najdekanna Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Dokładnie. Ale czasem tak trudno przyznac sie do błędu. Osobie tak obrotnej jak ab-agnieszka która dość dobrze radziła se finansowo tak nowa i djametralnie inna sytuacja zapewne jest szokiem. A jak człowiek jest że tak powiem "w ciemnej dopie" robi dziwne i nielogiczne rzeczy. I to tylko z bezradności i złości. Ja mam tylko nadzieje że dziewczyna sie w końcu przełamie i wyspowiada sie . Może niekoniecznie na forum ale to akurat w jej sytuacji było by najlepsze. Buziaki porozdawane . Może jutro będą fotki( jak przebrniemy z ziuteckim przez metrowe zaspy do lasu) Quote
agaga21 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 najdekanna napisał(a):Wstydzić sie nie macie za co. Kto mógł wiedzieć że osoba do której tyle osób miało ogromne zaufanie odwali taki numer. Ale z drugiej strony nikt tak dokładnie nie wie co sie u tej dziewczyny w życiu wydarzyło. Z całą pewnością coś sie popidoliło . A są takie momenty w życiu człowieka że najchętniej uciekłby na koniec świata i zerwał kontakty . I jeśli prawdą jest że US poblokował jej konta to faktycznie kasa która była wpłacana na pieski przepadła bo urzędasów nie będzie interesowało od kogo i na jaki cel przychodziły wpłaty. Ważne że na konto ab-agnieszki. A jak ma sie długi w skarbówce albo kare jakąś dowalą to sie niecackają tylko zabierają. Zapewne dziewczyna jest teraz z gołym tyłkiem i jeszcze musi tu pooddawać . A jaszcze ta nagonka na nią podziałała tak; "To ja wam pomagałam , tyle swojej kasy dałam, czasu poświęciłam a wy do mnie tak? No to pocałujcie mnie wszyscy w nos." Tyle że chociasz najbliższym ciotkom na dogo choć na priv. powinna napisać dlaczego taka sytuacja wyszła. Czekam na rozwój sytuacji. Niechce dziewczyny osądzać i piętnować. Być może nie bezpośrednio z jej winy cała ta sytuacja wynikła. Ja sie domyślam co sie stało ale to tylko przypuszczenia. wszystko tak jak mówisz....ale(!!!) zanim konta zostały poblokowane, ab-agnieszka już kłamała. sto razy prosiłam ją by mi powiedziała co jest grane, jaka jest prawda...eh, szkoda gadać:shake: czekamy na foty ze spacerku w zaspach :) Quote
mariamc Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Dołączam się do pozdrowień i uścisków dla Ziutka i Was wszystkich. Moja miłość do bullowatych zaczęła się tak naprawdę od niego. Quote
agaga21 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 mariamc napisał(a):Dołączam się do pozdrowień i uścisków dla Ziutka i Was wszystkich. Moja miłość do bullowatych zaczęła się tak naprawdę od niego. ziutek zdziałał wiele dobrego. danusiu, nasza znajomość też zaczęła się dzięki niemu! Quote
fioneczka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ziutencja znaczy Zeus ;) ma w sobie to COŚ podbił moje serce do tego stopnia że gdyby nie to że Fionka chorowała to na 100% Ziutki by go nie dostali pamiętam jak dziś jak Ani zepsuł się samochód w drodze po niego ... wiozłam go wtedy do nich ... Księżniczka zajmowała całe tylne siedzenie w aucie a on siedział pod moimi nogami z przodu opierał łepetynkę na moich kolanach i patrzył jakby pytał "dokąd jedziemy, dlaczego znowu jedziemy, co dalej będzie" ... nie chciałam go oddawać ... Aniu pozdrów Krzysia i dzieciaki a Ziutulkę wyściskaj ode mnie ... najmocniej jak potrafisz Quote
emilak Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 przepraszam za off'a: http://www.dogomania.pl/threads/179532-KAE-sek-URATOWANY-juA-w-hotelu-ale-brakuje-300-zA-deklaracji-POMOCY Quote
fioneczka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 a ja coś dla cioteczek mam :) niedawno dostałam zdjęcie od Ani ... zobaczcie prawdziwego psa mordercę ;) Quote
ania z poznania Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ziucisko kochane!!!!! Fioneczka kochana!!!!! Quote
ania z poznania Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dziewczyny, zobaczcie naszego nowego podopiecznego: http://www.dogomania.pl/threads/180694-Amstaff-4miesiAE-ce-z-piekielnego-schroniska-szuka-PILNIE-ds-dt?p=14188249#post14188249 Quote
Recommended Posts