pixie Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 moze bysmy sie czegos od zainteresowanych domow dowiedzieli o warunkach jakie szykuja dla wymarzonego pieska? Quote
idusiek Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Domki nie piszą... cóż :roll: ........... Wracając do tematu Barona- widziałam kolegę szanownego wczoraj i muszę powiedziec, że wyglada ślicznie ( mimo, iż niewykąpany) i że zmienił się o 180 stopni na korzyść oczywiscie. Juz nie jest psem wystraszonym, biednym i skrzywdzonym...ale prawdziwym, dostojnym ON w krwi i kości, lubiącym zabawy, kochającym bieganie, podającym łapę dla zaczepki i całującym prosto w sam nosek :loveu: Ja się zakochałam !!! PIES - CUDO ! Maciek, jak możemy się umówić na kastrację - wedle Twoich obietnic wczesniejszych ? :cool3: Quote
sloneczko76 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ;)ah,ja tez sie w nim zakochalam i to tak porzadnie,zastanawiam sie tez czy nie wynegocjowac jakiejs przystepnej ceny za hotelik i sciagnac pieknego Baronka do anglii?Musze tylko poszukac cioteczki ktore oferuja dt i popytac o utrzymanie tej pieknoty:cool3: Quote
agatkalimanowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 chcialabym sie dowiedzeic jakie sa warunki adopcji?czy mozna sobie zamowic tego pieska.tak strasznie mi sie on podoba jest wymarzonym moim psem dokladnie taki jakeg bym chciala miec...nie moge przestac o nim myslec.. gwarantuje ze piesek mial by u mnie cudownie..w moim rodzinnym domu mam 2 pieski i 2 kotki maj naprawde dobrze caly czas sa w domu spia na fotelach albo spaly jak bylam w domu ze mna na lozku a teraz spia sobie z moja siostrzyczka..mam duzy ogrod i biegaja sobie kiedy chca dowoli.ale jak wroce do polski bede mieszkac u mojego chlopaka on nie ma pieskow bo przed wyjazedm zabil mu jego Burysa samocho.ma on rowniez duzy dom z duzym ogrodem wiec piesek beze mogl sobie chasac zreszta ja z przyjemnoacia bede z nim chodzic na dlugie spacery. czy obecnie piesek jest pod warszawa? Quote
beka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Baronek dzis pojechał do nowego domu. Mieszka w Radzyminie. Domek z ogrodem i 4 pary rąk do miziania :) Quote
sloneczko76 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='beka']Baronek dzis pojechał do nowego domu. Mieszka w Radzyminie. Domek z ogrodem i 4 pary rąk do miziania :) NO TO SUUUPERANCKO:multi::multi::multi::multi:,NARESCIE NIECH GO WYMIZIAJA ZA WSZYSTKIE CZASY:lol::lol::lol: POWODZENIA BARONKU:multi: Quote
pixie Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Radosc wieczorowa pora! Bardzo mi sie to podoba, Baron nie tylko we snie szczesliwy od dzis na jawie takze! Baronku czekamy na piekne fotki z nowego domu Quote
Guest monia3a Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Fajnie :multi: W końcu się chłopak doczekał :multi: Quote
beka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Rozmawiałam dziś z domkiemBaronka. Wszystko w porządalu. Wczoraj początkowo nie chcial wejść do domu. Póżniej nie chciał z niego wyjść na spacer. Rano zrobił pobudke o 5, a dziś bryka jak młody żrebak. Dobry domek Baronek dostał :) Quote
Peter Beny Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę :evil_lol: Quote
Witokret Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Wspaniałe wieści :multi::multi::multi: Baaardzo się cieszymy :lol: Quote
paros Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Bardzo cieszę się :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
idusiek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 o własnie ,super ! własnie po nie chciałam dzwonic ;) Quote
beka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 nie mogę otworzyć poczty....:( nie moge dostać się do zdjęć buuuu Quote
idusiek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 beka ,zaraz wstawię zdjęcia ;) Tylko niech mi ktos jeszcze powie jak tu wstawic ten filmik zajebisty :loveu: Quote
idusiek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Baronek przy kominku :loveu: i przed telewizorem :loveu: Quote
idusiek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 YouTube - Baron w nowym domku ktoś zobaczyl siebie w lustrze ;) Quote
idusiek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Po prostu Super piesio w super domku :laola: Quote
beka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 idusiek napisał(a):Po prostu Super piesio w super domku :laola: Idusiek mi dokucza, bo ja rano w dniu adopcji okropnie panikowałam (jak zawsze z resztą), w nocy nie mogłam spać.... A teraz Bardzo się ciesz że Bryś (tak się teraz nazywa) mieszka z p. Darkiem i jego rodziną :) Quote
idusiek Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 beka napisał(a):Idusiek mi dokucza, bo ja rano w dniu adopcji okropnie panikowałam (jak zawsze z resztą), w nocy nie mogłam spać.... A teraz Bardzo się ciesz że Bryś (tak się teraz nazywa) mieszka z p. Darkiem i jego rodziną :) A ten Bryś to od rysia czy jak ?:cool3: Nie mogłam się dodzwonic do Pana Darka...:oops: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dawno się tak nie usmialam jak po obejrzeniu filmiku. Poproszę czesciej. Rewelacja. Quote
Recommended Posts