Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diabelkowa napisał(a):
jak dla mnie to nieodpowiedzialne dawac by tego pieknego ONka tam na DT...

Diabelkowa - Baron jest juz na tymczasie więc do Dalii on nie pojedzie ;) Ale jest sporo psiaków potrzebujacych i byc moze kiedyś ktoś skorzysta z tej oferty po porozumieniu oczywiście z jej rodzicami:p

Posted

andzia69 napisał(a):
Diabelkowa - Baron jest juz na tymczasie więc do Dalii on nie pojedzie ;) Ale jest sporo psiaków potrzebujacych i byc moze kiedyś ktoś skorzysta z tej oferty po porozumieniu oczywiście z jej rodzicami:p

ja bym byla jednak ostrozna ja poszukam DS mam jeden na oku ale on chcial miec DONka dopiero za jakis czas ale zobaczymy;]

Posted

Słuchajcie, ja mam chętnych na Barona (domek do sprawdzenia w Krakowie). Państwo po przezytaniu o nas w GW chcieli wziąć Korę, ale ona ma cięki charakter i zakochali się w Baronie. Są gotowi sami podjechać i go poznać na miejscu. Poda mi ktoś kontakt do Beki, żeby mogli z nią termin ustalić?

Posted

A ja dostałam dziś maila w sprawie Barona, pani ze Szczecina pisała, ale chciałaby psa na zewnątrz, że tak powiem, może podsuniemy jej jakiegoś ONka nadającego się do stróżowania? Komu mogę przekazać kontakt mailowy?

Posted

Czy Państwo z Krakowa sa chetni tylko przyjechać i poznać? Bo skoro dom nie sprawdzony to go od razu nie dostaną . Acha i najpierw kastracja..

Dalia, to może dostaniesz psa z karma zamiast pieniędzy?
Acha i Baron nie wchodzi w gre.
Proszę równiez nie umieszczać w tym wątku psiaków które mogłyby trafic do Dalii (mimo jej prośby). To watek Barona...

Ida zwóciłaś uwagę na jego przednia lewą łapkę???

Baronek juz bardzo sie ożywił.
Poznaje mój samochód i od razu jest przy bramie. A potem kursuje miedzy mna i miską...

Dzis na mnie skoczył :) Jest juz całkiem śmiały.
A to tylko kilka dnia.

Super pies, i bardzo cierpie że nie może byc mój.....

Posted

Dziś odwiedziłam Baronka :lol: jest cudowny, liże po rękach, nastawia łepek do drapania. Zniknął z oczu ten potworny smutek... widać, że odżył bidulek.
Jego lewa przednia łapka jest faktycznie jakby wykrzywiona, może była złamana ?

Posted

Maciek, dzwoniła ta pani od Ciebie. Miła :). Moze spotkamy sie weekend.

i Dzwonił kolega Laluny. Też miły ale musi poczekać, bo rano umowiłam się z panią od Anashara..

A Baronek miał odwiedziny jeszcze od jednej cioteczki ...
A przy okazji przetestowałam go na 6letnie bardzo żywe dzieci ;).
Zdał egzanim celująco.

Posted

beka napisał(a):

i Dzwonił kolega Laluny. Też miły ale musi poczekać, bo rano umowiłam się z panią od Anashara..

A Baronek miał odwiedziny jeszcze od jednej cioteczki ...
A przy okazji przetestowałam go na 6letnie bardzo żywe dzieci ;).
Zdał egzanim celująco.

ooo, a kto sie jeszcze pojawił oprócz Gajowej ?:cool3:
Cioteczka Idusiek też sie wybiera- w przyszłym tygodniu odwiedzi na pewno i jedno i drugie :loveu:

Posted

beka napisał(a):

Cieszę się :) W razie czego najpierw mogę się jeszcze z nią umówić na wisytę przedadopcyjną ;) Oni szukali łagodnego psa, dałem im kilka propozycji ale najbardziej zauroczył ich Baron :)

Posted

beka napisał(a):
Ale oni są z okolic Opola nie Krakowa..

A to mi się pomyliło zupełnie, wybacz :evil_lol: do Opola poszedł Odik, więc myślałem, że oni są z Krakowa. Za dużo telefonów i się pogubiłem ;)