko ktos sie nim zaopiekuje , a mnie cieszy to ze tak czesto zmieniaja mi sie banerki Quote
Ra_dunia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 orpha napisał(a):mam nadzieje ze szybciutko ktos sie nim zaopiekuje , a mnie cieszy to ze tak czesto zmieniaja mi sie banerki tylko Czarecki się zasiedział... Mam nadzieję, że Kacperek będzie krótko gościł w naszych podpisach, bo szybko ktoś go pokocha! Quote
orpha Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 masz racje tylko Czaruś nam tu wisi , ale mam nadzieje ze domek dla niego tez sie juz gdzies krystalizuje Quote
Charly Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Zrobilam kilka ogloszen dla Kacperka. Tifte na Twoj adres email dostaniesz maila z prosba o aktywacje ogloszenia. wystarczy wejsc na podany link i ogloszenie będzie aktualne. Quote
tifet Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 oki wszystkie ogłoszenia będę aktywować... jeślli chodzi o oczka to tam już wszystko na skórze zagojone... aktualnie sączy mu się wydzielina z oczu... ma oczka podrażnione... z powodu silnego stanu zapalnego itp. trzeba było usunąć mu kolejne zęby (z tylnej części trzonowce...)... wiem że chyba przyjmuje jakieś kropelki... Quote
tifet Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 jeśli chodzi o jego pobyt w azylu... to jest tam od dawna... ale nie pamiętam ile dokładnie... wszyscy go tam bardzo lubią... ale mają świadomość że mało komu się on podoba i pewnie zostanie z nimi na zawsze.... mnie tam on się bardzo podoba :roll: ale sami wiecie jacy są ludzie nie świecie i chcieliby same zdrowe, wypielęgnowane itp. Quote
Charly Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 biedny Kacperek. do aktywowania tylko niektory są. wiekszosc nie trzeba. gumtree i jeszcze chyba jedno tylko trzeba aktywowac. a pozostale są od razu. Quote
j3nny Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 śliczny Kacperek, ruszaj na podbój dogo:loveu: Quote
aganela Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Biedulku...Po nowy domek hop hop:multi::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Ra_dunia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Biedny Kacperek... Mi się on baaardzo podoba. Jest śliczny :loveu: A to, że niedowidzi i może jeść tylko miękki pokarm... cóż, to przecież nie tragedia. Najważniejsze, że ma dobry kontakt z ludźmi, że nie jest agresywny :) Nasz mały kochany słodziak :loveu: Quote
Recommended Posts