Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze nie ale chodzilo mi raczej ze wiem jakim wymagania musialby sprostac przyszly wlasciciel bo jesli to ten pies o ktorym mysle to nie jest on psem dla kazdego, najpierw musze sie upewnic a potem moge cos powiedziec o nim. ale domku szukam jak najbardziej.

i czy pies byl wykastrowany juz w schronisku.

zrobic mu allegro?

Posted

dzieki :-) jak mozesz to wyprowadz go na spacer na pewno mu to dobrze zrobi ja niestety nie moge bo siedze na dniu psa w silesi. Jak ma rozwalona ta noge tzn lekkie wglebienie na udzie i troche mu raz na jakis czas trzesie ta noga i ma na imie Korek i ma ok 3 lat ale to wszystko trzeba sprawdzic . i to jego nie pierwsza wizyta w schronisku

Posted

diabelkowa napisał(a):
dzieki :-) jak mozesz to wyprowadz go na spacer na pewno mu to dobrze zrobi ja niestety nie moge bo siedze na dniu psa w silesi. Jak ma rozwalona ta noge tzn lekkie wglebienie na udzie i troche mu raz na jakis czas trzesie ta noga i ma na imie Korek i ma ok 3 lat ale to wszystko trzeba sprawdzic . i to jego nie pierwsza wizyta w schronisku

niestety nie można wyprowadzac psów na spacer..:-(
ok,sprawdze;)

Posted

Ok ok przyklejaj :)

moim tez to korek ale sprawdzic warto

nie ucieka tylko wlasciciele a raczej rodzice wlasciciela ktorzy gdy wyjechal na delegacje to sie go pozbyli... a na poczatku sie na niego zgodzili. Wczesniej byl w schronisku w bytomiu i tam zachowywal sie tak no normalnie szczekal w miare radosny jak na niego bo to typ ktory sie malo cieszy widac ze wczesniej mial dom bo wciska sie na kanape i na lozka i wie co do czego sluzy jest z niego fajny przytulak do domowy gdy sie kladlam wciskal mi pysk od razu "na cyca" i sie gaaapcyl tymi bursztynowymi slepiami. Toleruje koty w domu. na spacerze jedyny pies do ktorego nie startowal byl moj. Gdy sie dowiedzialam o tym ze korek zostal oddany myslalam ze poszarpie rodzicow znajomego :// Poslalam znajomemu link on go wziac z powrotem nie powinien juz go prosilam zeby nie bral wiecej psa przynajmniej przez kilka lat ale tez szuka domku mu. Pies kochany ale spacerowy indywidualista i trzeba z nim duzooo pracowac. Mi zal tylek sciska bo bylam z nimi wybierac psa psiak kochany a ja go nawet na tymczas nie moge wziac bo moja mama sobie z nim tez nie poradzi na spacerach bo za duzy dla niej. Moze zalozyc mu tez osobny watek co ?

Aaa i dowiedz sie czy pies byl oddany z zaswiadczeniem o szczepieniu na wscieklizne bo jak nie to postaram sie je zalatwic zeby pies nie byl kloty znowu bo w bytomi juz go szczepili.

• 2 weeks later...