Natussiaa Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Najlepiej przejrzec również tą strone: schronisko - zagubione są tam zaginione psy,może się komuś ta suczka zgubiła?:roll: Quote
diana79 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 nie zgubiła się :shake: pójdę dziś do niej, zobaczę czy jeszcze tam będzie i najwyżej zadzwonię do schronu :placz: może być problem ze złapaniem jej bo ucieka na widok człowieka i teren na którym przebywa jest zamkniety... Quote
Tengusia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 szukam tego szczeniaka PRĄŻKOWANY PIT BULL SZCZENIAK (533707193) - Aukcje internetowe Allegro nie trafil czasem do was do schroniska ??? bardzo prosze o info na pw jak cos !!!!! Quote
Tengusia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Kaprys czlowieka - cene za ludzka glupote placi jak zawsze pies !!!!!!! Pilnie potrzebne DT, DS !!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/chorzow-amstaff-kaprys-czlowieka-tylko-dlaczego-znow-cierpi-pies-130632/#post11710467 Quote
Natussiaa Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 ja niestety nie wiem czy taki jest...:roll: najlepiej zadzwonic do schroniska Quote
MartynaP Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 znowu szczeniory w schronie-6 tygodniowe :-( Quote
Rybc!a Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Przepraszam, że się wcinam, ale.. SOS DLA MARLEYA! Marley, to pies, który w swoim krótkim, jak dotąd życiu przeszedł bardzo wiele.. Kiedyś miał dom, rodzinę, własny kąt i własną miskę.. Potem, wyrzucony jak zabawka, nieudany prezent, na ulicę, długo się błąkał.. Szukał swojego Pana.. Pana, który porzucił go, w sposób okrutny, pozostawiając na pastwę losu.. Po długiej tułaczce, jacyś ludzie zgłosili do schroniska informację o błąkającym się w gminie Milejewo psie.. I zaczął się jakże przerażający dla Marleya okres czasu.. Ile on trwa? 5, może 6 miesięcy.. Okres, w którym trzeba walczyć, o miskę, o jedzenie.. Zamknięty w małym boksie, nieszczęśliwy, utęskniony.. Każdy dzień w azylu nabawił Marleya stresem, pustką i żalem.. Ciągłe zmiany otoczenia, psów, kojców.. Pies wpadł w depresję.. Każda chwila spędzona w 'przechowalni psów' zostawiła uszczerbek na psychice Marleya.. Znienawidził inne psy.. Czy mimo to, znajdzie się ktoś, kto obdarzy Marleya niespożytym uczuciem, opieką, troską i bezpieczeństwem? Czy znajdzie się osoba, która pokocha 2 letniego Marleya i wyciągnie go z tej okrutnej niedoli, w której powoli odchodzi.. ? Prosimy o pomoc, Marley tak bardzo kocha ludzi..Pomóżmy, póki nie będzie za późno! SOS DLA MARLEYA ! SOS DLA MARLEYA ! ! ZOSTAŁO MAŁO CZASU ! ! Pomocy, DOGOMANIA ! ! Quote
Mysia_ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 W okolicach Orzesza zagineła mało-średnia suczka Rózia http://s5.tinypic.com/20p4j7q.jpg w chwili zaginięcia miała na sobie obróżkę skórzanę w pieski i czerwoną smycz. Jesli ktokolwiek ją widział prosze o kontakt: 692 581 343 [email protected] gg: 4913896 Quote
Ania z Bytomia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Kochani bardzo pilna sprawa ! Amorek uciekł z nowego domu w Chorzowie dziś rano - na spacerze ! W południe dzwoniła zrozpaczona jego właścicielka :-( został wyadoptowany do chorzowa, jeśli ktoś ma znajomych z tego rejonu lub zna to schronisko proszę o rozpuszczenie wici ponieważ ja nikogo z chorzowa nie znam :shake: tak na szybko mam jedną fotke dla przypomnienia kawalera, czarny, szczupły, troche przerośnięty jamnik błagam pomóżcie odnaleźć Amorka :placz: oto jego fotki lepszej jakości jeszcze ze schronu : __________________ Quote
Ania z Bytomia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 STARSZY POGRYZIONY ,uratowany dzięki PODOBIEŃSTWU/ MA DOM oto wątek Amorka, został wyadoptowany w grudniu __________________ Quote
Pokahontas Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 niech ktoś podjedzie do chorzowskiego schroniska mamy tam podobnego! Quote
ancymonka2000 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Wiem, że to nie miejsce na ten temat, ale może zaglądniecie i wypowiecie się? może przyłaczycie się, pomożecie, albo chociaz skomentujecie pomysł - zapraszamy: :cool1: Grupa Interwencyjna -Katowice Quote
BoUnTy Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Kochani, jakies 2-3 tyg. temu trafił do Was taki psaik: BARI jest to sliczny, masywny pies, bardzo miły, zrównoważony, ok. 3 letni. Nie lubi kotów, ale jest moim zdaniem super psem! Żyje w kojcu, nic nie umie - trzeba go wszystkiego uczyć! BARI JEST KASTOWANY. Tafił do Was z domu opieki społecznej... Mogę dostac informacje co się z nim dzieje? Wczesniej ja miałam pilotowac adopcje, moze potrzebujecie pomocy? Mam specjalnie dla niego napisany tekst do ogłoszeń, mooge założyć wątek... BARDZO BĘDE WDZIĘCZNA ZA WIADOMOŚC CO SIĘ DZIEJE Z PSIAKIEM... Quote
MartynaP Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 UWAGA Zaginął Frodo Uciekł w Bytomiu na ulicy Olimpijskiej Miał na sobie obrożę. Ma ok 10 miesiecy Jesli ktoś go widział proszę o kontakt Quote
Basia i Barni Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 zoom był konieczny ,bo ten pies ucieka i obserwuje tylko z bezpiecznych 200 metrów odległosci . Błąka się już u nas od tygodnia , je z śmietników i to co ludzie mu dadzą , sypia na ziemi . Otot on może ktoś szuka ,bo ma czerwoną obróżkę i wygląda jakby uciekł ,być moze za cieczkami ,bo to pies :evil_lol: Quote
Tengusia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ktokolwiek widzial! ktokolwiek wie! POMOCY!!! http://www.dogomania.pl/forum/f96/katowice-zaginela-6-miesieczna-sunia-138104/ Quote
MartynaP Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 podobno w schronie jest bardzo duzo kociakow? wiecie cos? Quote
Natussiaa Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Tak,jest około 14 kociaków i jedna kotka... :( Tutaj zdjęcia kociaków: galeria ps. jeden jest nawet do syjamskiego podobny (zdjęcie w galeri) Quote
MartynaP Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Natussiaa']Tak,jest około 14 kociaków i jedna kotka... :( Tutaj zdjęcia kociaków: galeria ps. jeden jest nawet do syjamskiego podobny (zdjęcie w galeri) dzis zostaly przyjete nowe jest prawie 30 -natussia musimy szukac im tymczasow. Poprosilam schron o fotki i okreslenie plci abym mogla zalozyc watek bardzo duzo kociakow :-( Quote
Natussiaa Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 mogę również pozakładac im wątki na miau.pl oraz porobię im ogłoszenia. tylko potrzebne zdjęcia(niestety tych ze strony schroniska nie da się wkleic do ogłoszeń,nie potrafię ich skopiowac) oraz potrzebny jest tekst. ;) Quote
MartynaP Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Natussiaa napisał(a):mogę również pozakładac im wątki na miau.pl oraz porobię im ogłoszenia. tylko potrzebne zdjęcia(niestety tych ze strony schroniska nie da się wkleic do ogłoszeń,nie potrafię ich skopiowac) oraz potrzebny jest tekst. ;) dlatego poprosilam pania o fotki na maila ;) Quote
MartynaP Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 mam zdjecia czy jest gdzies koci watek schronu w chorzowie??? Quote
Natussiaa Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Wiem,że był wątek dla kotów ale nie potrafię go znalezc ;) Quote
iwona213 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 czy ta maleńka sunia zastraszona przez wieksze psy jest dalej w schronisku?? czy nie zrobiły jej krzywdy inne psy?? czy ma wątek, jakieś ogłoszenia?? biedna maleńka sunia :placz: Quote
MartynaP Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 błagam zajrzyjcie na ten watek: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/porzucona-suka-z-malymi-pilnie-tymczas-mam-tylko-tydzien-141439/#post12570216 Quote
Recommended Posts