jestem_wredna Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Bardzo się cieszę, że Napalm-Zeus już bezpieczny! Na pewno znajdzie swoich ludzi. Mam też nadzieję, że dzięki temu właścicielowi schronu przestaną już przychodzić do głowy głupie pomysły ze szczuciem psów... :angryy: A Łatek przyjeżdża do nas w sobotę! :multi: Może los uśmiechnął się wreszcie do psiaków z Wąsoszek? Aha, gdyby ktoś organizował jakąś akcję, petycje itp jeśli chodzi o schron w Wąsoszkach to ja się przyłączam i podpisuję rękami i nogami. Przez to, co przeżyłam w ciągu ostatniego tygodnia nie wiedząc czy mój Łatuś żyje, nie popuszczę temu draniowi. Nie możemy tak zostawić pozostałych psiaków. Mariamc - gratuluję syna. Nieprzeciętny talent i wielkie serce. Quote
ab-agnieszka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Stan finansowy: Zuzlikowa-10zl anonimowa astciotka-150zl Agata51-50zl Tosia-35zl Pani Nowak z NK-40zl J_acek-30zl agnieszka32-50zl doddy-30zl Muller Alicja 30zl dostalam taki przelew w tytule amstaff pittbul = 425 zl Quote
agaga21 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ja jeszcze was poproszę o jakieś nawet drobne deklaracje miesięczne! na pierwszy miesiąc już prawie mamy(będzie się jeszcze trzeba rozliczyć za transport a także zwrócić ani z poznania za smycz, obrożę, kaganiec i sedalin które kupiła za swoje pieniądze, do tego wydatki mariamc, które przekroczyły deklarowane przez nią 100zł) Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ja dam znać po 10 marca ...ale myślę ze chociaż 10zł na razie dorzucę :oops: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 agaga21 napisał(a):bardzo dziękuję!!!:multi: jeszcze kilka takich deklaracji i psiaczek będzie całkiem bezpieczny! tylko stuknijcie mnie w czoło ...gdzie mam wpłacać ?? tylko ze to dopiero po 10.03:oops: Quote
agaga21 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Alicja napisał(a):Ja dam znać po 10 marca ...ale myślę ze chociaż 10zł na razie dorzucę :oops: bardzo dziękuję!!!:multi: jeszcze kilka takich deklaracji i psiaczek będzie całkiem bezpieczny! Quote
fioneczka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Alicja napisał(a): tylko stuknijcie mnie w czoło ...gdzie mam wpłacać ?? tylko ze to dopiero po 10.03:oops: Alicja chylę czoła dla ludzi takich jak TY ... podziela sie tym co mają ... :loveu: Quote
agaga21 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 czy ktoś juz uaktualnił wiadomości o napalmie na forach amstaffowych?może by tam też tytuł zmienić? i może tutaj też, szczurosława-do ciebie prośba, zmień tytuł jeśli możesz np. na coś takiego: koszmar amstaffa-ja juz nie chcę zabijać! (coś przykuwającego uwagę) Quote
fioneczka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 no właśnie moze prośba do Szczurosławy o zmianę tytułu ... i pierwszy post wypisać deklaracje stałe i prośbe o kolejne 10 zł kto może i ze dwa zdjęcia ze str 23 dorzucić zeby wszystko razem było .... i może kilka słów dlaczego teraz tak wygląda Quote
ab-agnieszka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Stan finansowy: Zuzlikowa-10zl anonimowa astciotka-150zl Agata51-50zl Tosia-35zl Pani Nowak z NK-40zl J_acek-30zl agnieszka32-50zl doddy-30zl Muller Alicja 30zl dostalam taki przelew w tytule amstaff pittbul Andzia69-100zl = 525 zl Quote
andzia69 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 jego wątek na niebeskim: [ok. PIŁY] roczny Napalm • Szukam nowego domu/I'm looking for a new home • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. uaktualniłam zdjęcia i poprosiłam o pomoc finansową... Quote
agaga21 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 dzięki andzia. jutro podróż i początek nowego życia zaczynają 3 psiaki..napalm i roki, które ab-agnieszka zawozi do hotelu (podobno będą mieszkały w pokoikach!!!) a także ajsi, którą ab-agnieszka zabiera z hoteliku i zawozi do nowego domku...:multi: aga, jedź ostrożnie...mam nadzieję ze sedalin zadziała i psiaki się nie pożrą...;) Quote
Szczurosława Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Na tyle na ile potrafiłam zmodernizowałam pierwszy post, wszelkie sugestie mile widziane. ;) Chciałabym wrzucić też jego nowsze zdjęcia, ale zamiast tych po wyciągnięciu mam czerwone krzyżyki, fotoalbum wymaga ode mnie jakieś hasła, ktoś ma pomysł jak to ominąć? Chciałabym inne psy dać w ich wątkach, a tak... Quote
zula131 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Przepraszam, że wtrącę swoje trzy grosze, ale czy nie sądzicie, że ten tytuł o zabijaniu może odstraszyć "dobrych" (zabijał, więc jest niebezpieczny), a przyciągnąć tych "złych" (potrafi zabijać - nada się)? Tak to odebrałam, być może nie mam racji... Quote
Asta17 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 W zupełności zgadzam się z Zulą. :roll: Quote
ab-agnieszka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 A wiec jutro wazny dzien. Wyjezdzam o 11-tej do rudy slaskiej po rokiego. Niestety Asta17 nie moze ze mna jechac ale jedzie moja bardzo dobra kolezanka Agnieszka tez psiara ktora lubi mi towazyszyc w takich akcjach. Ania powinna byc we Wroclawiu ok 13-14 tej to jest kwestia drogi jaka bedzie miala i kolo A4 przejmuje Zeusa i jedziemy do Bogatyni. Ania to przesympatyczna osoba bardzo pomaga pani Wandzi w Przyborowku i okazalo sie ze zna moja Biala!!!! Pogawedzilysmy troszke przez telefon i okazalo sie ze Ania ma trzy psiaki w tym amstaffa ktorego odebrala w Danii od jakis debili arabow ktorzy wlasnorecznie obcieli mu uszy i zszyli na okretke:angryy::angryy::angryy: Masakra:angryy: Wyslala mi takiego maila. Na pierwszym zdjeciu jest dwa dni po przechwyceniu, tydzien dostawal antybiotyk a pozniej mial pod narkoza wyjmowane szwy, a na tym drugim to juz jest po trzech tygodniach, uszy jeszcze opuchniete, siersc jeszcze bez polysku, ale juz przytyl, po trzech tygodniach z 3kg zrobilo mu sie 9!! To jest dopiero debilizm:angryy::angryy::angryy: Quote
agaga21 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 zula131 napisał(a):Przepraszam, że wtrącę swoje trzy grosze, ale czy nie sądzicie, że ten tytuł o zabijaniu może odstraszyć "dobrych" (zabijał, więc jest niebezpieczny), a przyciągnąć tych "złych" (potrafi zabijać - nada się)? Tak to odebrałam, być może nie mam racji... może i masz rację...a masz jakiś pomysł? tylko na dogo chyba nie ma tych "złych" których by przyciągał...? ale moze rzeczywiście tytuł powinien być inny, tylko ja nie mam pomysłu. Quote
zula131 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 agaga21 napisał(a):tylko na dogo chyba nie ma tych "złych" których by przyciągał...? Na dogo takich nie ma, ale pewnie różni tu wchodzą, i na inne stronki też, w poszukiwaniu "towaru" :angryy:. Ale to takie tam moje głupie przemyślenia... Quote
mariamc Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Padł mi tel.,mam nadzieję ,że nie będzie kłopotów z zabraniem Zeusa z Hotelu. Może taki tytuł wątku. Człowiek chciał zrobić z niego zabójcę , wyrwany z koszmaru , pomóż ? Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='mariamc'] Może taki tytuł wątku. Człowiek chciał zrobić z niego zabójcę , wyrwany z koszmaru , pomóż ? tytuł jak naj ..oki trzymam :kciuki: za udaną podróż Quote
mariamc Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Muszę jechać z Leonem {pies z interwencji, w typie leonberga,3lata-18,5 kg} do naszej lecznicy, Dajcie szybko znać jak z Zeusem. Quote
agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 mariamc napisał(a):Muszę jechać z Leonem {pies z interwencji, w typie leonberga,3lata-18,5 kg} do naszej lecznicy, Dajcie szybko znać jak z Zeusem. jak tylko będa wieści to zaraz napiszę. tytuł który wymyśliłas też mi się podoba, szczurosławo, jeśli możesz to zmien jeszcze raz;) Quote
fioneczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 a ja dzisiaj poznam Agnieszkę i chłopaków :multi::multi::multi::multi::multi: no chyba że nie zadzwoni :shake: Człowiek chciał zrobić z niego zabójcę , wyrwany z koszmaru , pomóż ? ... a tytuł chyba taki właśnie ma być :razz: Quote
agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ania ma jeszcze jakieś pół godzinki do piły.da znac jak odbierze psa Quote
ab-agnieszka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='fioneczka']a ja dzisiaj poznam Agnieszkę i chłopaków :multi::multi::multi::multi::multi: no chyba że nie zadzwoni :shake: Człowiek chciał zrobić z niego zabójcę , wyrwany z koszmaru , pomóż ? ... a tytuł chyba taki właśnie ma być :razz: Tytul rewelacja prosty a chwytajacy. Fioneczko dzisiaj to Ty poznasz dwie Agnieszki.:eviltong::evil_lol: Ania wlasnie dojezdza do Pily Quote
Recommended Posts