Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę, że Napalm-Zeus już bezpieczny! Na pewno znajdzie swoich ludzi.
Mam też nadzieję, że dzięki temu właścicielowi schronu przestaną już przychodzić do głowy głupie pomysły ze szczuciem psów... :angryy:

A Łatek przyjeżdża do nas w sobotę! :multi:

Może los uśmiechnął się wreszcie do psiaków z Wąsoszek?

Aha, gdyby ktoś organizował jakąś akcję, petycje itp jeśli chodzi o schron w Wąsoszkach to ja się przyłączam i podpisuję rękami i nogami. Przez to, co przeżyłam w ciągu ostatniego tygodnia nie wiedząc czy mój Łatuś żyje, nie popuszczę temu draniowi. Nie możemy tak zostawić pozostałych psiaków.

Mariamc - gratuluję syna. Nieprzeciętny talent i wielkie serce.

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stan finansowy:
Zuzlikowa-10zl
anonimowa astciotka-150zl
Agata51-50zl
Tosia-35zl
Pani Nowak z NK-40zl
J_acek-30zl
agnieszka32-50zl
doddy-30zl
Muller Alicja 30zl dostalam taki przelew w tytule amstaff pittbul
= 425 zl

Posted

ja jeszcze was poproszę o jakieś nawet drobne deklaracje miesięczne!

na pierwszy miesiąc już prawie mamy(będzie się jeszcze trzeba rozliczyć za transport a także zwrócić ani z poznania za smycz, obrożę, kaganiec i sedalin które kupiła za swoje pieniądze, do tego wydatki mariamc, które przekroczyły deklarowane przez nią 100zł)

Posted

agaga21 napisał(a):
bardzo dziękuję!!!:multi:
jeszcze kilka takich deklaracji i psiaczek będzie całkiem bezpieczny!

tylko stuknijcie mnie w czoło ...gdzie mam wpłacać ?? tylko ze to dopiero po 10.03:oops:

Posted

Alicja napisał(a):
Ja dam znać po 10 marca ...ale myślę ze chociaż 10zł na razie dorzucę :oops:

bardzo dziękuję!!!:multi:
jeszcze kilka takich deklaracji i psiaczek będzie całkiem bezpieczny!

Posted

Alicja napisał(a):

tylko stuknijcie mnie w czoło ...gdzie mam wpłacać ?? tylko ze to dopiero po 10.03:oops:

Alicja chylę czoła dla ludzi takich jak TY ... podziela sie tym co mają ... :loveu:

Posted

czy ktoś juz uaktualnił wiadomości o napalmie na forach amstaffowych?może by tam też tytuł zmienić?

i może tutaj też, szczurosława-do ciebie prośba, zmień tytuł jeśli możesz
np. na coś takiego:
koszmar amstaffa-ja juz nie chcę zabijać!

(coś przykuwającego uwagę)

Posted

no właśnie moze prośba do Szczurosławy o zmianę tytułu ... i pierwszy post wypisać deklaracje stałe i prośbe o kolejne 10 zł kto może i ze dwa zdjęcia ze str 23 dorzucić zeby wszystko razem było .... i może kilka słów dlaczego teraz tak wygląda

Posted

Stan finansowy:
Zuzlikowa-10zl
anonimowa astciotka-150zl
Agata51-50zl
Tosia-35zl
Pani Nowak z NK-40zl
J_acek-30zl
agnieszka32-50zl
doddy-30zl
Muller Alicja 30zl dostalam taki przelew w tytule amstaff pittbul
Andzia69-100zl
= 525 zl

Posted

dzięki andzia.

jutro podróż i początek nowego życia zaczynają 3 psiaki..napalm i roki, które ab-agnieszka zawozi do hotelu (podobno będą mieszkały w pokoikach!!!) a także ajsi, którą ab-agnieszka zabiera z hoteliku i zawozi do nowego domku...:multi:

aga, jedź ostrożnie...mam nadzieję ze sedalin zadziała i psiaki się nie pożrą...;)

Posted

Na tyle na ile potrafiłam zmodernizowałam pierwszy post, wszelkie sugestie mile widziane. ;)
Chciałabym wrzucić też jego nowsze zdjęcia, ale zamiast tych po wyciągnięciu mam czerwone krzyżyki, fotoalbum wymaga ode mnie jakieś hasła, ktoś ma pomysł jak to ominąć?
Chciałabym inne psy dać w ich wątkach, a tak...

Posted

Przepraszam, że wtrącę swoje trzy grosze, ale czy nie sądzicie, że ten tytuł o zabijaniu może odstraszyć "dobrych" (zabijał, więc jest niebezpieczny), a przyciągnąć tych "złych" (potrafi zabijać - nada się)? Tak to odebrałam, być może nie mam racji...

Posted

A wiec jutro wazny dzien. Wyjezdzam o 11-tej do rudy slaskiej po rokiego.
Niestety Asta17 nie moze ze mna jechac ale jedzie moja bardzo dobra kolezanka Agnieszka tez psiara ktora lubi mi towazyszyc w takich akcjach.
Ania powinna byc we Wroclawiu ok 13-14 tej to jest kwestia drogi jaka bedzie miala i kolo A4 przejmuje Zeusa i jedziemy do Bogatyni.
Ania to przesympatyczna osoba bardzo pomaga pani Wandzi w Przyborowku i okazalo sie ze zna moja Biala!!!!
Pogawedzilysmy troszke przez telefon i okazalo sie ze Ania ma trzy psiaki w tym amstaffa ktorego odebrala w Danii od jakis debili arabow ktorzy wlasnorecznie obcieli mu uszy i zszyli na okretke:angryy::angryy::angryy:
Masakra:angryy:
Wyslala mi takiego maila.

Na pierwszym zdjeciu jest dwa dni po przechwyceniu, tydzien dostawal antybiotyk a pozniej mial pod narkoza wyjmowane szwy, a na tym drugim to juz jest po trzech tygodniach, uszy jeszcze opuchniete, siersc jeszcze bez polysku, ale juz przytyl, po trzech tygodniach z 3kg zrobilo mu sie 9!!

To jest dopiero debilizm:angryy::angryy::angryy:

Posted

zula131 napisał(a):
Przepraszam, że wtrącę swoje trzy grosze, ale czy nie sądzicie, że ten tytuł o zabijaniu może odstraszyć "dobrych" (zabijał, więc jest niebezpieczny), a przyciągnąć tych "złych" (potrafi zabijać - nada się)? Tak to odebrałam, być może nie mam racji...

może i masz rację...a masz jakiś pomysł?

tylko na dogo chyba nie ma tych "złych" których by przyciągał...?
ale moze rzeczywiście tytuł powinien być inny, tylko ja nie mam pomysłu.

Posted

agaga21 napisał(a):
tylko na dogo chyba nie ma tych "złych" których by przyciągał...?

Na dogo takich nie ma, ale pewnie różni tu wchodzą, i na inne stronki też, w poszukiwaniu "towaru" :angryy:. Ale to takie tam moje głupie przemyślenia...

Posted

Padł mi tel.,mam nadzieję ,że nie będzie kłopotów z zabraniem Zeusa z Hotelu.

Może taki tytuł wątku.

Człowiek chciał zrobić z niego zabójcę , wyrwany z koszmaru , pomóż ?

Posted

[quote name='mariamc']

Może taki tytuł wątku.

Człowiek chciał zrobić z niego zabójcę , wyrwany z koszmaru , pomóż ?

tytuł jak naj ..oki

trzymam :kciuki: za udaną podróż

Posted

mariamc napisał(a):
Muszę jechać z Leonem {pies z interwencji, w typie leonberga,3lata-18,5 kg}
do naszej lecznicy,
Dajcie szybko znać jak z Zeusem.

jak tylko będa wieści to zaraz napiszę.

tytuł który wymyśliłas też mi się podoba, szczurosławo, jeśli możesz to zmien jeszcze raz;)

Posted

a ja dzisiaj poznam Agnieszkę i chłopaków :multi::multi::multi::multi::multi:

no chyba że nie zadzwoni :shake:

Człowiek chciał zrobić z niego zabójcę , wyrwany z koszmaru , pomóż ? ... a tytuł chyba taki właśnie ma być :razz:

Posted

[quote name='fioneczka']a ja dzisiaj poznam Agnieszkę i chłopaków :multi::multi::multi::multi::multi:

no chyba że nie zadzwoni :shake:

Człowiek chciał zrobić z niego zabójcę , wyrwany z koszmaru , pomóż ? ... a tytuł chyba taki właśnie ma być :razz:

Tytul rewelacja prosty a chwytajacy.
Fioneczko dzisiaj to Ty poznasz dwie Agnieszki.:eviltong::evil_lol:
Ania wlasnie dojezdza do Pily