Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie zgubiła się :shake: pójdę dziś do niej, zobaczę czy jeszcze tam będzie i najwyżej zadzwonię do schronu :placz: może być problem ze złapaniem jej bo ucieka na widok człowieka i teren na którym przebywa jest zamkniety...

• 3 weeks later...
Posted

Przepraszam, że się wcinam, ale..

SOS DLA MARLEYA!

Marley, to pies, który w swoim krótkim, jak dotąd życiu przeszedł bardzo wiele..
Kiedyś miał dom, rodzinę, własny kąt i własną miskę.. Potem, wyrzucony jak zabawka, nieudany prezent, na ulicę, długo się błąkał.. Szukał swojego Pana.. Pana, który porzucił go, w sposób okrutny, pozostawiając na pastwę losu.. Po długiej tułaczce, jacyś ludzie zgłosili do schroniska informację o błąkającym się w gminie Milejewo psie.. I zaczął się jakże przerażający dla Marleya okres czasu.. Ile on trwa? 5, może 6 miesięcy.. Okres, w którym trzeba walczyć, o miskę, o jedzenie.. Zamknięty w małym boksie, nieszczęśliwy, utęskniony.. Każdy dzień w azylu nabawił Marleya stresem, pustką i żalem.. Ciągłe zmiany otoczenia, psów, kojców.. Pies wpadł w depresję.. Każda chwila spędzona w 'przechowalni psów' zostawiła uszczerbek na psychice Marleya.. Znienawidził inne psy.. Czy mimo to, znajdzie się ktoś, kto obdarzy Marleya niespożytym uczuciem, opieką, troską i bezpieczeństwem? Czy znajdzie się osoba, która pokocha 2 letniego Marleya i wyciągnie go z tej okrutnej niedoli, w której powoli odchodzi.. ?
Prosimy o pomoc, Marley tak bardzo kocha ludzi..Pomóżmy, póki nie będzie za późno!

SOS DLA MARLEYA !

SOS DLA MARLEYA ! ! ZOSTAŁO MAŁO CZASU ! ! Pomocy, DOGOMANIA ! !

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kochani bardzo pilna sprawa ! Amorek uciekł z nowego domu w Chorzowie dziś rano - na spacerze !
W południe dzwoniła zrozpaczona jego właścicielka :-( został wyadoptowany do chorzowa, jeśli ktoś ma znajomych z tego rejonu lub zna to schronisko proszę o rozpuszczenie wici ponieważ ja nikogo z chorzowa nie znam :shake:
tak na szybko mam jedną fotke dla przypomnienia kawalera, czarny, szczupły, troche przerośnięty jamnik

błagam pomóżcie odnaleźć Amorka :placz:

oto jego fotki lepszej jakości jeszcze ze schronu :

• 3 weeks later...
Posted

Kochani, jakies 2-3 tyg. temu trafił do Was taki psaik:

BARI jest to sliczny, masywny pies, bardzo miły, zrównoważony, ok. 3 letni. Nie lubi kotów, ale jest moim zdaniem super psem! Żyje w kojcu, nic nie umie - trzeba go wszystkiego uczyć! BARI JEST KASTOWANY.

Tafił do Was z domu opieki społecznej...

Mogę dostac informacje co się z nim dzieje? Wczesniej ja miałam pilotowac adopcje, moze potrzebujecie pomocy? Mam specjalnie dla niego napisany tekst do ogłoszeń, mooge założyć wątek...

BARDZO BĘDE WDZIĘCZNA ZA WIADOMOŚC CO SIĘ DZIEJE Z PSIAKIEM...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

zoom był konieczny ,bo ten pies ucieka i obserwuje tylko z bezpiecznych 200 metrów odległosci . Błąka się już u nas od tygodnia , je z śmietników i to co ludzie mu dadzą , sypia na ziemi . Otot on może ktoś szuka ,bo ma czerwoną obróżkę i wygląda jakby uciekł ,być moze za cieczkami ,bo to pies :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Natussiaa']Tak,jest około 14 kociaków i jedna kotka... :(

Tutaj zdjęcia kociaków:
galeria

ps. jeden jest nawet do syjamskiego podobny (zdjęcie w galeri)
dzis zostaly przyjete nowe jest prawie 30 -natussia musimy szukac im tymczasow.
Poprosilam schron o fotki i okreslenie plci abym mogla zalozyc watek
bardzo duzo kociakow :-(

Posted

mogę również pozakładac im wątki na miau.pl
oraz porobię im ogłoszenia.
tylko potrzebne zdjęcia(niestety tych ze strony schroniska nie da się wkleic do ogłoszeń,nie potrafię ich skopiowac) oraz potrzebny jest tekst. ;)

Posted

Natussiaa napisał(a):
mogę również pozakładac im wątki na miau.pl
oraz porobię im ogłoszenia.
tylko potrzebne zdjęcia(niestety tych ze strony schroniska nie da się wkleic do ogłoszeń,nie potrafię ich skopiowac) oraz potrzebny jest tekst. ;)

dlatego poprosilam pania o fotki na maila ;)

Posted

czy ta maleńka sunia zastraszona przez wieksze psy jest dalej w schronisku?? czy nie zrobiły jej krzywdy inne psy?? czy ma wątek, jakieś ogłoszenia?? biedna maleńka sunia :placz:

• 2 weeks later...