diabelkowa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 jeszcze nie ale chodzilo mi raczej ze wiem jakim wymagania musialby sprostac przyszly wlasciciel bo jesli to ten pies o ktorym mysle to nie jest on psem dla kazdego, najpierw musze sie upewnic a potem moge cos powiedziec o nim. ale domku szukam jak najbardziej. i czy pies byl wykastrowany juz w schronisku. zrobic mu allegro? Quote
diabelkowa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 jesli pozwolicie to wezme zdjecie wyzelka i nr do schroniska bo w SCC jest organizowany dzien psa i chcialab go powiesic na tablice z psiakami do adpocji Quote
Natussiaa Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Diabelkowa, super to dobry pomysł,może ktoś Go zauważy.. No i nie byłam w schronisku ponieważ do 26.10 nie ma Pani Eli w schronisku.. Quote
jade Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 allegro, allegrem, ale on wymaga leczenia i domu, tak przerażonego psa nie widziałam:-( może jakiś tymczas? ja nie mogłam go zabrać:-( Quote
diabelkowa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 jesli to ten o ktorym mysle to pies ma ok 3 lat, ale jak sie nie dowiem czy zostal wykastrowany dopiero w schronie i ma to udo rozwalone. Quote
tanitka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 diabełkowa ale to znaczy, że Ty wiesz co to za psiak? allegro to on już ma, pisałam o tym wcześniej. Quote
diabelkowa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 no pisze caly czas ze nie jestem pewna czy to ten psiak bo nie dostalam odpowiedzi na pytania :-) Quote
Natussiaa Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 w sobotę pojadę do schroniska,porobię mu zdjęcia i się wszystkiego o nim dowiem;) Quote
diabelkowa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 dzieki :-) jak mozesz to wyprowadz go na spacer na pewno mu to dobrze zrobi ja niestety nie moge bo siedze na dniu psa w silesi. Jak ma rozwalona ta noge tzn lekkie wglebienie na udzie i troche mu raz na jakis czas trzesie ta noga i ma na imie Korek i ma ok 3 lat ale to wszystko trzeba sprawdzic . i to jego nie pierwsza wizyta w schronisku Quote
diabelkowa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 no to kilka zdjec ktore ja robilam jesli to ten jak dla mnie ze zdjec to ten tyle ze umnie wyszedl bardziej czekoladowy Quote
tanitka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ale ucieka właścicielom i trafia do schroniska, czy ciągle sie ktoś go pozbywa? Quote
Natussiaa Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 diabelkowa napisał(a):dzieki :-) jak mozesz to wyprowadz go na spacer na pewno mu to dobrze zrobi ja niestety nie moge bo siedze na dniu psa w silesi. Jak ma rozwalona ta noge tzn lekkie wglebienie na udzie i troche mu raz na jakis czas trzesie ta noga i ma na imie Korek i ma ok 3 lat ale to wszystko trzeba sprawdzic . i to jego nie pierwsza wizyta w schronisku niestety nie można wyprowadzac psów na spacer..:-( ok,sprawdze;) Quote
Natussiaa Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Diabełkowa przekleiłam zdjęcia wyżełka na 1 stronę oki?;) Quote
jade Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 moim zdaniem to jest ten sam pies - czyli Korek:roll: Quote
diabelkowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ok ok przyklejaj :) moim tez to korek ale sprawdzic warto nie ucieka tylko wlasciciele a raczej rodzice wlasciciela ktorzy gdy wyjechal na delegacje to sie go pozbyli... a na poczatku sie na niego zgodzili. Wczesniej byl w schronisku w bytomiu i tam zachowywal sie tak no normalnie szczekal w miare radosny jak na niego bo to typ ktory sie malo cieszy widac ze wczesniej mial dom bo wciska sie na kanape i na lozka i wie co do czego sluzy jest z niego fajny przytulak do domowy gdy sie kladlam wciskal mi pysk od razu "na cyca" i sie gaaapcyl tymi bursztynowymi slepiami. Toleruje koty w domu. na spacerze jedyny pies do ktorego nie startowal byl moj. Gdy sie dowiedzialam o tym ze korek zostal oddany myslalam ze poszarpie rodzicow znajomego :// Poslalam znajomemu link on go wziac z powrotem nie powinien juz go prosilam zeby nie bral wiecej psa przynajmniej przez kilka lat ale tez szuka domku mu. Pies kochany ale spacerowy indywidualista i trzeba z nim duzooo pracowac. Mi zal tylek sciska bo bylam z nimi wybierac psa psiak kochany a ja go nawet na tymczas nie moge wziac bo moja mama sobie z nim tez nie poradzi na spacerach bo za duzy dla niej. Moze zalozyc mu tez osobny watek co ? Aaa i dowiedz sie czy pies byl oddany z zaswiadczeniem o szczepieniu na wscieklizne bo jak nie to postaram sie je zalatwic zeby pies nie byl kloty znowu bo w bytomi juz go szczepili. Quote
diabelkowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Natusia moge zalozyc mu osobny watek ? Quote
diabelkowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/korek-czekoladowy-wyzel-niemiecki-szorstkowlosy-znowu-w-schronie-chorzow-123276/#post11115202 temat o korku. Natusia napisz co u niego jak bedziesz w sobote prosze Quote
diabelkowa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Owczarkowa super! ja mialam robic korkowi dopiero jutro:) Quote
Madzia_K Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Dziewczyny, gdyby u was zaplątał się basset lub bassetopodobny wołać. Pomożemy ;) Quote
Recommended Posts