Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie.
Ale czasem tak trudno przyznac sie do błędu.
Osobie tak obrotnej jak ab-agnieszka która dość dobrze radziła se finansowo tak nowa i djametralnie inna sytuacja zapewne jest szokiem. A jak człowiek jest że tak powiem "w ciemnej dopie" robi dziwne i nielogiczne rzeczy.
I to tylko z bezradności i złości.
Ja mam tylko nadzieje że dziewczyna sie w końcu przełamie i wyspowiada sie . Może niekoniecznie na forum ale to akurat w jej sytuacji było by najlepsze.

Buziaki porozdawane .
Może jutro będą fotki( jak przebrniemy z ziuteckim przez metrowe zaspy do lasu)

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najdekanna napisał(a):
Wstydzić sie nie macie za co. Kto mógł wiedzieć że osoba do której tyle osób miało ogromne zaufanie odwali taki numer.
Ale z drugiej strony nikt tak dokładnie nie wie co sie u tej dziewczyny w życiu wydarzyło.
Z całą pewnością coś sie popidoliło .
A są takie momenty w życiu człowieka że najchętniej uciekłby na koniec świata i zerwał kontakty .
I jeśli prawdą jest że US poblokował jej konta to faktycznie kasa która była wpłacana na pieski przepadła bo urzędasów nie będzie interesowało od kogo i na jaki cel przychodziły wpłaty. Ważne że na konto ab-agnieszki. A jak ma sie długi w skarbówce albo kare jakąś dowalą to sie niecackają tylko zabierają.
Zapewne dziewczyna jest teraz z gołym tyłkiem i jeszcze musi tu pooddawać .
A jaszcze ta nagonka na nią podziałała tak;
"To ja wam pomagałam , tyle swojej kasy dałam, czasu poświęciłam a wy do mnie tak? No to pocałujcie mnie wszyscy w nos."

Tyle że chociasz najbliższym ciotkom na dogo choć na priv. powinna napisać dlaczego taka sytuacja wyszła.

Czekam na rozwój sytuacji. Niechce dziewczyny osądzać i piętnować. Być może nie bezpośrednio z jej winy cała ta sytuacja wynikła. Ja sie domyślam co sie stało ale to tylko przypuszczenia.

wszystko tak jak mówisz....ale(!!!) zanim konta zostały poblokowane, ab-agnieszka już kłamała. sto razy prosiłam ją by mi powiedziała co jest grane, jaka jest prawda...eh, szkoda gadać:shake:

czekamy na foty ze spacerku w zaspach :)

Posted

mariamc napisał(a):
Dołączam się do pozdrowień i uścisków dla Ziutka i Was wszystkich.
Moja miłość do bullowatych zaczęła się tak naprawdę od niego.

ziutek zdziałał wiele dobrego. danusiu, nasza znajomość też zaczęła się dzięki niemu!

Posted

Ziutencja znaczy Zeus ;) ma w sobie to COŚ

podbił moje serce do tego stopnia że gdyby nie to że Fionka chorowała to na 100% Ziutki by go nie dostali
pamiętam jak dziś jak Ani zepsuł się samochód w drodze po niego ... wiozłam go wtedy do nich ... Księżniczka zajmowała całe tylne siedzenie w aucie a on siedział pod moimi nogami z przodu opierał łepetynkę na moich kolanach i patrzył jakby pytał "dokąd jedziemy, dlaczego znowu jedziemy, co dalej będzie" ... nie chciałam go oddawać ...

Aniu pozdrów Krzysia i dzieciaki a Ziutulkę wyściskaj ode mnie ... najmocniej jak potrafisz

• 2 weeks later...