Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem z Tarnowskich Gór. Mogę pomóc , tylko proszę o kontakt ze mną : 0604253456 Magda TOZ o/Bytom ; mmlasowice @ gmail.com
Zależy mi na słownym lub osobistym kontakcie z dogomaniakami , aby się blizej poznać / we wspólnych "psich"sprawach - mam 48 lat/ Dysponiję samochodem , jeżeli to pomoże podjadę sama we wskazane miejsce. pozdrawiam

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Już mi net wrócił....

Jagunia, do góry :cool3:

o żesz... szybko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet nie zdążyliśmy zatęsknić :eviltong::eviltong::eviltong:

Kurdę patrze na rozkład pkp i załamuje ręce... bo w jedną stronę pociąg pasuje... ale w drugą już nie :shake::shake::shake::-(:placz:

Posted

xmartix napisał(a):
to autobusem
bonsai skontaktowalas sie z Magda TOZ Bytom???

autobusem?? Chyba ty nigdy PKSem nie jechałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Edit: Ciotki mam do Was jeszcze wielką małą prośbę: mogła by mnie któraś z ciotek poratować kwotą na weta?? to będzie ok 20-25 zł szczepienie+książeczka(pewnie za free)+tabletki na odrobaczanie... wiem że to śmieszna kwota i miałam ją sama wyłożyć ale niestety jakieś gówno znowu trzeba było zapłacić w budzie i zostało mi do 3.11 5 zeta w portfelu a u mamuśki mojej już zapożyczyłam się właśnie na te duperel... :placz::placz::placz::placz:

Posted

Kasia napisał(a):
Ja dzis przelałam 50 zł.
Rozdysponuj je według uznania - czy to na transport czy na weta. Zróbcie jak uważacie. ;)

Dzięki Ci o Wielka :loveu: Napiszę do Ciebie pw i tutaj na wątku kiedy dostanę już pieniądze ;)
Napewno większość pójdzie na transport ;) pewnie z tego zostanie mi jakieś 7 zł jeśli dobrze obliczyłam które przeznaczę na weta :roll:

Posted

Już 2 kolejne osoby postanowiły chociaż trochę pomóc Jadze - jedna chce wpłacić 10 zł [zawsze coś :cool3:], a druga jeszcze nie wie ile :eviltong:... Tak więc na weta się znajdzie :multi:.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Już 2 kolejne osoby postanowiły chociaż trochę pomóc Jadze - jedna chce wpłacić 10 zł [zawsze coś :cool3:], a druga jeszcze nie wie ile :eviltong:... Tak więc na weta się znajdzie :multi:.

:multi::multi::multi:
Jagula ma kochane ciotki :loveu: Obiecuję napstrykać jej fot przez ten czas co u mnie będzie :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Niestety z powodu problemów z samochodem [mam nadzieję, że już w tym tygodniu sprzedam grata na złom :multi::diabloti:] po Jagę będę musiała jechać pociągiem...

Za to z dobrych wieści - dostałam już 12 zł od Orphy :loveu:. Bardzo dziękuję w imieniu Jagnięciny :cool3:...

EDIT: Właśnie rozmawiałam z Martą, właścicielką Jagi... nie powiem co mnie strzeliło jak usłyszałam, że dziewczyna bierze bostona [a to jest prawdziwy TERRRRRRIERRRRRRR]... szczeniaczka, od znajomego jej taty

Posted

A ja Wam coś pokaże:

Marta Krzęcin - Choszczno 20:55:30
hej
Ja4 20:57:48
hej
Marta Krzęcin - Choszczno 20:58:11
co tam
Ja4 20:58:27
nic
Ja4 20:58:35
zaraz spadam kolacje sobie zrobić
Marta Krzęcin - Choszczno 20:58:49
szkoda
Ja4 20:59:00
a co
Ja4 20:59:06
czem szkoda
Ja4 20:59:09
u
Marta Krzęcin - Choszczno 20:59:20
no bo mi się nudzi
Ja4 20:59:34
masz tyle psiaków i ci sie nudzi
Ja4 20:59:36

Marta Krzęcin - Choszczno 20:59:45
no niestety
Marta Krzęcin - Choszczno 20:59:53
aha w niedziele będę miała jeszcze 1
Ja4 21:00:06
skąd znów
Marta Krzęcin - Choszczno 21:00:33
przedwczesny prezent na 18
Ja4 21:00:59
masz ponad 10 i jeszcze mało
Marta Krzęcin - Choszczno 21:01:17
poprostu zakochałam się
Marta Krzęcin - Choszczno 21:01:21
w niej
Ja4 21:01:38
w
Marta Krzęcin - Choszczno 21:01:53
suczka rasy boston terier
Marta Krzęcin - Choszczno 21:01:57
6 tygodni
Ja4 21:02:45
same sunie u ciebie
Marta Krzęcin - Choszczno 21:03:09
nie
Marta Krzęcin - Choszczno 21:03:13
1 facet
Marta Krzęcin - Choszczno 21:03:18
rodzynek
Ja4 21:03:33
pewnie pekinek
Marta Krzęcin - Choszczno 21:04:15
husky
Ja4 21:04:18
spadam kolacje sobie zrobić i w piecu napalić bo zamarzam
Marta Krzęcin - Choszczno 21:04:28
ok]
Ja4 21:04:30
a fordzik czy jak on sie tam zwał
Marta Krzęcin - Choszczno 21:04:42
Frodzik
Marta Krzęcin - Choszczno 21:04:53
ma już swój własny domek od niedziel
Marta Krzęcin - Choszczno 21:04:53
i

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Z kiedy jest ta rozmowa? Bo wyraźnie w niej jest napisane, że suczka ma 6 tygodni, a ja dowiedziałam się, że do Marty ma trafić... w niedzielę :angryy:

chyba z wczoraj.....

Posted

kurde nie mam czasu poczytac calego wątku , zakapowałam tylko ze sunia jest u tej tam :mad: tylko nie wiem , gdzie ja zabieracie :oops: , rozumiem ze bedzie gdzies na tymczasie tak ?? :oops: