Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domki nie piszą...

cóż :roll:
...........

Wracając do tematu Barona- widziałam kolegę szanownego wczoraj i muszę powiedziec, że wyglada ślicznie ( mimo, iż niewykąpany) i że zmienił się o 180 stopni na korzyść oczywiscie.

Juz nie jest psem wystraszonym, biednym i skrzywdzonym...ale prawdziwym, dostojnym ON w krwi i kości, lubiącym zabawy, kochającym bieganie, podającym łapę dla zaczepki i całującym prosto w sam nosek :loveu: Ja się zakochałam !!!

PIES - CUDO !

Maciek, jak możemy się umówić na kastrację - wedle Twoich obietnic wczesniejszych ? :cool3:

Posted

;)ah,ja tez sie w nim zakochalam i to tak porzadnie,zastanawiam sie tez czy nie wynegocjowac jakiejs przystepnej ceny za hotelik i sciagnac pieknego Baronka do anglii?Musze tylko poszukac cioteczki ktore oferuja dt i popytac o utrzymanie tej pieknoty:cool3:

Posted

chcialabym sie dowiedzeic jakie sa warunki adopcji?czy mozna sobie zamowic tego pieska.tak strasznie mi sie on podoba jest wymarzonym moim psem dokladnie taki jakeg bym chciala miec...nie moge przestac o nim myslec.. gwarantuje ze piesek mial by u mnie cudownie..w moim rodzinnym domu mam 2 pieski i 2 kotki maj naprawde dobrze caly czas sa w domu spia na fotelach albo spaly jak bylam w domu ze mna na lozku a teraz spia sobie z moja siostrzyczka..mam duzy ogrod i biegaja sobie kiedy chca dowoli.ale jak wroce do polski bede mieszkac u mojego chlopaka on nie ma pieskow bo przed wyjazedm zabil mu jego Burysa samocho.ma on rowniez duzy dom z duzym ogrodem wiec piesek beze mogl
sobie chasac zreszta ja z przyjemnoacia bede z nim chodzic na dlugie spacery. czy obecnie piesek jest pod warszawa?

Posted

[quote name='beka']Baronek dzis pojechał do nowego domu.
Mieszka w Radzyminie.
Domek z ogrodem i 4 pary rąk do miziania :)

NO TO SUUUPERANCKO:multi::multi::multi::multi:,NARESCIE NIECH GO WYMIZIAJA ZA WSZYSTKIE CZASY:lol::lol::lol: POWODZENIA BARONKU:multi:

Guest monia3a
Posted

Fajnie :multi:
W końcu się chłopak doczekał :multi:

Posted

Rozmawiałam dziś z domkiemBaronka.
Wszystko w porządalu.
Wczoraj początkowo nie chcial wejść do domu.
Póżniej nie chciał z niego wyjść na spacer. Rano zrobił pobudke o 5, a dziś bryka jak młody żrebak.
Dobry domek Baronek dostał :)

Posted

idusiek napisał(a):
Po prostu Super piesio w super domku :laola:

Idusiek mi dokucza, bo ja rano w dniu adopcji okropnie panikowałam (jak zawsze z resztą), w nocy nie mogłam spać....

A teraz Bardzo się ciesz że Bryś (tak się teraz nazywa) mieszka z p. Darkiem i jego rodziną :)

Posted

beka napisał(a):
Idusiek mi dokucza, bo ja rano w dniu adopcji okropnie panikowałam (jak zawsze z resztą), w nocy nie mogłam spać....

A teraz Bardzo się ciesz że Bryś (tak się teraz nazywa) mieszka z p. Darkiem i jego rodziną :)

A ten Bryś to od rysia czy jak ?:cool3:
Nie mogłam się dodzwonic do Pana Darka...:oops: