jusstyna85 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Paulina87 napisał(a):Gdyby mogła zostawać sama mogłabym ją wziąść na trochę, ale musialaby zostawac sama po kilka godzin dziennie i nic nie niszczyć. To zależy,czy w mieszkaniu,czy w domu... Quote
ZUZANNA11 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Kto wesprze RadD ? Za 100 złotych sunia moze mieć jedne spokojny miesiąc życia ! Quote
jusstyna85 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 RaDD napisał(a):Z tego co pamiętam, to sunia była ogłaszana do oddania w Choszcznie( tzn. bynajmniej ta sama fotka była) to 30 km ode mnie, jakby dało radę uzbierać ze ~ 100 pln na wyżywienie to myślę, że mogłaby u mnie zostać na miesiąc. Miałaby do towarzystwa 2 haszczaki ;d Nie wiem gdzie jest ta miejscowość, ona pisze, że jest z Krzęcina, to blisko? Quote
RaDD Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 jusstyna85 napisał(a):Nie wiem gdzie jest ta miejscowość, ona pisze, że jest z Krzęcina, to blisko? no to krzęcin jeszcze bliżej niż choszczno jest. jeszcze musiałbym to uzgodnić z rodzicielką, ale myślę że z tymczasem nie byłoby żadnego problemu ;] Quote
Kasia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Justyna napisz do Agaty69 i Frotki czy nie mają jakis namiarów na chętnych na husky. Ja robiłam im aukcje na allegro dla jednego haskiego, który jest już w domu - może mają jeszcze jakieś kontakty? Quote
darunia-puma Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='mortikia']Darunia, dzięki za pw. nie ma sprawy cieszę się że odezwało się kilka osób do których pisałam w sprawie sunieczki ;) razem może coś wymyślimy Quote
szybszy_od_dylizansu Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Jeśli jest możliwość dowiezienia suki do Warszawy mogę ją przetrzymać aż do znalezienia domu. Mam też nie sprawdzoną osobę w okolicy Olszytna która zainteresowana jest adopcją ale ktoś musiałby pogadać i sprawdzić warunki. Quote
darunia-puma Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 szybszy dziękuję że jesteś wiedziałam że mogę na ciebie liczyć Quote
jusstyna85 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 szybszy_od_dylizansu napisał(a):Jeśli jest możliwość dowiezienia suki do Warszawy mogę ją przetrzymać aż do znalezienia domu. Mam też nie sprawdzoną osobę w okolicy Olszytna która zainteresowana jest adopcją ale ktoś musiałby pogadać i sprawdzić warunki. Tylko, że w tym momencie trzeba odebrać scenke przez tą osobą...ktoś musiałby zadzwonić i powiedzieć, że jest zainteresowany sunią Quote
Helga&Ares Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 jest chętna, ale z zagranicy.. cytuję, co napisła "to bardziej skomplikowane, tj. ja mieszkam za granica i moge przygarnac suczke tylko najpierw by trzeba bylo zrobic jej badania krwi, bo tu na wyspach brytyjskich sa bardziej skomplikowane przepisy. Taka droge przeszedl moj husky, musial mial zrobione badanie krwi na przeciwciala na wscieklizne i po 6 miesiacach od dnia pozytywnego wydania wyniku mozna zabrac pieska. W ten sposob unika sie kwarantanny. Nie chcialam, zeby moj psiak byl z obcymi ludzmi przez 6 miesiecy." Domek nie sprawdzony, nic o niej nie wiem, po prostu odpowiedziałam na ogłoszenie, podać namiar komuś dalej? Quote
szybszy_od_dylizansu Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 jusstyna85 napisał(a):Tylko, że w tym momencie trzeba odebrać scenke przez tą osobą...ktoś musiałby zadzwonić i powiedzieć, że jest zainteresowany sunią Zadzwonić to nie problem ale kto przewiezie psa do Warszawy? Quote
jusstyna85 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Najpierw trzeba tą suczke brać od tej dziewczyny i to jak najszybciej...kto może do niej zadzwonić i odegrać scene? Quote
maciaszek Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ja mam trochę namiarów na chętnych na husky'ego (bo to był samiec). Wszystkie w miarę świeże, bo pies dopiero co szukał domu. Komu podać? Quote
pixie Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 maciaszek napisał(a):Ja mam trochę namiarów na chętnych na husky'ego (bo to był samiec). Wszystkie w miarę świeże, bo pies dopiero co szukał domu. Komu podać? Moze Wiosna cos poradzi? kocha husky tez moze miec chetnych Co do Olsztyna to Ania i Kropka jest na miejscu z pewnoscia sprawdzi domek Jest jeszcze kilku dogomaniakow jest Patch75.. Napiszcie do Ani ona ma kontkaty ze wszystkimi kogos wskaze jesli sama nie bedzie mogla /ma malutkie dziecko/ Quote
jusstyna85 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Ale czy to na pewno blisko Olsztyna? miejscowość Krzęcin... Quote
RaDD Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 http://maps.google.pl/maps?f=q&hl=pl&q=Krz%C4%99cin,+Choszcze%C5%84ski,+Zachodniopomorskie,+Polska&ie=UTF8&cd=2&geocode=Fef1KQMd51vsAA&ll=52.402419,18.94043&spn=6.395851,14.150391&t=p&z=6&iwloc=addr to najprawdopodobniej ten Krzęcin. Quote
mortikia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ja polecam Wam dać sunię do RaDD ;) Lepiej, gdy będzie w towarzystwie dwóch husky, a nie sfory psów... Pozdr, Justa Quote
jusstyna85 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Ona milczy na gg... Potrzebny ktoś,kto zadzwoni do niej i wypyta... Quote
Kasia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Justyna a skąd pewność ,ze suka jeszcze u niej jest? były tu propozycje, nawet Maciaszek pisała że ma kilka kontaktów...a wątek tak jakby umarł :shake: Ty nie mozesz zadzwonić do Niej? Quote
jusstyna85 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Kasia napisał(a):Justyna a skąd pewność ,ze suka jeszcze u niej jest? były tu propozycje, nawet Maciaszek pisała że ma kilka kontaktów...a wątek tak jakby umarł :shake: Ty nie mozesz zadzwonić do Niej? Ja mam dość dziecinny głos... Ania znalazła też jeszcze 1 identyczne allegro z inną miejscowością...to wszystko jest podejrzane Quote
jusstyna85 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Potrzebna 1 konkretna osoba,która zadzwoni i wypyta... Dziewczyna nie odpisuje na gg Quote
jusstyna85 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Sunia do PONIEDZIAŁKU MA ZNIKNĄĆ..... Quote
jusstyna85 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 "więc tak suńka ma na imię Jaga jest fajna przymilna,lubi się przytulać ogólnie pieszczoch na spacerach nie ciągnie na smyczy jest grzeczna najlepiej nie patrzeć jej w oczy bo można się zakochać mimo swojego wieku jest w świetnej kondycji do mieszkania tak jak już mówiłam średnio się nadaje bo nie wiem jak długo w nim była chyba tylko na początku...kotów nie lubi jak to husky jest w stanie zrobić im krzywdę nie jest to żadna mieszanka suka jest typowym haszczakiem podstawowych komęd nie potrafi tylko siad i spokój i do siebie.Lubi dzieci z nimi potrafi się bawićlubi czesanie i stoi spokojnie podczas jego trwania.Niestety ma pchły w ostatnim czasie właściciel niebardzo o nią dbał trzeba by ją wykąpać ale to normalne noi oczywiście odpchlić ma piękny puszysty ogonekco do jedzenia to nie ma zastrzeżeń je wszystko a najbardziej lubi suchą karmę.szczepiona była itd.nie wiem co tu jeszcze napisać żałuję że ja sama nie mogę jej zatrzymać ale cóż lepiej żeby miałą swojego człowieka ja ją tylko zabrałam ratując od schroniska.Trzeba ją tylko kochać kochać i jeszcze raz kochać.Nie była sterylizowana raz miała szczeniąta jest w 100 a nawet 200 czy 300% zdrowa.pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź " Quote
Recommended Posts