dalia 54 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 diabelkowa napisał(a):jak dla mnie to nieodpowiedzialne dawac by tego pieknego ONka tam na DT... a dlaczego tak uwazasz?? Quote
andzia69 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 diabelkowa napisał(a):jak dla mnie to nieodpowiedzialne dawac by tego pieknego ONka tam na DT... Diabelkowa - Baron jest juz na tymczasie więc do Dalii on nie pojedzie ;) Ale jest sporo psiaków potrzebujacych i byc moze kiedyś ktoś skorzysta z tej oferty po porozumieniu oczywiście z jej rodzicami:p Quote
diabelkowa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 andzia69 napisał(a):Diabelkowa - Baron jest juz na tymczasie więc do Dalii on nie pojedzie ;) Ale jest sporo psiaków potrzebujacych i byc moze kiedyś ktoś skorzysta z tej oferty po porozumieniu oczywiście z jej rodzicami:p ja bym byla jednak ostrozna ja poszukam DS mam jeden na oku ale on chcial miec DONka dopiero za jakis czas ale zobaczymy;] Quote
idusiek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 a jaki mniej wiecej jest ten czas diabełkowa? :) Quote
Anashar Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Słuchajcie, ja mam chętnych na Barona (domek do sprawdzenia w Krakowie). Państwo po przezytaniu o nas w GW chcieli wziąć Korę, ale ona ma cięki charakter i zakochali się w Baronie. Są gotowi sami podjechać i go poznać na miejscu. Poda mi ktoś kontakt do Beki, żeby mogli z nią termin ustalić? Quote
idusiek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Anashar - przesłalam ci numer w PM.;) Daj znac jak cos ustalisz :multi: Quote
Folen Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 A ja dostałam dziś maila w sprawie Barona, pani ze Szczecina pisała, ale chciałaby psa na zewnątrz, że tak powiem, może podsuniemy jej jakiegoś ONka nadającego się do stróżowania? Komu mogę przekazać kontakt mailowy? Quote
idusiek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 a czy Pani ze Szczecina przyjedzie do Ostrowi ? :cool3: - jak przyjedzie to proszę, daj mi :lol: Quote
beka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Czy Państwo z Krakowa sa chetni tylko przyjechać i poznać? Bo skoro dom nie sprawdzony to go od razu nie dostaną . Acha i najpierw kastracja.. Dalia, to może dostaniesz psa z karma zamiast pieniędzy? Acha i Baron nie wchodzi w gre. Proszę równiez nie umieszczać w tym wątku psiaków które mogłyby trafic do Dalii (mimo jej prośby). To watek Barona... Ida zwóciłaś uwagę na jego przednia lewą łapkę??? Baronek juz bardzo sie ożywił. Poznaje mój samochód i od razu jest przy bramie. A potem kursuje miedzy mna i miską... Dzis na mnie skoczył :) Jest juz całkiem śmiały. A to tylko kilka dnia. Super pies, i bardzo cierpie że nie może byc mój..... Quote
andzia69 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Beka...jeden pies w tą czy tamtą stronę:diabloti: a on jest naprawdę śliczny!:loveu: Quote
idusiek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 nieskromnie przyznam rację Larze...:oops: Quote
Folen Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Idusiek wyślę Ci tego maila, tylko podaj mi @ do siebie... Beka, a tego psiaka widziałaś? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121273 Quote
idusiek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [email protected] prosze bardzo ;) Quote
*Gajowa* Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Dziś odwiedziłam Baronka :lol: jest cudowny, liże po rękach, nastawia łepek do drapania. Zniknął z oczu ten potworny smutek... widać, że odżył bidulek. Jego lewa przednia łapka jest faktycznie jakby wykrzywiona, może była złamana ? Quote
idusiek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 mze nie złamana, bo by kulał...może raczej skręcona albo zwichnięta była?:roll: Nadal masz na niego ochotę Gajowa? Oj widze, że masz....:cool3: Quote
beka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Maciek, dzwoniła ta pani od Ciebie. Miła :). Moze spotkamy sie weekend. i Dzwonił kolega Laluny. Też miły ale musi poczekać, bo rano umowiłam się z panią od Anashara.. A Baronek miał odwiedziny jeszcze od jednej cioteczki ... A przy okazji przetestowałam go na 6letnie bardzo żywe dzieci ;). Zdał egzanim celująco. Quote
idusiek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 beka napisał(a):Maciek, dzwoniła ta pani od Ciebie. Miła :). Moze spotkamy sie weekend. i Dzwonił kolega Laluny. Też miły ale musi poczekać, bo rano umowiłam się z panią od Anashara.. A Baronek miał odwiedziny jeszcze od jednej cioteczki ... A przy okazji przetestowałam go na 6letnie bardzo żywe dzieci ;). Zdał egzanim celująco. ooo, a kto sie jeszcze pojawił oprócz Gajowej ?:cool3: Cioteczka Idusiek też sie wybiera- w przyszłym tygodniu odwiedzi na pewno i jedno i drugie :loveu: Quote
idusiek Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 beak mowila, że spoko, socjalizuje się powoli ;) Quote
Anashar Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 beka napisał(a):Maciek, dzwoniła ta pani od Ciebie. Miła :). Moze spotkamy sie weekend. Cieszę się :) W razie czego najpierw mogę się jeszcze z nią umówić na wisytę przedadopcyjną ;) Oni szukali łagodnego psa, dałem im kilka propozycji ale najbardziej zauroczył ich Baron :) Quote
Anashar Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 beka napisał(a):Ale oni są z okolic Opola nie Krakowa.. A to mi się pomyliło zupełnie, wybacz :evil_lol: do Opola poszedł Odik, więc myślałem, że oni są z Krakowa. Za dużo telefonów i się pogubiłem ;) Quote
Recommended Posts